Helgen är över

Ännu en jobb helg är över, en jobb helg kvar sen är vi lediga några helgen i rad med en weekend i Stockholm inbokad också :) ser jag verkligen fram imot. 

Denna helgen har spenderats med en helt fantastisk människa och en massa vin :) tusen tack för två underbara dagar tillsammans med dig! 

Har även hunnit med kalas för både min syster & systerdotter, grattis till er igen. 

Bjuder på två tokiga bilder från helgen.. 




Sportlov

Hipp hipp hurra för sötaste Emmie idag. Min systerdotter fyller sju idag :) 

Har spenderat min fredag i stan, handlat en massa födelsedagspaketer. Unna såklart lite till mig själv också, men bara lite :) 

Lunch på jensens idag, hur gott är inte det en fredag? 



Tack för idag tjejer. 

Godnatt

Sängen skriker mitt namn nu.. godnatt hälsar en trött tjej som jobbat femton timmar idag! Inget att rekommendera men imorgon faller en stor sten från kroppen och ingen kommer bli lyckligare än jag :) 




Fifty shades of grey

Nu har även jag sett den omtalade filmen. Jag tyckte den var jätte bra, över förväntan! 

Eftersom filmen är baserad på en väldigt bra bok trodde jag filmen skulle bli en stor besvikelse men istället visade sig tvärt imot. Jag tyckte där över väldigt mycket med detaljer i sexscenerna än vad jag förväntat mig.. men visst går allt väldigt mycket snabbare i filmen men det är en rätt stor självklarhet för mig. Filmen hade blivit oändligt lång om allt skulle varit med, jag tycker absolut att den är värd att se

Nu måste jag nog läsa om bok nummer ett igen, jag kommer inte roligt ihåg allt. Nu när jag sett filmen vill jag veta vilka av "alla detaljer de glömt" och slutar filmen som boken? Många ? hur ska jag kunna somna nu.. haha. 

tackar för trevligt sällskap <3 

Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag. 

Fick ett presentkort av mamma & pappa i alla hjärtans present, tusen tack <3 

Jag börja firandet på Sjöbo fitness, jag, Ullis och Malin teama tillsammans :) så himla roligt att göra ett pass tillsammans, vi slog ihop en halv timme Sh'bam och en halv timme bodyjam. Det bästa är när de tränande kommer fram efter passet och säger att vi gärna får göra detta fler gången :) Wiiho! 





Torsdag

Idag är det torsdag och då är det min tur att ha pass på fitness :) den glädje och energi man får går inte att beskriva alltså!! 

Trött och sliten efter 45 minuter i dansens värld :)

Onsdag

Nu är vi halvvägs på veckan :) trots jobbhelg ser jag ändå fram imot helgen. Jag ska dricka vin och svänga på rumpan med mina underbara vänner :) 

Slog på stort idag och dansa bodyjam, pusch.. Jag har själv danspass men alltså haha säger jag bara. Trodde jag hade sinne för koreografi men tydligen inte så mycket. Tur jag öva lite idag då vi har både bodyjam och Sh'bam som ett pass på lördag, happenings på Sjöbofitness på alla hjärtans dag <3 



9 februari

Då var det måndag igen, tiden bara springer iväg. Nu går jag in i en 14dagars jobb bubbla, buhu!! 

Börja i vanlig ordning min måndag på gymmet :) som vanligt slogs jag om maskinerna med pensionärerna.. 



Projekt..

..måla kabeltrummor fortsätter idag :) 



Melodifestivalen

Ikväll har jag och tre fantastiska tjejkompisar ätit gott och tittat på premiären av Melodifestivalen :) Skulle jag röstat så hade det blivit på melodi fem & sju! 

Tack för en mysig kväll tjejer <3 




Sh'bam

Äntligen är jag tillbaka på benen och kan hålla egna pass igen, den glädjen alltså :) går nog inte att beskriva! 





5 februari

Snö i all ära men nu skriker det vår i alla affärer, inte konstigt att man längtar lite efter våren. 

Lite små detaljer hemma piggar upp vardagen :) 

Ystad

Det är helt underbart att sluta på jobb så man har eftermiddagen fri. Du hinner med så mycket mer och dagen känns mycket längre :) 

Har hunnit en vända till Ystad i eftermiddags och nu ikväll har jag tränat ett pass bodypump. Det är skönt att vara igång igen efter en veckas förkylning.. 

unna mig en Chailatte när jag ändå var i stan och hade ett EH fik i närheten :) 


Snö

Nu har vintern nått Sjöbo, frågan är om detta är den snö vi kommer få? Frågar ni mig räcker det gott och väl.. man kan åka pulka, jag har prövat idag :) 



en väldigt liten backe men den passa bra för mig och barnen på jobb. 

1 februari

Vi går in i februari månad och min jobb helg är slut :) En veckas jobb väntar och sen är det en efterlängtad ledig helg. 

Har unnat mig en ny grymt snygg mjukisdress i allt sparande.. pusch, nu jäklar i hoppet ska Charlotte börja spara pengar.. Wish me luck!


RSS 2.0