Brorsan 30år!

Vakna av att Maja och Mira skrek där nere vid 10, fick sova "länge", överförväntan iallafall! Duscha och gjorde mig i ordning. Körde till Ystad för att se hur Kerstin bodde, få nyckel och se var hennes cykel står. Vidare mot österlen för att hämta smörgåstråta, måste nog erkänna att idag var det första gången jag befann mig i Borrby ? HAHA! Hem och fika sen till Joakim för att överraska honom med tårta och en liten paket. Och även jag fick en paket, svarta converse! TACK!

Outfit!


Alltid lika kul med överraskningar :)


Man kan inte merän älskar min bror m. familj :) Fick ett par svarta convers, eftersom jag passa Mira och Maja i fredags! <3




<3

kanske ska sova?

Här ligger jag i sängen under ett varmt täcke med datorn iknäet. Kan absolut inte sova och klockan är för mycket, borde verkligen sova. Känner att jag börjar bli hungrig också. Jag vet att jag kommer bli väckt tidigt av maja imorgon! Men har varit en trevlig kväll hos Joel och det tackar vi för.

Imorgon ska jag till Ystad och se hur Kerstin bor och få nyckel till cykelförrådet, vidare till Borrby och hämta smörgåstårter. Hem för att överraska brorsan när han kommer hem. Han fyller gubbe (30år) "imorgon" idag! Det är helt sjukt, 30 det låter fan gammalt, och om två år är jag 20 det låter fan också gammalt .. man hade kunnat stanna vid 23års åldern! Men det är "bara" sju månader tills jag fyller 18 .. jag längtar så jag spricker!


<3

handboll?

Nu börjar det kännas i kroppen och ögona att man varit uppe sen åtta och passat barn. Fast har varit ganska lungt, mira sov middag i tre timmar och maja kollar mest på film eller ritar. Mamma sluta tolv så då kom hon och hjälpte till lite!

Ska med Joel och titta handboll ikväll, jag är inte ett dugg intresserad av handboll men vad gör man inte för att inte sitta hemma en fredagskväll och att få umgås med sin bästa kompis :)

Har lite brist på vad jag ska skriva om ..!  men kommentarer är alltid roligt att få!

Louise är på väg hem och jag har saknat henne enormt mycket <3


<3


stan & film!

Jag har aldrig sagt att tidiga mornar är min grej men när det gäller shopping då kan man vara uppe med tuppen, konstigt det? Malmö med louise idag, för första gången i mitt liv har jag satt min fot i en porraffär. Var nog sista också, haha! Men kan dock försäkra er om att jag inte handla till mig själv :D tihi!

Film - Dumpa honom, ingenting jag rekomenderar. Visserligen är där en del saker som verkligen stämmer in på oss tjejer när det handlar om killar, men en otroligt rörig film där det handlar om flera olika par, där de visar olika saker hela tiden. Jag fatta inte jätte mycket, men sen och andra sidan kan inte jag vara tyst under en hel film, kan förklara en del! Men jag tackar för en mysig filmkväll!

07.50 ringer min klocka imorgon! Eftersom jag är så underbar och har tagit på mig att passa min brors barn!


<3


Outfit ..

Nu åker jag till Ystad för att hämta mina, Louise och Marias ringar. Spänd på att få se hur dom ser ut :)

Outfit;




<3

Vänner för livet.

Man kan inte få bättre vänner! Det är sådana här vänner man vill dela alla sina hemligheter med, som man vill umgås med varje dag, festa med på helgerna, umgås med om 10år och fortfarande ha kvar samma gamla gemenskap och vänskap som förr. Lova mig att vi inte siljs åt?



Jag älskar er!



<3

Ny färgad!

Att gå till frisören är något jag älskar. Att bara sitta där och njuta av att något pillar en i håret och gör något nytt. Idag blev det fler ljusa slingor, alltså blondare. Klippte ytterst lite, vill ju ha längre. Dessutom ringde hon och väckte mig, ville att jag skulle komma ner tidigare, men vad gör det om ens frisör ringer och väcker en? Kan sova längre imorgon, har en vecka på mig att sova länge.

Hämtat Emmie på dagis och lekt lite med henne. Nu sitter jag här och är sjukt rastlöst som tur är händer förhoppningsvis bara detta en kväll denna vecka att jag sitter hemma. Annars avlider jag, inget bra på tv iheler.

Bild kommer på frissan sen ..


<3


Fullspäckad helg!

Skulle uppdatera igår för att lägga ut gårdagens outfit men funkade inte. Ibland är blogg.se inte allt för bra! Men igår var jag i stan med mamma, på kvällen fira vi Therese och Emmie, efter god smörgåstårta och marängsviss körde pappa ut mig till Maria och där var det fest! Tack för en trevlig och lyckad kväll bby! <3

Gårdagens outfit!


Fira Syrran & Emmie.


Fest hos Maria :)

Lyckad helg & nu väntar en hel veckas lov!

 

<3



lever, njure, oxtunga ...

Lever, lammnjure/kalvnjure, oxtunga, blodpudding och kalvbräss låter det gott? Ni kan fråga mig, och jag svara att det är det värsta jag någonsin ätit i hela mitt liv. Klöktes och nej fy, aldrig mer. Går man hotell/restaurang plågas man på detta viset. Måste jag välja något som smaka bäst även om inget gjorde det, så får det nog bli oxtunga eller kalvbräss!


Kalvlever                      Oxtunga

Men nu är det sportlov och då är det fullt upp redan. Tyvärr ska louise åka iväg hela lovet. Hur ska jag klara mig? Tur Maria är kvar hemma och att jag typ ska passa barn halva lovet, kanske inte riktigt men lite iallafall, tihi.

Fredagsmys på hög nivå idag hos familjen Jönsson, först en trevlig tur på Ica med Lilian, sen vidare hem till ett färdigt bord fullt med goda tillbehör till taco. Vidare till soffan för att äta massa onyttigt och kolla let´s dance. Har även hyrt en film, jag såg de två första minuterna sen somna jag.. kolla inte hela filmen, ringde pappa så han fick komma och hämta mig och nu skriker min säng efter mig. :)



<3


1 dag kvar!

Nu är det bara en dag kvar i skolan sen är det äntligen det efterlängtade sportlovet. Ska bli så jäkla skönt även om jag bara gått i skolan i två veckor sen jullovet, tihi! Är redan trött på det ändå, och nu ska man börja planera till sitt matligningsprov som inte är jätte kul.. 6 rätters som tur är kommer jag att göra det med louise.

Ligger i soffan och känner mig helt utslagen efter träningen idag, brukar bara köra styrka men idag tog vi kondition också !! Måste säga att jag har usell kondition men den ska förbättras.

Börjar bli lite dålig på att lägga ut foto, får bättra mig! Men det är något ni också borde göra, kommentera! Allt blir så mycket roligare då, skriv gärna vem ni är också!



<3

snart ..

9.15 - 10.30 känns det lönt att ens åka ner till Ystad för att ha en lektion? Som dessutom skulle varat till 11.00. Vi har snart gått i två veckor och på dessa två veckor känns det inte som att vi har haft några lektioner eller läxor. Sportlov nästa vecka sedan går vi ut på praktik 2 veckor igen, och jag ska vara på Saltsjöbaden.

Bugg står på Schemat ikväll, joel kommer och hämtar mig. Börjar kännas som att Onsdagar blir mer och mer heliga för att ägna sin kväll nere i parken för att snacka skit och dansa med trevliga folk.

Snart ...
2
dagar kvar sen är det sportlov
3 dagar till sen ska jag shoppa med mammsen, fira Therese och Emmie. Och vidare till Maria för feeeest! :)


<3


träningen är igång!

Träningen är igång denna veckan också, börja med vattenworkout nu ikväll. Onsdag blir det bugg och torsdag upp på gymet. Försöker hålla mig borta från onyttigheterna också, funkar faktist ganska bra. STOLT! tihi.

Helgen var toppen och nästa helg kommer bli toppen.
Det är helgen man lever för på veckorna!

Outfit för idag;





<3

Alla hjärtans dag.

För mig är alla hjärtans dag inget speciellt. Visst kan man ge en lite present och gulla lite extra med sin älskade. Men om man nu inte har någon? Vad gör man då? För oss som inte har någon är det en deppig dag, man tänker massor. Själv har jag gett mina älskade föräldrar en present istället. Och jag fick även en av dem som jag uppskattar starkt. Och har känt mig ensamare än detta. Jag har mina vänner och min familj, det räker långa vägar för min del. (just nu). Säger ändå Glad alla hjärtans dag till er!

Kvälle igår var lyckad och mycket trevlig. Fest hos en klasskompis till Joel och folket var i störstadel klasskompisar till honom också. Alltid lika kul att träffa nytt folk, och absolut att festa med nytt så det inte blir dem gamla vanliga alltid, tihi! Inte för att det är något fel på det iheler, men alltid roligt med nya ansikten.



Några bilder från kvällen..

Sitter och väntar på att klockan ska bli halv fem. Då kommer Syrran och Micke och hämtar oss, sen bär det av till Malmö för att äta gott med hela familjen (utan barnen).


<3


feeeeest!

Ikväll är det fest, och jag är ritkigt jäkla pepp!

Outfit för kvällen;



Hinner inte skriva mer, ska ta bussen snart. Men ha en trevlig kväll för det ska jag!


<3


mer snö?

Dem säger hela tiden att det ska komma mer snö, jag vill verkligen inte ha mer! När man var liten vädja och bad man till gud att det skulle vara snö på sportlovet, nu vill man åka iväg en solig vårdag och shoppa vårkläder på sprtlovet. Det har inte varit snö på flera år veckan då vi har sprotlov, varför ska vi ha det iår? Jag nöjer mig med snö över jul och nyår sen får den gärna försvinna.

Skolan idag var vi i köket, vi satte fonder och gjorde sky vilket inte är mega kul men man måste ha all kunskap med sig, tyvärr! Slutade klockan 1. Gick i stan med Maria och Titti, köpte en kjol och ett linne. Fika även på Espresso House, det är ju trots allt fredag idag.

Let´s dance, dippa, morötter, popcorn, chocklad och Maria, det kan inte mer än blir en sjukt mysig fredagkväll. Och även besök av Stoffe och Macke en stund.

Sitter här med Maria och är så sjukt pepp tills imorgon, då är det party!




<3

dåligt med tid.

Ibland räcker inte tiden till och då hinner man inte alltid skriva här, jag hoppas ni ursäktar mig? Har haft fullt upp med träning och mina underbara vänner.

Igår var det bugg och sen sov louise här så då hade jag absolut inte tid till att sitta vid dator. Och idag har det varit fullt ös sen 6 i morse så det får bli ett snabbt inlägg nu.

Helgen kommer bli perfekt, imorgon ska jag umgås med älskade Maria och kanske Joel. Och på lördag är det FEEEEST! Var ett tag sen nu, så nu gäller det. Jag är riktigt pepp och kan inte bli bättre än med Joel, Maria, louise och en massa nya människor.

Bilder kommer, det kan jag lova!

Är dessutom riktigt nöjd med mig själv, har verkligen kommit igång med träningen nu, så hoppas bara på att jag håller detta nu. Dock kommer jag inte vara hemma på kvällarna men vad gör man inte för sitt utsende och sin hälsa?


<3


skööööönt!

Måste bara berätta hur glad jag är för att ha kommit igång med träningen! Känns hur skönt som helst när det väl är gjort. Nu sitter jag här i soffan med ett glas jucie och en banan som jag snart ska äta. Det ändå onyttiga jag har ätit idag är 2 hembakade negerbullar, (kanske man skulle kunna på om man är nybörjare)? Sängen snart, börjar tidigt imorgon.

Är det bara min blogg som är helt knäpp? Går knappt att gå in eller skriva inlägg?


<3

hungrig!

Mamma kommer snart hem, ska hjälpa henne med maten. Kasler, råstekt potatis och chilisås! Börjar känna hungern redan. 

Blir gymet med syrran senare ikväll, känner mig otroligt flitig. Problemet med mig är att jag vill se förändring på mindre än en vecka vilket inte en mänsklig själ klarar. Får väl ha lite tålamod.

Outfit!


..mamma kom nu!

<3

vattenworkout!

Nu känner jag mig duktig. Sitter här i soffan och har precis duschat. Varit på vattenworkout ikväll, och nu sitter ni säkert och tänker, det är lite pensionärsvarning över det och ja det är de. Men pröva ni på, det är inte så att man flåsar sig till döds men det känns i musklerna. Pröva själva! Allt blir ju så mycket tyngre under vatten om ni inte viste det, HAHA!

Min träningsvecka;

Måndag - Vattengympa
Tisdag- Gymet
Onsdag - Bugg
Torsdag - Dubbelbugg

Nu är det bara allt det onyttiga man ska sluta med, vilket känns helt omöjligt för Charlotte Svensson. Men nej, jag ska verkligen försöka. Blev dock inte så enkelt, igår kom min mamma och pappa hem från Göteborg då mamma hade varit i Ullared och handlat massor med godis, och inte nog med det öste hon upp en riktigt fett godispåse på bordet, hon hade varit i en jätte stor godisaffär. USCH! Nej jag ska verkligen försöka nu.

Hade varit kul om ni slängt en kommentar i några inlägg :) blir så mycket roligare att blogga då!


<3

tillbaks i skolan ..

Då var man tillbaks i den vanliga vardagen igen. Känns både skönt och tråkigt. Skolan tröttnar man på ganska fort, när man är ute på praktik händer det saker hela tiden, i skolan sitter man bara och gör arbeten, är vid datorn eller lyssnar på tråkiga lärare. Men det är ändå rätt härligt med skola, man får träffa sina underbara vänner, skratta och ha kul.

Outfiten för idag




<3

renovering.

Försöker förstå mig på designen här, känner mig ganska stolt för jag lyckades. Måste dock fixa lite foto så jag kan få en ny header, måste dock fota lite först men eftersom jag har ny kamera så ska det bara komma ett bra tillfälle där man ser nått så när ut.

2 Johan Falk filmer, morötter och dippa, godis och chocklad har jag lyckats kränga i mig idag tillsammans med louise, en trevlig natt men med lite sömnstörning, men nu efteråt kan det kännas som en rätt kul greij. Nu har hon åkt för att dansa och jag sitter och väntar på att mina föräldrar ska komma hem från göteborg, har varit där hela helgen, så saknar dem faktist lite, iallafall så är jag nyfiken på att se vad mamma har handlat i Ullared.




<3

myskväll med louise!

Jag blir knäpp på mitt rum! Att ha snetak & förmycket möbler & speciellt för mycket kläder som inte får plats i gaderoben är sjukt jobbit & jag vill bara att vår källar ska bli klar så jag förhoppningsvis kan flytta ner istället, hade varit så mycket skönare. Större yta & inget snetak, rena drömmen för mig just nu!

Och att ha körkort är nog något av det jag längtar mest till, det är helt sjukt vad beroende man är av att ha bil eller som inte jag då har & måste då ha föräldrar, men vad gör man då om dom inte är hemma? Tur jag har en underbar syster som kunde köra mig till affären idag.

Sitter och tittar på melodifestivalen med louise och hoppas på att någon ska komma och knacka på dörren för att liva upp stämningen lite, för melodifestivalen var inte precis någon höjdare ?


<3

fredag.

Sista dagen på praktiken idag & dem uppskattade mina kakor jag hade med mig :) trevligt & måste få skryta lite men fick MVG i allt (a) man tackar för det. Känner både tråkigt & skönt, hade så jäkla kul med gänget som jobbade där, & ska bli skönt att komma tillbaka till min "vardag" har ju inte varit i skolan iår :O gick ut på praktik direkt efter lovet, så ska bli kul att träffa alla igen!

Ikväll har Joel, hans kompis, Robin & Måns varit här & hållt mig i sällskap :) Kolla på baksmällan, faktist riktigt rolig. Men hade lite svårt för att hålla mig vaken :$ !

Funderar på om jag ska kolla på Let´s dance nu eller imorgon? Mina ögon orkar nog inte hålla sig öppna så länge till ? Men jag tackar för en mycket trevligt kväll iallafall.

Och säger Godnatt!

(Kommentera gärna)


<3

äntligen helg!

Jobbat mellan 05.30-14.00 det är hemskt att gå upp så tidigt & försöka vara pigg & glad för dem värmpliktige. Imorgon är det sista dagen & jag ska bjuda på Cheesecake & negerbullar :) Så idag har det bakat för fulla muggar, har även hunnit med att vara på dubbelbugg vilket var riktigt skoj & lärorikt ;D Hade varit sjukt kul & börja tävla i det (a) .. & måste säga att jag & Maria har en jävla tur, joel är en otroligt bra partner ;D !

Imorgon är det fredag & jag ska ta det jäkligt lungt :) men kommer sakna mamma & pappa.


<3

Trött på snön nu!

snö, snö & mera snö. Idag var det verkligen inte kul & köra till jobb & då var kl ändå halv tio, borde vara mer skottat, men det är väl sjöbo kommun i ett nötskal!

2 dagar kvar på praktiken, känns faktist ganska skönt. Man kan det lixom nu!



Imorgon börjar dubbelbuggen, & det innebär att min kropp entligen får rör på sig ;D


<3

ledig.

Snön borde sluta nu, är otroligt trött på det nu, visst är det kul för barnen att de kan leka i snön & nu till sportlovet & att det dessutom var snö både på julafton & nyårsafton :) men nu är den 2 februari & jag är ganska trött på snön. I allafall när det håller på såhär. Det hindrar allt, möten, affärer, skolor, jobb & framför allt trafiken. Blir nog rekord på trafikolyckor i år? Nej vår & sommar är det man längtar efter nu & min 18års dag ;D men det kan jag nog vänta ett tag på, den flyttar sig nog tyvärr inte :/

Idag är det min lediga dag alltså passa jag på att sova till 12 :) skönt & det kändes att det behövdes. Duschade & fixa mig sen kom Linda & hämta mig för vi skulle åka ner till Andersfärghandel & göra hål i Majas öron, (hon fick det av mig i julklapp) men gick inte så bra men det var väl det vi hade förväntat oss. Så nu mera har Maja Sixtenson ett hål i ena örat. Synd men det kommer väl så småningom att hon vill ha i andra också. Gick verkligen inte att locka, muta eller tvinga! Vilket det brukar göra annars t.ex med Godis, glass eller smycke. När hon tar nästa hål ska hon få örhänge av mig för då har hon varit duktig!

Nu väntar jag på maten sen ska jag & mamma bege oss ut idetta vädret för att gå på Me and I party hos Linda, vilket inte intresserar mig ett skit men alltid kul att träffa folk & ju mer folk hon får desto mer får hon handla för (tror jag)! Hon får göra mig en tjänst en annan gång :) eller?


<3


RSS 2.0