tveksamt

Jag tycker sånna här dressar är sjukt coola! Mina syskonbarn har sånna och dom är super tuffa i dem men nu är frågan, kommer jag vara lika tuff i sån eller inte?


Jag är sjukt sugen men mycket tveksam..


<3

40 000? Ja tack!

Jag tror jag vill fylla på min lista i förra inlägget!

Min största dröm just nu är att få ha perikles spelandes på min 20års fest. Hur häftigt hade inte det varit? Men det finns ju ett problem, pengar?

40 00kr är inte direkt något man hostar upp på en dag..



<3

sommar nu kanske?

Detta året vill jag..

Ha många galna sommar fester
Många grillkvällar
Bada & sola
Tjäna massor av pengar :)
Skaffa mig ett fast jobb
Pierca tungan
Bygga på min tatuering

Något jag absolut längtar till..

Student
Sommar
Sjöbo marknad
Turkiet

Jag vill ha sommar nu!



<3

praktik

Dålig uppdatering & det kommer det nog förbli nu mitt i veckan. Mitt liv är inte så händelserikt eftersom jag har praktik varje dag.

Men jag lovar att förmedla om mina underbart hädelserika helger :)



<3

dag 1

Första dagen av praktiken är avklarad och det gick väl bra? Jobbar tillsammans med min bästa kompis syster så kan väl inte bli så mycker mer än bra :) Hon, jag & 3 killar i köket, haha!

Imorgon är det fredag & det gillas skarpt! Hoppas det underbara vädret håller i sig till helgen.


<3

BILD BOMB!


Kvällsmat på sturup, har nog aldrig ätit så dyr hamburgare någonsin...


syskonkärlek






Jag låter bilden tala ..


riktigt god lunch på gallerian :)






Påväg mot bromma


som sedan resulterade i en oväntad bilfärd hem



Tack för en trevlig weekend i Stockholm :)


<3

på benen igen

Stockholm var mysigt dock hade vi ganska mycket otur..

Joakim blev magsjuk på lördagen och fick åka hem från shoppingen (nog ingen större förlust för honom dock) men väldigt tråkigt. Han fick stanna hemma från körslaget, inget vidare men jag hade en mysig/busig kväll med barnen på hotellrummet. På söndagen var det hemfärd, planet skulle lyfta vid 13 men vi fick inte flyga med eftersom Joakim varit magsjuk & det hade inte gått 24h sen sist han kräkte .. Det sluta iallafall med att vi fick hyra en bil & köra hem, för hem skulle vi!

I måndags var det min tur att bli magsjuk :( är fortfarande helt slut ikroppen men ska försöka ta mig till praktiken imorgon. Imorgon börjar jag på min 8 veckors långa praktik på Sjöbo Gästis.. känns inte som någon bra start men det ska nog gå. Ipren löser det mesta!

Det bästa med att vara sjuk är att man förhoppningsvis tappar några kilo :)



<3

Sopping i huvudstaden

Idag har vi haft en mysig dag i huvudstaden och nu har precis föräldrarna åkt för att titta på körslaget live & kvar sitter jag på hotellrummet med fyra busungar. Snart kommer det pizza och sen får vi titta på körslaget hemma på hotellrummet :) Ska bli kul.

HEJA TEAM JACOB!



<3

Jag lever :)

Jag har överlevt min första flygtur & det gick super bra, dock lite obehagligt när vi skulle landa.

Imorgon blir det shopping :)



Godnatt <3

Mot Stockholm!

Here i come! Idag beger jag mig mot Stockholm för att göra fam. Sixtenson & fam. Wydeen en liten tjänst. Jag fick förfrågan om att följa med dem upp till Stockholm för att passa deras barn medan dom går på körslaget. Linda & Camillas pappa är nämligen med där :) HEJA TEAM JACOB!! Vilket jag absolut tackade ja till eftersom resan blev gratis för mig!

Så ikväll ska jag uppleva min livs första flygtur. Ni läste rätt, jag har aldrig flugit tidigare & jag har en ganska bra förklaring på det också .. Min mamma är inte så förtjust i solen eftersom hon blir så röd, vilket har resulterat i att vi aldrig varit utomland & jag har aldrig flugit. Men ikväll gäller det .. och jag måste erkänna att jag är ganska nervös, tihi.



Sitter nu färdig packad för en helg i Stockholm & väntar på att Linda & Joakim ska komma för att hämta mig så vi sedan kan åka vidare till sturup för lite kvällmat också.

Ha en skön helg & tänk på mig 18.45 .. då är jag nog ganska nervös!



<3

Projektarbete

Idag blir det projektarbete för hela slanten!


strumpbyxor - lindex  tunika - indiska  kofta - h&m



<3

Påsken fullbokad

Påsken kommer bli så sjukt bra & den är redan fullbokad :)

Skärtrosdagen - Skärtorsdagsfest med Perikles
Långfredagen - Elmia (bara för att, haha)
Påskafton - Tingvalla med Perikles
Påskdagen 80års fest

Jag längtar redan!





<3


religons plugg

Idag orka jag verkligen inte gå till skolan, kände mig helt slut imorse så jag tog mig firheten att sova ut idag istället. (hade faktist lite ont i halsen imorse också) Jag vet att det inte är bra men ibland har man ingen ork och idag var en sådan dag för mig.

Istället för att sitta i skolan sitter jag här hemma och läser på till religonsprovet på fredag, riktigt tråkigt men det måste göras ..




<3

lund city

Börjar bli som en tradition att jag, Louise H & Martin åker till Lund om Tisdagar. Idag följde jag bara med som sällskap, Louise skulle försöka hitta en studentklänning vilket blev ett lyckat resultat. Själv handla jag ingenting ;D jag är oerhört stolt över mig själv!



eller jo, jag unna mig faktiskt en kaka på vägen hem ..



<3

Ljusparty

Har varit på ljusparty hos min svägerska ikväll, alltid lika trevligt. Fast ska jag vara ärlig åker jag bara på party för att det alltid är så god fika :)






<3

Kusinträff




Till förrätt var det, macka med gubbaröra



Fylld fläskfilé m. svampstuvning. klyftpotatis, kalla såser & gelé serverades till





Barnen rockar loss till Eric saade!


Tackar för en mycket trevlig kväll :)



<3

dåligt av mig men..

Denna helgen har varit kanon bra!

Entré
Mysfredag
Kusinträff
Nova Lund

Är bara några saker jag gjort i helgen..

Ifredags hade jag en mysig eftermiddag på Entré tillsammans med min syster. På kvällen blev det fredagsmys hos Louise där jag även stanna över natten.

Lördagen bestod av städning och möblering på Louise rum, vi blev sjukt nöjda! Hon fixa till mitt hår, jag åkte hem och fixa till mig för att sedan dra vidare till fam. Sixtenson som hade fixat kusinträff :) Mycket trevlig kväll som avslutades hos Louise där jag även blev denna natt.

Ännu mer shopping stod det på söndagens schema :) Jag & Louise följde med Linda & töserna till Nova Lund, där jag införskaffa mig studentklänning, underbart! Kvällsmaten serverades hos Sixtenson som bestod av underbart goda rester.



<3

sliten

Känslan av att sitta i soffan nyduschad efter ett grymt jobbigt spinningpass är underbart! Idag hade jag även sällskap av Martin, mycket trevligt.



& nu är det väl hög tid på att börja plugga till slutprovet vi har imorgon ..



<3

Gummistövlar? yes!

Jäkla skit väder, vart tog vår vädret vägen? Snöblask är inget vidare i Mars månad, tur är att det är plusgrader så inte skitet hade lagt sig.


jeans - gina tricot  tröja - h&m  gummistövlar - din sko


Gummistövlar i sånt här väder är verkligen underbart!


<3

I love it!

Nu är våren här på riktigt tror jag, hoppas på lika fint väder nu fram över, iallafall tills vi börjar vår praktik :) Har spenderat den underbart fina dagen ute i Lund med Martin & Louise H, införskaffa mig en ny skinnjacka, ett vitt baslinne & några hårsnuddar (sånna som alltid försvinner spårlöst).






<3

Våren?


jeans - gina tricot  tröja - lindex


Är det våren som är på väg nu eller? Att det är ljust ute när man vaknar kan ju inte bli bättre :)



<3

Bakad potatis

Kvällen är räddad, har avnjutit en god middag med bakad potatis & räkor :) Detta har nog blivit min favoriträtt, får jag tillfälle äter jag mer än gärna bakad potatis, speciellt från graffiti!


Självklart tänker jag innan vi sätter oss för att äta att jag ska fota denna underbart goda rätt, när jag ätit upp & sätter mig framför datorn .. fan också, glömde visst fota. Jag är riktigt dålig på att fotografera, måste verkligen börja lära mig att fotografera mer.



<3

Tack för igår

Gårdagens festligheter blev riktigt lyckat & jag hade super kul, förfest/hemmafest hos Markus, tingvalla med mycket lite folk men dubbelt så roligare än vanligt nästan, efterfesten fortsatte hos Markus..






Nästa fest ska jag också köra på hängsle ;D


Joels hjälm var ganska populär


En lugn men trevlig efterfest ..



<3


Bad haire day..



Idag ser mitt hår förhemkt ut! Men jag ska göra några ärenden idag innan jag går & duschar inför kvällen trevligheter.. Så det fick bli min keps som räddar mig idag, sjukt snyggt nu till våren också :)



<3

Hemmagjord pizza


Hemmagjord pizza är mumms. Vi hade, skinka, annanas, fetaost, svamp, beasås & ost



Neger president .. det är ett väldigt kul kortspel!



Tack för en mysig fredagskväll Maria, Louise J & Martin! Nu sover vi ut & laddar inför morgondagens festligheter, godnatt!



<3

Veckohandling

Mamma är sjuk så idag blir det jag som får veckohandla, men vad gör man inte :)


Somsagt så kommer jag spendera min kväll ute hos Maria tillsammans med henne, Louise J & Martin. Ikväll ska jag inte glömma kameran!



<3

Äntligen fredag!


shorts - lindex  poncho - kapphal  tröja - h&m  ljus rosa converse


Kvällen spenderas på killedal med trevligt folk :)



<3

störigt

Varför blir man alltid förkyld när man är som mest taggad till träning & precis har kommit in i rutinerna? Det slår aldrig fel på mig.

Så ikväll får jag hoppa över mitt inplanerade spinningpass och plasera mig i soffan istället :( känner inte alls för det.


<3

Sol?


skjorta - lindex  leggings - gina tricot  skor - scorett


Jag tycker våren kan komma nu, solen kan ju iaf titta fram lite!



<3

På hugget!

Nu jäklar är träningen igång på riktigt! Jag känner mig riktigt pepp till att träna, spinning igår & aerobic idag, kanske spinning imorgon igen eller torsdag, får se!

Nu letar jag mig till sängen för att titta på big brother.



<3

1 mars


jeans - gina tricot  linne - jc  magtröja - h&m  kofta - h&m

1 Mars 2011. Nu får mer än gärna våren komma!



<3

RSS 2.0