det var droppen!

Detta var verkligen droppen! Har du inga hjärnceller eller känslor kvar överhuvudtaget? Det är tur man har andra vänner som berättar saker för mig, för du gör det då inte. Jag trodde vi var bästa vänner! För mig är en bästa vän någon som alltid finns där, som ställer upp och som berättar alla hemlisar för en. Istället får jag alltid höra allt från alla andra. Hur tror du det känns egentligen?

Det var ingen bra fredags start idag men bättre blev den och bättre ska den bli.

Ibland måste man få ut sina aggressioner och denna gången fick ni läsare stå ut, sorry!


Ni får ha en trevlig valborg, det ska iallafall jag ha! Med dem bästa vänner man kan tänka sig :)




<3



Ny klippt.

Skodagen blev trots alla omständigheter rätt bra, men det var nog musiken :) eller vad säger du Titti? tihi. Jag jag slapp ha kockbyxor och mössa eftersom jag skulle vara "servitris". Regna lite men när vi skulle äta klarna det upp och vi kunde sitta ute, härligt! Men tycker fortfarande det är lite fel att vi skulle laga mat och fordon bara äta.. menmen, finns inget att göra åt det nu. Dem var faktist nöjda och klaga inte, vilket dom brukar göra.

Efter skolan stack jag direkt till frisören för att klippa mig, men eftersom jag vill ha kvar mitt långa hår (längre ska det bli) så fick det bli topparna idag bara. Blev lite färg också, inte vad jag räknat med men min frisör är så underbar så hon la i lite färg i min utväxt. Jag bara älskar henne. Fans dock en nakdel, haha ..



..jag fick gå hem såhär, tur det finns omvägar så jag slapp visa mig så mycket, tror dock att många jag mötte trodde jag var dum i huvudet när jag gick med folie i håret. tihi.

Ikväll är det Ghost Whisperer, gissa vem som kommer sitta klistrad vid tv;en mellan 20-22? Dubbelavsnitt och dem är helt nya ;D




<3

Plattläggning.

Just nu hade jag kunnat skriva en hel uppsats om hur korkade våra lärare är, men jag ska inte ödla min tid på sånna idioter som dem. Men var ändå tvungen att ytra mig lite, eftersom dem är så sjukt korkade. (Drar dock inte alla över en kant)

Idag har jag ödslat min tid i skolan på att förbereda massa skit (enligt mig) till imorgon då vi ska ha en gemensam internationell dag tillsammans med fordon. Vad jag har fått lära mig så betyder gemensamt att man ska göra något tillsamman där alla tar lika stor del av vad man nu ska göra. Så resunerar tydligen inte våra lärare, utan då ska vi (Hotell/restaurange) stå och grilla till en buffé som sedan fordon ska komma och äta på .. Det är vi som har förberett, det är vi som gör allt. Fordon ska inte göra ett skit utan dem ska bara komma och äta för att sedan gå igen. Vad är det för jäkla "gemensam internationell dag"? Så mer eller mindre hela vår klass har protesterat men inget har hänt, utan imorgon ska vi alltså stå ute och grilla till fordon, dessutom i våra jäkla fula kockkläder. Då undrar kanske ni, vadå? Det är väl inget konstigt med det? Men jo det är det, dom är sjukt fula, vi kommer frysa och det är absolut ingenting man vill visa sig i utomhus! Jag är måttligt irriterad och är nog inte ensam!

Outfit ..


När jag kom hem blev humöret bättre iallafall, fika med mamma och våra platteläggare. Äntligen säger jag, det är på tiden att vi får plattor på vår garageinfart. Måste säga att det blir riktigt fint. Har hunnit med att övningsköra ner till affären med mamma också, går faktist riktigt bra nu tycker jag.



Inte helt klara, men snart nog.

Resten av kvällen befinner jag mig nere i parken med mycket trevligt onsdags sällskap :)




<3


Bebisar är söta!

Jag som trodde denna kvällen skulle bli jätte långtråkig med massa plugg och inget bra på tv;en. Men se nej, jag hade fel..

Ett gammalt dagbarn som har blivit passatt av min mamma har varit här och hälsat på idag. Min mamma har varit dagmamma en gång i tiden, många år sen nu. Nu jobbar hon på dagis.

Han har iallafall skaffat familj nu och har en liten bebis på 2 månader (tror jag). Över sött och otroligt roligt att han faktist kom hit och vissa upp det lilla krypet :)

Jag vill också ha en bebis, fast jag vill nog inte föda och absolut inte gå upp mitt inatten. Så jag får nog vänta ett tag till, kanske är en fördel med en kille också? hihi.

Ikea & Burlöv

Tisdag idag och vi brukar ha två lektioner, den ena var inställd och där med hade vi bara en idag, idrott mellan halv tio -  halv elva.

Mamma och jag körde till Ikea efter idrotten, handla lite till vår änsålänge inte riktigt klara källare, även ett nytt täcke till mig :) Körde till Burlöv Center också, äntligen hittat ett par sköna serverkingsskor. Hitta även en tröja och en väska på rea.




99kr är lagom :)


Snart fredag, det betyder valborg som i sin tur betyder fest!



<3

övningskörning

Sitter i soffan precis hem kommen, varit och solat med Johanna. Sjukt härligt och alltid ett plus i kanten när det är bra musik.

Har hunnit med att övningsköra lite ikväll också. Ikväll var det premiär för mig att köra i 100km/h, HAHA! Bara varit uppe i 90km/h innan. Även kört i två rundeler som är en rätt stor skräck för mig annars, sjukt pinsamt om man inte kommer iväg ju, tihi.



<3


rubrik?

Sovmorgon borde finnas på varje skoldag :D

Idag har jag iallafall beställt tid till klippning, är i stort behov, ska även prata om färgning för det behövs verkligen .. dock har jag inte beställt tid till det.

Plugg!

Eftersom jag inte har några vänner som är så bra på att höra av sig, så har jag haft all tid i världen till att plugga ihelgen. Hade kanske kunnat ha roligare men somsagt vänner? Får kanske ut och skaffa mig några nya?

Jag har nog nått så när koll på samhälls provet vi har på onsdag nu iallafall. Så kan ägna resten av veckan till vårt slutprov i arbetsmiljön, vilket jag inte har koll på alls just nu. Även 14 dagars matsedeln som ska vara klar snart. Känns som vi har tusen läxor nu :O Vi hade inga för några veckor sen! Eller har inte haft på hela terminen, men nu när det är ca; 6-7 veckor kvar då kommer allt.

Redovisning i svenska
Samhällsprov
Näringslära
Slutprov i arbetsmiljö
14 dagars matsedeln
Uppdukningsprov
Bartekniksprov


Tror det var allt, men som tur är försvinner 3 saker redan denna vecka som kommer!

söndags mat

Varit ute i det härliga vädret nästan hela dagen idag, lekt med Maja och Mira. Har faktist hjälpa pappa lite också med att flytta lite stenar. I Veckan börjar dem äntligen att lägga plattor på vår garaginfart.

Blev pizza ikväll, blev speciallaren från Empoli. Den är super god! Pizza är verkligen söndags mat, undras tro hur många i Sverige som äter det på söndagar? Man orkar aldrig laga mat en söndag, fast idag är det riktigt bra väder för att grilla. (Fast grilla gjorde vi igår) Nu sitter jag i soffan med datorn i knäet och tittar på dubbelavsnitt av Ghost whisperer :)

Imorgon har jag sovmorgon!



<3

Jobb

Mina fötter värker efter en dags jobbande, behöver verkligen ett par bra ballerina skor nu! Blev lite pengar iallafall, kanske kan va värt att ha ont i fötterna då.



Soffan ser lockande ut för min del ikväll :) med lite godis från hemma kväll! Eller så pallrar jag min röv bort till brorsans soffa och kränger där istället. Lite trevligare sällskap..




<3


äntligen!

Vet inte hur länge jag har letat efter en svart keeps? Men äntligen idag hitta jag en jag letat efter hur länge som helst. Har bara hittat svarta utan "hål" där bak.

Det blev stan en runda med mamma efter att vi varit på Lisas Skafferi och lämnat lite papper. Har nog inte skrivit det innan men det är där jag fått sommarjobb :)





Förvånar mig själv, det är fredag och som sagt är jag inte jätte pepp för att göra något. Så sitter med mina föräldrar och kränger lite framför tv;en .. Har även gjort klart lite läxa och pluggar faktist lite på ett prov .. Jag måste verkligen ha slått huvudet ?

Imorgon blir det jobb, goa pengar :D




<3

fredag i blodet?

Fredag och jag känner mig inte allt för pepp till att göra något, men inte allt för pepp till att bara sitta hemma iheller. Hur löser man detta problemet?

Idag har jag ätit struts och kängru i skolan. Struts var faktist helt okej, kängru var inte lika gott.

Outfit..




<3

hunnit med allt?

Vid den här tiden i normala fall ligger jag och sover som en stock i min otroligt sköna och mysiga säng, men inte idag nej! Har varit en fullspäckad dag.

Sitter nu och funderar på om jag hunnit med allt jag måste göra idag..

  • Varit hos lollo
  • Skrivit på papper om anställning (ska lämnas in imorgon)
  • Skrivit ut papper från skatteverkat
  • Strukit kockrocken
  • Duschat

Har fortfarande inte skrivit i papperna från skatteverket eftersom jag inte ritkigt förstår, men det är inte jätte akut inu bara att jag måste gå till sommarjobbet innan jag börjar jobba sen och lämna in dem istället för imorgon. Det handlar om att jag ska slippa betala så mycket skatt, för vem vill göra det bara för att man sommarjobbar lite? Inte jag iallafall. Men får nog be min kära syster hjälpa mig, hon kan det säkerligen bättre än både mig och mamma tror jag :)


Nu kallar verkligen sängen på mig. Känns fortfarande som jag glömt något, kommer väl på det när jag ligger i sängen?



<3


förskyld!

Har nog snytit mig 20 gånger idag om det räcker? Ligger i soffan och tycker synd om mig själv nu. Fryser gör jag också. Får se om det blir skola eller inte imorgon. Ska jobba i helgen och jag behöver pengarna så måste blir frisk så ska kanske stanna hemma och vila upp mig och försöka blir frisk?

Outfit (ingen bra bild idag iheller men bättre än ingenting alls)


Senaste inköpen

Har skivit i några inlägg sen tidigare att jag handlat massa kläder men inte orkat lägga upp bild..








<3

SNÖ?

Är jag blind eller har jag blivit sjuk? Det snöar inte i April månad, det är ju bara så ofattbart!

Maja och Mira blev iallafall glada när det snöa :)

SOMMARJOBB!

Sovmorgon idag igen, börja inte föräns halv tio och då med dans på idrotten. 2h 30min håla och sedan bordsdekoration. Sluta vid två och då skulle jag på arbetsintervju. Gissa vem som har jobb hela sommaren? Vet inte om jag ska skratta eller gråta? Får se det positivt, pengar är ju aldrig fel. Har två lediga veckor på hela sommarlovet!

Outfit (dock inte världens bästa kvalitet)


Bordsdekorationen i skolan ..








<3

Toppen dag.

Börja dagen med sovmorgon, riktigt skönt. Hade två lektioner sen åkte jag med min syster hem. Mötte upp Louise och Johanna på Unos kläder och sprang inom och köpte en kort Jeansjacka som är sjukt snygg (kommer bild när jag orkar), hamna på anderssons för att ta en liten fika. Sen har vi spenderat resten av kvällen här hemma med den nya wallanderfilmen.

Börjar blir riktigt härligt väder ute nu också :) synd bara att det blåser så mycket.



<3

snabb vändning.

Igår var det lördag och min kväll såg inte så ljus ut. Hade nästintill legat i sängen hela dagen med datorn i knäet och fortsatte även fram mot kvällen. Då det plötsligt blev fest hos Jocke, snabbt göra sig i ordning för att sedan gå och möta Louise, väl hemma hos Jocke han vi nog inte merän sätta oss förän vi skulle gå igen, tydligen till parken. Inte vad jag hade väntat mig och inte det jag gilla mest kanske, eftersom jag sagt att det bara gick ut på att supa och kn*lla där. Men väl inne och stämpel på handen, kanske inte på rätt sätt så blev det trotts allt en lyckad kväll :)




Idag ville min kära syster till Nova, så vad gör man inte :) Bara 4 dagar sen jag var där ju, haha. Blev ett linne (likadant som det jag handla sist fast i svart) och en kjol.


<3

bilderna ..

Lite bilder ifrån gårdagens firande. Hoppas din dag blev bra Joel :)

Min outfit








Är det jag som är kort eller Tomas som är lång?



<3

Stressigt!

Fullt upp hela dagen.. Skolan servera jag & Titta, från 11.00 till 13.00 var där helt fullt i matsalen, ganska mycket att göra på bara två personer men vi löste det. Bussen hem halv fyra, slänga sig i duschen för att sedan göra sig i ordning för att fira Joels födelsedag :) (kommer bilder imorgon/idag). 17år idag, stor pöjk nu, men ett år kvar till han är en riktig "man", taha!

Godnatt!



<3

present?

Vad köper man till en kille som fyller 17år? Det är verkligen helt omöjligt att komma på vad man ska köpa, killar är extremt svårt att köpa till. Om dem såklart inte önskar sig något, men vilken kille gör det? Finns dock tjejer som inte önskar sig något iheller. Men en kille?

Jag, Louise och Johanna åkte till Malmö efter skolan idag för att ihopp om att hitta något till Joel i present. Blev självklart först affärer till oss, det är väl viktigare? haha! Hitta en kjol, (orkar dock inte gå och fota den nu, kommer bild senare). När klockan närma sig halv sex insåg vi att vi var nog tvungna att börja tänka på vad vi skulle köpa, det är verkligen skit svårt. Till slut hitta vi iallafall :) Åkte med pappa hem, skönt!

Som sagt, har alltid kameran med men kommer alltid på det försent. Denna gången kom jag iallafall på det innan vi hoppa in i bilen. Resultera i inte så bra bilder, men alltid något! (a)




Idag skulle min syster åka till Kina för att hämta hem Micke + en veckas semester där. MEN alla flyg är inställda eftersom det utbrytit en vulkan på island och askan som är i luften kan vara farlig för flygplanen. Det är ju bra att dem tar det säkra före det osäkra men jag tycker verkligen synd om Therese som inte kom iväg och verkligen sett fram i mot att få åka ner där! Jag stör mig minst lika mycket på det som du, och tycker verkligen det är jätte synd. Vi får hoppas på det bästa och hålla tummarna för att du kommer iväg imorgon eller på lördag. (Därför kunde vi åka med pappa hem, han hämta henne på svågertorp, efter att hon hade varit en vända på kastrup.)

Spontan shopping.

Idag har det varit hur underbart väder som helst, dock blåser det som bara den i Ystad men här hemma var det riktigt skönt!

Onsdagar är även otrolig sköna iskolan, 3 lektioner och slutar klockan ett :) Så ringde min kära mamma när jag var hemma idag och fråga när hon sluta och om vi kunde köra till stan när hon slutat. Och visst kunde vi det, så en mysig eftermiddag på nova lund med mamma har det blivit idag.


Linne från Bikbok

Halsduk från Gina Tricot
Solglassögon & Strumpbyxor från Lindex

Lika dana brillor som jag köpte för inte alls längesen, men eftersom minnet är som det är (eller vad säger du Maria?) så glömde jag dem på bussen när vi skulle till jägersbo på skärtrosdagen. Så nu har jag mina efterlängtade solglassögon igen!



<3


Blommor

Jag, Maja och Mira har varit och plockat blommor i skogen bakom vårt hus. Jätte mysigt och underbart väder ute ikväll.









<3

inställd lektion.

Lång lunch kan både vara bra och dåligt. Ska man göra något eller behöver fixa något är det super bra, för då kommer man ändå hem i ganska lagom ditt.

Idag har jag lång lunch och jag har ingenting jag behöver fixa, alltså sitter jag bara här och har inte ett skit att göra, medans andra i klassen antingen redan har slutat eller har någon annan lektion. Själv börjar jag inte föräns ett med barteknik. Danskan blev inställd så vår lärarae i barteknik var så snäll och flytta fram den lektionen. Så egentligen ska jag inte klaga, kommer hem tidigare än vad jag hade gjort om vi haft danska :)



<3


ångest!

Inga foto från gårdagens fest, eller blev kanske 5 stycken och dem är inte allt för bra. Varför är det alltid så, när man har kameran med sig ligger den bara i väskan, när man inte har den med sig kommer det hur många tillfälle som helst då man hade velat ta foto? Jag stör mig, eller det är kanske jag som borde bättra mig på att tänka på att jag faktist har en kamera som är super bra :)

Söndagar består verkligen bara av att gå och dra och bara dega. Jag har iallafall rensatt ut lite i köket bland lådor till mamma, och det är nog det absolut ända vettiga jag gjort idag.

Ny vecka imorgon och då måste jag verkligen ta tag i min träning och ätande. Får verkligen ångest av tanken på hur mycket gott jag tryker i mig och att jag inte har tränat på typ 3 veckor. Denna veckan ska jag börjar banta, och då ska jag verkligen köra hårt! Inte bara denna veckan utan verkligen försöka hålla det också!



<3


XL bygg och fika.

Blev en tur till Ystad med Linda, Maja, Mira, Mamma och Pappa idag. XL bygg hade något jubileum och Linda skulle ditt så vi var så snälla och följde med :) Mat på mc donald´s är ju aldrig fel! Jag, Linda, Maja och Mira körde in till stan och fika också, mysigt.








Nu måste jag nog börja fixa mig :O



<3

sovmorgon?

När det väl är helg och man kan sova lite länge så är det väl självklart att ens pappa ska borra kl 9.00 på morgonen. Det är väl helt uppenbart att det går hur bra som helst och att jag kan fortsätta sova i det ljudet? Tror inte det. Varför säger ens mamma till en att "om vi ska köra iväg och shoppa så får vi göra det nu denna helgen för nästa går inte" och när man väl är uppe i tid och det är lägligt att köra iväg, nej men då vill inte hon!

Så vad gör man såhär dags på morgonen när alla andra ligger och sover så skönt medans jag är hur pigg och vaken som helt?

En positiv sak, det är iallafall fint väder idag och det är perfekt grillväder för kvällen! 



<3

Grillning

Årets första grillning blev hos mig ikväll, alltid lika gott med grillat. Chokladpudding till efterrätt är ju aldrig fel iheller! Joel, Maria och Håkan (+ mamma och pappa) .. Robin kom senare, en mycket trevlig fredagskväll! Vi spela även kort, och jag måste ju säga att jag är bäst på negerpresident!







<3


promenad med syster & emmie

Skolan, helt okej men jag börjar tröttna på köket. Ingen ordning alls och det vi gör i skolan är inte precis så det går till i verkligheten. Men är det så konstigt? Vi har stenålderslärare, helt ärligt. Känns som hälften av dem går i pension vilken dag som helst! Jag tackar verkligen JAA till lite nya unga förmåger!

Men nu ska vi inte klaga! Har ju mina snälla vänner som gör dagen bra trotsallt :)

När jag tog bussen hem idag blev jag sugen på en promenad, har inte tränat på otrolig länge och blir nog inte på ett tag framöver iheller. Tränar på gymmet med min syster, vi brukar träna efter åtta och jag går in på hennes kortlås för att känna lite på det (a) men Micke är i Kina och vi kan inte precis lämna Emmie själv hemma, alltså ingen träning på ett tag. Därför är det ju alltid bra med en promenad i friska luften! Så det fick bli en liten runda med Syrran och Emmie, sedan blev det även mat hemma hos dem, för att hålla dem i sällskap!



<3

Skogspromenad

Kvällen har spänderats med, Louise, Maria, Stoffe och Emil. Tog en härlig skogspromenad i oran. Kvällen slutade med lite bugg i parken, onsdagar brukar vara ganska bra :)







Har ställt klockan nu, imorgon kommer jag inte försent!


<3

försovit mig!

Har kommit fram till att lov inte är bra för mig. Jag ställer om dygnet, och det blir extra jobbigt när man börjar skolan igen. Somnar fortfarande inte förän tolv och mina ögon håller på att dö när klockan ringer på morgonen.

Idag vakna jag inte ens av klockan, eftersom jag glömt ställa den. Istället står mamma och skriker och frågar när jag ska ta bussen, just då kollar jag på klockan, en kvart tills bussen går :O ! Upp och hoppa och skynda sig. Men kommer ändå försent 1timme tack vare man måste ta buss.

Därför hinner jag lägga upp outfit idag!






<3


bästa tv-programet

Jag älskar verkligen Ghost Whisperer! De nya programen går på trosdagar på tv400 kl 20.00 och det är dubbelavsnitt, men jag tränar alltid då!

Men allt har sina fördelar och lösningar. Programen går i repris, 15.05 på tv4 och 17.20 på tv400 dock inte iordning alltid! Men dem är lika bra för det!



Så nu sitter jag reda i soffan för andra gången idag, för att se på det! :)



<3


Shopping & bio

Sista dagen på lovet, jag känner redan hur ångesten börjar komma för att skolan drar igång igen. Att vi inte har ledigt mer, utan typ går i 10veckor nu, och gå upp tidigt är inte min grej. Jag vill verkligen inte!

Linda, Maja och Jag har varit på Entré idag och shoppat lite och sett bio. Filmen hette "Winx och hemligheternas slott" tror jag, ingen film för mig men offrar mig för Maja :) mysigt! Blev iallafall en väska idag.



lova bilder från förfesten, här kommer några..







<3

jobb..

Tiden räckte inte till igår, så han inte lägga in outfit eller skriva något. Men som ni läst tidigare så befan jag mig på tingvalla med mina underbara vänner igår. Förfest hos Ted med lite nytt folk sen taxi till tingvalla där det var riktigt mycket ös och jag hade så sjukt kul. (Alltid mycket bättre när man slipper äta där) tihi! Jag har blåsor under fötterna :O måste medge att det gör fruktansvärt ont!

Blev inte så mycket sömn inatt, hade 3 övernattningsgäster sådär helt spontant påkommet inatt vid 4 tiden .. Har nog sovit 3-4 timmar inatt :/ Men sen sov jag middag i typ 3 timmar :) Och nu ikväll har jag jobbat fast dock inte så länge, vilket jag tycker är bra! Kan säga som så att mina fötter behöver vila lite nu, några timmar på tingvalla i högklackat och servera några timmar idag, usch & fy!

Imorgon blir det stan och bio med Maja och Linda, och middag här på kvällen. B ra och mysigt avslut på lovet!

Bilder kommer från förfesten, när jag orkar lägga in dem!



<3


städar bilen..

Vackert väder ute idag så har varit i trädgården och lekt med Maja, Mira och Emmie idag och städat bilen till mamma och pappa, känner mig otroligt duktig!

Snart får jag väl hoppa in i duschen!


<3

hemmakväll!

Sitter just ni isoffan, Emmie har precis somnat och jag känner att jag förblir nog i soffan ikväll! En sjukt trevlig kväll igår och en ännu roligare ikväll väntar imorgon, alltså kan det nog vara rätt skönt att kanske ligga i soffan och bara vara ett kräng? tihi!

- Talang 2010
- Solsidan
- Så det ska låta

Kommer nog bli en rätt bra ikväll ändå! :) Iallafall mysig! Har dessutom nya lakan i sängen så jag ska sova som en pinsessa inatt!


<3


Skärtorsdagsfest

Festen blev lyckad och jag hade super trevligt. God mat, sång, dans och underbara vänner. Och vi får ju inte glöma perikles, dem spelar sjukt bra!











20 meter lång tårta!


Maria & Jag med Perikles :)



<3

kodmallar?

Jag lär mig mer och mer för varje gång jag ändrar om lite i bloggen..  MEN finns dock några saker till jag skulle vilja göra, som jag inte riktigt kan. Någon som har lust att hjälpa mig?

Dessutom måste jag verkligen fixa en header snart, blir bara aldrig nöjd med någon bild. tihi!



<3

RSS 2.0