Restaurange stäket

Söndags middagen levererade igår. Mamma & pappa hade ett presentkort på Stäket så igår unna vi oss en två rätters middag där :) och du din milde vilka portioner man fick, det var super gott och du fick super mycket mat. Absolut till att rekomendera!
 
Chevre ost till förrätt (litet minus att det inte var varm utan serverades kall)
 
Till varmrätt tog jag timjankryddad entrecot. 
 

lördagkväll

En lördag kväll som inte sluta som planerat.. men vi hade roligt. I lördags skulle vi ut och dansa alla vänner tillsammans med det sluta med att vi blev kvar hos Josse som hade förfest och som blev en vanlig fest som slutade med efterfest hos Måns mamma :) Vilken kväll alltså. Jag var mer död än levande på jobbet igår ska jag säga.. 4h sömn är inte att rekomendera!
 
 
Jag är lyckligt lottad som får ha dessa vänner vid min sida.

Examenfest

Måndag och ny vecka!! Jag göra det sista skolarbetet och blickar tillbaka på helgens bilder. Jag utlova bilder från examensfesten i fredags och här kommer de nu 2 dagar för sent..
 
 
 
Tackar för en super trevlig fest & önskar dig all lycka till i framtiden Steffe.
 

lunchdejt

Idag har jag lunchat med underbara Maria :) Jag bjöd på rester, haha.. men tror det var ganska uppskattat ändå.
 
 
Och nu beger jag mig iväg på examensfest för min kära kusin. Kameran är med så kan utlova bilder ;)
 

Inlämnat...

...nu är det inlämnat & domen kommer på tisdag! Hjälp mig hålla tummarna. 

Finns alltid något att fira & ikväll fira jag med mina föräldrar att arbetet är inlämnat.. 


snart..

..imorgon gäller det. Då ska examensarbetet vara inlämnat. Har bara abstracten kvar och eftersom jag suger på engelska så tar jag hjälp av bästa Josse :) 
 
Idag kom tiderna ut för hearingen på tisdag och vem tror ni är först ut? Jodå, JAG.. inte alls nervös ju! Födelen är att jag förhoppningsvis kan njuta resten av dagen och fira att examen är bara några timmar bort sen :)
 

Jag hade kunnat fira midsommar alla dagar om året.. det är så vackert!
 

 

Den perfekta strandväskan?

Snart börjar säsongen "strand varje dag" (hade dock gärna sett att denna säsong redan var igång). Vi får hoppas på att det snart kommer riktigt sommarvärme till oss :) 
 

Nu letar jag efter den perfekta strandväskan, har ni hittat den? Isåfall vill jag gärna veta var :) Tips mottages gärna!!
 
Hitta en från Lindex precis, vet inte storlek? 199kr så inte helt det värsta med en 30% kupong också så funkar det utmärkt. 
 

Strand premiär

I onsdags var jag på stranden för första gången i år! Blåste ordentligt mycket men hitta du bara ett ställe med lä var det riktigt skönt :) blev dock inte dopp i havet! 



Tusen tack för en mysig dag Louise & Martin! 

På kvällen var det dags för husvagnshäng och uppsättning av tält.. jag satt på en stol och titta på :) 



Midsommar 2014

Vilken midsommarafton! 

Vi hade tur med vädret och jag har en väldans tur att jag fick fira midsommar med mina underbara vänner i år igen :) midsommar är verkligen sommarens höjdpunkt & bästa festen på hela året. 







Hoppas ni har haft en lika trevlig midsommar som jag har :) 

Pluggpluggplugg

Nu börjar ångesten smyga fram, om nio dagar ska examensarbetet vara inlämnat & om 15 dagar är det hearingen & om 16 dagar är examensdagen här!! Jag kan inte fatta att ett år redan har gått, tiden har bara flugit iväg. 

När jag kom hem idag tog jag en paus i pluggandet och stack och träna, lite mat efter och sen var det ner i böcker & data igen. Nu stänger jag för ikväll och tar en lite sovmorgon imorgon :) 

Tror detta kan vara en av de bästa poserna ever.. 
Eller..? 

Drinkkväll

Ojoj vad jag är sliten idag men kul hade vi! Kvällen igår blev nog en av sommarens bästa kvällar, vi var fyra tjejer som hade drinkkväll :) börja kvällen med grillat & vin och avslutade med en massa goda drinkar och musik från förr! Dans, skitsnack långt ut på morgonkvisten ❤️ En kväll jag hade kunnat göra om & om igen. 







Student 2014

Börja dagen i kyrkan & skolavslutning :) Fortsatte dagen i Ystad och njöt av allt tjoande av glada studenter. Blev så exalterad att jag glömde bort att fota, jag är så kär i allt vad student innebär!! 

Fick en bild med hem..


Avslutade kvällen på Marinan tillsammans med bästa Martin :) vilken underbar kväll. Vin, tapas & en massa skit snack ❤️ 



Ystad ska bara oerhört stolt över sin småbåtshamn, så himla vackert! 



Ystad

Idag har jag haft en mysig förmiddag i Ystad tillsammans med syster & Malte innan det var dags att åka till jobb. 



En som absolut inte vill sitta ner i vagnen :) 


11 juni 2014

Idag är en sån dag som man inte vaknar till liv, jag hade kunnat ligga kvar i sängen hela dagen. Känns som det kommer bli en lång dag...
 
Det blir inte ljust och regnet bara öser ner men för att pigga upp det lite så har jag tagit på mig mina nya short. Tros regnet är det ändå 20° ute.
 
 

Nostalgisk

För tre år sen var det jag som sprang ut på trappan med mössan på huvudet och tutan i mun och i år är det någon annans tur. Studenten är en sån dag man aldrig kommer glömma och man minns det som de vore igår.
 
Idag har jag varit på polhemskolan i Lund och tittat på studenter, trots över 26° ute står jag med gåshud över hela kroppen och bara njuter av alla dessa glada studenter som springer ut från trappan. Hade jag fått göra det igen hade jag inte tvekat en sekund!!

Idag säger vi stort grattis till Amanda som tar studenter & all lycka till i framtiden sötnos :)
 

exarbete

Sitter i skolan och gör allt annat än examensarbetet just nu känns det som... Får massa snapchats på folk som solar, inte alls fuskit!!
 
 

Sövdesjön

Avslutade jobbhelgen på bästa sätt :) grillmys med fina vänner vid sjön! 




En härlig solig dag med familjen!

Vi hade vädret på vår sida idag. Dagen på tosselilla kunde inte blivit bättre! 💛






Sol, picknick, familj, vad mer kan man önska sig en solig lördag? 

Tosselilla

Idag väntar en solig dag på Tosselilla med länsförsäkringarna som bjuder! :) 




Björkaloge & Sh'bam

Igårkväll var jag ute och roa mig med mina vänner :) drack drinkar och svängde på våra lorveda, så sjukt roligt att dansa till bra musik! Tack för en rolig kväll/natt ❤️

Efter 5h sömn var det dags för lite Sh'bam, som tur var delade jag passet tillsammans med Ullis :) hade nog aldrig orkat hålla ett helt pass själv efter så lite sömn. 

En bild på det härliga gänget vi dansa med imorse! 



Sushi lunch

Lediga härliga torsdag! Lunchat med syrran och en febrig Malte, tråkigt att han är sjuk men det är då man får passa på och mysa :) 





studier hemifrån

Idag studerar jag hemifrån, ibland är det skönt att kunna styra lite själv. Just nu är det examensarbete till 100% och då är det bara självstudier med några avstämningsmöten.
 
Även idag kompinerar vi skola med jobb, stänger ikväll. Bra med lite extra pengar :)
 

3 juni 2014

Fullspäckad dag! Först skola och sen direkt hem för att stänga på jobb. Nu blir det bums i sängen och imorgon blir det skola hemifrån :) hoppas på sooool.
 
Nya sandaler från scorett, sjukt snygga och jäkligt sköna!
 
Med en frapino från Espresso House kunde inte gårdagens soliga väder bli bättre, har ni smakat jordgubb/lime? Så himelskt god, nästan som strawberry mojito fast utan sprit.

ska jag, ska jag inte?

Hejsvej kära läsare :)
 
Det var ett tag sen sist, närmare bestämt sen oktober förra året... Sommaren närmar sig och man tar en massa härliga bilder, frågan är bara nu om jag vill dela med mig av dessa till er eller inte? Kommer jag orka blogga? Kommer ni orka läsa? 
 
Bild tagen av min vän Anna Ingvarsson vid hennes fantastiska sommarstuga.
 

RSS 2.0