Mobilblogg

Så ja, då har jag skaffat appen blogg.se :) så förhoppningsvis ska det komma lite mer uppdatering nu :)


Hem ljuva hem!

Jag lever och är hemma i Sverige. Turkiet var helt underbart! 35-45 grader om dagarna hur härligt som helst, regn en dag med mycket kort spel annars var alla dagar vid polen och kvällarna på hotellet och shopping gatorna :)




Fler bilder kanske kommer en dag jag har mer energi till att lägga upp! Jag råder er till att gå in på min facebook och tittar, där finns fler bilder!





<3

MOT TURKIET!

Måste säga att det känns riktigt härligt att åka ifrån ett regnigt Skåne till ett solet Turkiet.


VI SES OM EN VECKA :)




<3

papper

Fy vad mycket papper som ska skickat hit och dit och fyllas i och blabla... Varför är man arbetslös?

Fick schema för fyra veckor fram idag, känns ganska bra, jag klarar mig och det är mycket mer jobb än vad jag blev lovad. Jag och min chef kom överens om att jag skulle jobba varje torsdag där för att ha någonting. Det är bara denna veckan jag jobbat torsdag som vi bestämt, annars blir det jobb mer än torsdagar :) Känns skönt!





<3


Mot Ystad

Nu är det nära, idag ska vi växla pengar och på lördag åker vi ;D har nog inte riktigt fattat detta inu!







<3

städmagi

Idag tog städmagin över min kropp, har storstädat rum och då menar jag storstädat, damsugit damtorkat torkat golv och städat ut allt onödigt skit! Känns lite läskigt nu, knappt några saker kvar ..


Har konstaterat efter dagen städning att det får nog bli Lund på lördag för att bli av med lite mög någon annan inte tycker är något mög :) Det glädjer mig att sälja det så jag får pengar till att köpa nya saker och även för dom som köper mina saker för en billig peng :)


Emmie har hjälpt mig att städa, eller mest att använda min tv men jag har haft sällskap och det är alltid trevlig, för städning är ju inte det roligaste!


Nu är jag välförtjänt av att slöa i soffan framför idol :)





<3

Lunchdejt!

Ska hoppa på min nya fina cykel och ta med mig all pastasallad som blev över från gårdagen picknick och bjuda min syster och sjuka systerdottor på lite lunch. Även kolla om dom har någon resväska som skulle kunna passa mig, om 5 dagar flyger jag till TURKIET :)





<3


SÖNDAG

Varje söndag borde spenderas som denna söndag :)

Har varit ute med arbetskamrater och firat Camilla som fyllt år (dock för ett tag sen). Vi tog med henne på en vinprovning i köpingeberg hos en vinodlare som heter Carl-Otto Ottogren, något jag verkligen rekomenderar. Han odlar bara mousserande vin, så gäller att man tycker om det. Lärorikt, gott och roligt :)




En mycket liten del av vinodlingen



Kommer inte ihåg vad öppningen kallas men ganska häftigt


Detta glas har fått sin form utav ett bröst, därav namnet Champagne kupa


Efter denna trevliga vinprovning tog vi oss till saltsjöbaden och hade en trevlig och mysig picknick med hur mycket god mat som helts, roliga lekar och massor av pratande och lite mer vin :)






Tackar för en fantastiskt underbar dag :)




<3

Glömt bort...

Har nästan glömt bort att jag har en blogg.. har tappat gnistan! Men det är kul att se att några få fortfarande går in här och tittar, det glädjer mig!

I måndags blev jag arbetslös, nästan iaf.. har jobb varje torsdag. Skrev in mig på arbetsförmedlingen, måste säga att det är skam och gå in där, det känns så jäkla förnedrande! Men denna vecka blev det även jobb tisdag & torsdag pågrund av sjukdomar. Har några veckor till då jag faktist har jobb inplanerat, känns skönt!

Annars ser jag inga stora förändringar i mitt liv, det stora nu är nog att jag har gått och blivit brunett bara!


Ska försöka hålla er lite uppdaterade nu :)




<3

RSS 2.0