Glass på stranden

Igår åkte Louise & Jag till Ystad, tog vår första glass på stranden. Körde hem och snacka lite skit med hennes föräldrar och hade en allmänt trevlig ikväll.






<3

Påskdagen/Annandagpåsk

SOLA stod på schemat :) Senare eftermiddag blev det 80års fest och senare efterfest hos brorsan.



Idag har hela familjen varit på Skånesdjurpark :)







Imorgon fortsätter praktiken.. Nu är det bara 3½ vecka kvar ;D



<3

Påskafton

Min påskafton var kanonbra :)

Dagen börja med shopping i Malmö tillsammans med min svägerska :) Blev lite fynd, ett par shorts, ett linne och 2 nagelack.




Kvällen börja med förfest hos min bror och fortsatte på tingvalla där den även avslutades :) Super kul med super bra vänner! (Tyvärr glömde jag fota denna kväll)


<3

Långfredag

Lugn och härlig dag, passa på att sova ut :) Hade en mysig påskfika med syster och familj. På kvällen hade vi en liten trevlig grillkväll hos Louise.





<3


Skärtorsdag

Min påskhelg kunde inte blivit bättre! Har haft super roligt :)

Jag & Louise åkte till Lund för att shoppa med våra största syskonbarn, en mysig och härlig dag med busungarna :)


På kvällen var det den årliga skärtorsdagsfesten med buggen där Perikles som alltid stod på scen. Vi börja med lite förfest här hemma sedan en liten promenad ner till Gästis där bussen gick mot Jägersbo. En mycket trevlig kväll :)









<3

Ullared

Idag blev det en tripp till Ullared och alla dess andra orter. Blev en hel del shopping, speciellt till studenten men det gillas!


Trippen blev med dessa två töffar :) Stoffe & hans lumparkompis Nilsson



<3

Påsklov

Har valt att ha lite paus i min praktik och tog påsklov. Otroligt skönt och det kan inte börja bättre än såhär! Vädret har verkligen varit kanonfint idag. Har varit ute i trädgården hela dagen och det har resulterat i en härlig bränna :)

Har passat Mira
Haft picknick på gräset
Gjort klart projektarbetet med Titti i Solen :)
Grillat med Louise & Louise

Mitt påsklov kan inte börja bättre, och fortsättningen bådar gott..




Flintastek, potatissallad och en riktigt god grönsallad :)


<3

Fredagsmys!

På fredagar har min praktik något som heter fredagsmys där de fixar live musik och en bit mat, salladsbuffe och god dricka till för ett rimligt pris på lite mer än 200kr (kommer inte ihåg exakt pris). På fredag är jag ledig hela dagen och hade tänkt unna mig en kväll där, följ med vetja :) Kommer bli super trevligt med bästa personalen som jobbar!


<3


ÅRETS FÖRSTA


Årets första mjukglass åts i Kristianstad igår


Årets första grillning var hemma hos familjen Sixtenson idag :)

Snacka om att solen tar! Har fått en härlig solbränna efter mitt linne idag, men har varit en riktigt härlig dag med mys i "trädgården" med barnen.


<3


Rustad för beachen

Lämna in min klänning till en sömerska idag så nu håller vi tummarna för att det ska gå att rätta till!

Har också passat på och haft en mysig dag i Kristianstad med mamma :)

Nytt från igår & idag.. jag bara älskar bikinin!


Skor till bal
Smycke till student




<3

Inte min dag..

Idag går fan allt mot mig. Pappas jävla ärtsoppa rann ut i hela kassen.. Solariet tog inte imot min hundralapp så blev ingen solning idag och kunde inte cykla hem för det blåser sjukt mycket!

Nu sitter jag dessutom och fryser som fan ...



<3

Scrapbooking

Ikväll har Linda hjälpt mig att göra inbjudningskort till min efterlängtade student :) Vi fortsätter imorgon så förhoppningsvis ligger en inbjudan i din brevlåda snart.




Har även varit flitig och tränat idag, har nog aldrig svettats så mycket i hela mitt liv som jag gjorde idag. Riktigt härligt och skit bra pass!



<3

1 vuxenpoäng till mig

Idag har jag varit ledig och tog mig friheten att potsa våra fönster (insidan) och städa nästintill hela vår ena våning i huset. Nu har jag lämnat över syjobbet till mamma, tillsvidare har vi inga gardiner uppe eftersom även dom rök ner när jag hade eld i rumpan.

Imorgon fortsätter praktiken och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta? Jobba gratis är inget vidare speciellt inte när man samtidigt har i bakhuvudet att detta är inte de jag vill göra i mitt liv.. Jag har verkligen gjort ett stort misstag när jag valde gymnasielinje!


Det döljer sig mycket bakom ett falskt leende!



<3

Lyckad helg

Min helg har varit kanon!

I fredags skulle vi haft klassfest hos Louise men alla svek & tillslut blev det bara jag, Louise, Martin & Emma kvar men vi festa till det ändå. Bjöd dit lite annat folk & hade det hur trevligt som helst :)



Lördagen började med Rally vid Louise, började kvällen med kalas för Håkan där vi även förfesta innan vi drog vidare till Öja :)








<3

RSS 2.0