ännu en lyckad kväll!

Jaha, då fans det att göra denna kvällen också!

Hunnit med att; - färga agdas hår
                       - Kollat på Joels match
                       - Värmt upp nere på buggen tills imorgon

Imorgon är det buggfest med perikles för hela slanten. Det kan bara inte bli bättre!



<3

jag hatar rubriker

När det är påsklov händer det saker med en som nog inte borde hända .. 
 

  • Otroligt onyttig
  • Sover helt för länge
  • Somnar inte innan 00.00
  • Slutar upp med alla aktiviteter såsom träning för att istället umgås med vänner

Det är i och för sig en fördel att sova länge (eller iallafall skönt) och att umgås med vänner är ju roligt!

Även denna kvällen blev lyckad, taco och kortspel hos agda!


Är man inte normal på en ändå bild, då får man skylla sig själv att man hamnar här, HAHA!


Somsagt, det är svårt att få en normal bild, utan miner!


tisdag!

Ikväll åker jag till agda för lite tjejkväll med god mat ;D



Jeans leggings: Vero moda
Linne: Gina tricot
Jacka: Vila



<3


Påsklov :)

Dålig uppdatering, men det har inte hänt allt för mycket och då är det inget intressant att skriva om iheller!

Första dagen på påsklovet, vilket har varit både bra & roligt. Jag tog med mig några vänner och åkte iväg till Helsingborg på utflykt och shoppingrunda. Louise, Martin, Johanna och Victor ville följa med :) Vi åkte hemifrån 10.00 och var hemma i Sjöbo igen ungefär 19.00, en lång men trevlig dag. Väl hemma gick jag och Louise och tog en pommes på Empoli, promenera hem till mig och titta på tv .. i hop om att något roligare skulle hända! Och vips så var Stoffe och Emil här och höll oss i sällskap med kortspel.


Tåget till helsingborg




Sjukt högt!




Vi han med Nova också!


Bussen hem..



<3

tack gode gud!

Min käraste är hemkommen igen :) Denna dagen har verkligen varit kanon bra och morgondagen borde bli lika bra!

  • Solen skiner & det är varmt ute
  • Haft mitt matlagningsprov & det gick jätte bra
  • När mamma kom hem hade hon varit & hämtat datorn ;D
  • Varit hos brorsan & ätit våfflor
  • Fått spotify (inte en dag för tidigt)

Kan denna dagen bli bättre? Om ni frågar mig, så nej! Imorgon är det sista dagen iskolan sen är det de efterlängtade påsklovet.

Påsk för mig är vår på hög nivå, mys och påskpynt .. shopping, fest & vänner! Och det är precis så min påsk ska se ut.



<3


hur överlever man utan dator?

Ingen uppdatering på väldigt länge! Har förklaring, som alla läst innan har vi fått virus på vår dator och vi lämna in den i fredags, har faktist överlevt helgen utan dator, men det har varit en lång och dryg helg. Man känner sig helt off från alla. Och som grädde på moset, har jag knappt pengar på mobilen :/ Men eftersom min mamma är så underbar fick jag pengar till att ladda på mobilen idag, så jag åtminstone kan skicka sms!

Just nu längtar jag som bara den till påsklovet & skärtorsdagsfesten!

På onsdag är vi lediga & på torsdag har jag & Louise vårt matlagningsprov!



<3

utan dator inu..

Nu har micke försökt göra vad han kan med datorn, men har inte lyckats så bra. Så nu får vi lämna in den på teleservic, vilket säkert tar två veckor! Hur ska jag överleva? Dessutom har jag inte varit inne på facebook merän idag iskolan, alltså är viruset inne på min facebook :O vilket betyder att jag måste göra en ny facebook, jag tror jag krampar i sönder helt ärligt! Har prövat att bytt lösenord nu, hoppas att det räker att jag gör det?

Jag vet inte riktigt hur jag gör ihelgen, mina eftermiddagar spenderar jag i skolan nuför tiden.. framför datorn! Hur gör jag i helgen? Det är helt sjukt hur en dator kan vara beroende? Vad ska jag göra om dagarna?

Imorgon blir det iallfall lite taco hos mig med vänner, antagligen kolla på handbollsmatch och sedan blir det nog film eller bara snack.

På lördag lutar det nog åt att följa med på Robin och Louise tävling .. har ju inget annat att göra, haha! Är sjukt sugen på att shoppa också men det skulle man ju kunna ta på söndag isåfall!

När jag kommer hem ska jag överföra lite domumet och bilder till CD för att sedan åka ner och lämna in datorn..

Om jag inte lånar louise dator & bloggar lite så får ni ha en trevlig helg! Jag ska försöka överleva ;D


<3

virus på datorn ..

Ni får ursäkta min dåliga uppdatering men har fått virus på datorn och vill inte sitta vid den. Micke håller på att ta bort det och skulle slutföra något ikväll. Så förhoppningsvis har jag dator ikväll. Det är helt sjukt hur rastlös man kan bli utan en dator, går ju inte precis något bra tv om kvällarna.

Idag när jag skulle gå till bussen gjorde jag verkligen världens tabbe, HAHAHAHA! En stor isfläck på vägen och jag vet att den finns där, för både i måndags och tisdags trippa jag över den men inte idag nej. Idag la jag mig ner och gled fam över den .. snacka om att jag blev blöt och jag skratta så jag nästan kissa på mig. Kan man vara klantigare än vad jag är? HAHA! Fick då alltså gå hem och byta om för att sedan ta bussen en halvtimme senare och komma till skolan lite försent..

Jag förstår inte killar i min ålder? Jag säger inte att alla är såhär men otroligt många.. varför väljer killar tjejer som är 3-4 år yngre än dem själv.. varför är killar så omogna? Eller är det vi tjejer som är "för mogna" och nojjiga? Jag vill ha något svar på det?! Någon som kan hjälpa mig? Hade varit en lättnad med en förklaring!

Ikväll ska jag kolla när lilla söta maja har uppvisning på sin dans och hålla tummarna på att jag får tillbaka min dator, kanske bugga lite också. För att få tankarna på något annat kanske?

Igår införskaffa jag mig ett par röda convers och ett par solglasögon! Ska vi ut och ragga nu eller? ;)

Nu ska jag köra mitt race och verkligen skita i vad alla andra säger!


<3

trots allt en lyckad kväll..

Klockan är mycket för att inte dricka en lördagkväll, fast kanske inte så mycket för att vara lördagkväll ändå? Även om jag inte druckit ikväll har min lördagskväll ändå blivit lyckad. Pizza (eller kebab för min del) med louise, sen har vi ägnat resten av kvällen hemma hos Jocke med trevligt sällskap, tackar vi för.

Nu ligger jag i sängen och funderar på om jag ska sova eller inte?
Om jag vill shoppa imorgon eller jag bara vill ligga kvar i sängen?

När man väl kommer ihåg att ta kamera med tar man fan aldrig bilder! Iallafall så glömmer jag det, hade kamera med ikväll men den låg så fint i min jackfika hela kvällen. Tänkt jag kunde tagit lite foto till bloggen, blir så mycket roligare att läsa med bilder i inläggen! Men istället får det bli en bild från gårdagen!





<3


fredag i blodet igen ..

En bra fredag ska se ut som denna :) Skola från 09.00-10.30, en snabb shoppingrunda (visste vad jag skulle ha) .. Hem för att äta lite, maria kommer och vi börjar fixa oss, duschning, sminkning och platning av hår :D Och nu sitter vi hos Louise för att snart börja med maten.. sen är det gille ;D taha!

En skoloutfit;


Outfit för kvällen med mina bästa;

Vi ses i dimman ..



<3


musikal!

Kände även idag att jag inte ville till skolan, vilket jag känt hela veckan? Får en konstig känsla i magen när jag tänker på att jag måste ditt, förstår inte vad som håller på att hända? 09.00-13.30 har jag suttit framför en dator och jobbat med mitt och louise förbaskade matlagningsprov, det finns verkligen inget drygare. Dock fick jag själv bestämma när jag skulle börja och sluta, även så imorgon! Skönt!


Något positivt idag? Jaaaa absolut, har varit i Lund tillsammans med, Lilian, Maria, Louise och Lisa. Åt på någon restaurange som hette "spisen" tror jag, i vilket fall som så var där väldigt god mat och precis runt hörnet låg konserthuset där vi skulle titta på musikalen som Robins klass spela. Jag tackar för inbjudan och en mycket trevlig musikal, ni var superduktiga. För en gång skull hade jag kameran med mig idag (för ovanlighetenskull, brukar alltid glömma den) och självklart fick man inte ta foto under föreställningen, lite synd för er del. Men då fick det bli lite foto i väntans tid på bussen..



I brist på tid .. lägg märke till texten ;D

Nu är det på hög tid att jag sover .. men vad gör man om man inte är trött? Och tankarna bara snurrar? Jag önskar att det var lättare att bara glömma dig, vore nog bäst så för min del iallafall! Även om jag absolut inte vill!

Imorgon är det feeeeest, jag är pepp och tobleronemousen står i kylen klar för att ätas upp ;D låter som en toppen kväll.



<3


snart träning..

Snart sticker jag till gymet för att pumpa muskler och förbränna fett igen.. har verkligen kommit igång med träningen och det känns så himla skönt!

Måndag - Vattenworkout
Tisdag - Gymet
Onsdag - Bugg (oftast)
Torsdag - Gymet
Sen håller jag helg :) men ibland blir det en promenad på helgen (om det är fint väder). Vilket det var ihelgen så då blev det promenad både lördag och söndag!

Idag kom jag tillbaka till skolan efter 1veckas praktik, de andra i klassen har en vecka till men jag trivdes inte alls och därför är jag i skolan istället. Låter konstigt men jag är hellre i skolan, dock hade det varit roligt och praktisera också men inte om man inte trivs och inte vill gå ditt! Så idag har jag bakat kakor och pajer i skolan som ska vara till försäljning, så det fick bli en skink och ost paj till kvällsmat här hemma som jag tog med hem. Har även hunnit med att hämta Emmie på dagis! Och nu sitter jag och väntar på att min snälla syster ska komma och hämta mig så vi kan träna bort lite fett.

På fredag smäller det!



<3

Filips 18års fest!

Jag tackar för en otroligt lyckad och trevlig fest. Hoppas du blev glad för dina presenter, för jag tycker det är rätt skönt att ha blivit av med henne, haha! Även om man blir av med sprit på varje fest är det ändå lika kul, hade ju ändå inte behövt mer men så sjukt dålig stil av alla som går runt och tar, verka som där var en heldel som blev av med dricka? menmen!




Jag gillar den .p


Filip med ;D






Kan filip, kan filip, kan filip dricka sprit ...


Jadå, båda kan dricka sprit ;D

Lägger nog ut fler bilder på facebook istället :)


<3


18års feeest!

Ikväll är det 18års fest så det smäller om det. Snacka om att vi "bynner" (som filip säger) ska röja! Jag är riktigt pepp och sitter just nu med louise och en cider tillsammans med perikles - fredagsblod! det kan inte bli bättre! ;D Snart kommer killarna, sen kör lilla pappsen oss!

Outfit orkar jag inte, sorry! Lägger ut bilder imorgon istället!


Vi ses i dimman!


<3

Underbart väder!

Mamma väckte mig idag, solen sken in och jag är på super bra humör idag. Allt blir så mycket bättre när vädret är bra. Man är piggare och gladare, och speciellt när det händer bra saker under hela dagen (och helgen).

Känns som jag hunnit med en hel del idag, handlat mat med mamma. Varit på unos med Syrran och inhandlat en ny tunika, urgullig! Handlat parfym vilket var ett måste, min andra var slut och vill ju inte lukta skit! HAHA!

Ikväll bär det av till Ystad för att umgås med Louise och Johanna, en mysig tjejkväll med godis och film i Jims lägenhet, tihi! Blir nog en rund ner i stan också, och göra den osäker! ;D

Imorgon blir det 18års fest för hela slanten och jag är riktigt taggad! Skulle lägga upp bild på outfit men kameran dog, och jag väljer att ladda den så den är fullladdad till imorgon, för då jävlar!


<3


vårkänslor.

Inte allt för mycket att berätta för er idag ..

Praktiken går bra och jag trivs, cykla ditt med solsken och riktigt härligt vårväder .. sen kollar man ut och då snöar det? Nu kan det väl ändå sluta, tycker man! Men hade iallafall tur när jag cykla hem för då var det uppehåll. Tränat med syrran ikväll, kände mig riktigt duktig där uppe idag!



<3

1 mars!

Det är den 1 mars idag och det är då det ska vara vår, kan man ju tycka iallafall. Men inte det nej, istället har det blåst och snöat. Men som tur är inte mycket snö! Gick från praktiken till stationen och trodde verkligen jag skulle blåsa bort. Hur ska det gå imorgon när jag ska cykla ditt?

Första dagen på praktiken idag och det gick väl bra? Praktik är vad det är, finns inte så mycket att göra för praktikanter menmen, man lär väl sig alltid något nytt! Började nio idag och åkte med Syrran ner så slapp jag ta alla kläder på bussen. Fick sluta tre idag, ganska skönt! Tränat ikväll, känns alltid lika skönt efter träningen och lika duktigt, tihi!

Imorgon är det mellan 9-16!


<3


RSS 2.0