Liseberg!

Har spenderat två dagar tillsammans med mina föräldrar och bästa vännen Louise :) Tidigt i lördags morse begav vi oss mot Göteborg för att först spendera pengar på nordstan och sedan en kväll på Liseberg! Övernattning på hotell och Ullared på vägen hem idag :) Tackar för en mycket trevlig helg!

Lite roliga bilder från spegelhuset ;)









Lite choklad skadar ju aldrig, synd bara att inte mina kropp behöver allt det.






<3

Fattig

Ikväll har jag varit hos min bror och grillat :) det tråkiga med denna middag var att jag skulle betala min resa.. 4000kr fattigare nu MEN om 46 dagar sitter jag på flyget till Turkiet ;D vilket känns underbart skönt!




<3


en liten enkel fråga räcker!

Varför är det alltid jag som ska behöva höra av mig, komma på roliga saker att göra, planera fester och komma med förslag?

Jag blir aldrig frågad om att få följa med på fest, men jag ska alltid fråga och bjuda med folk? Vad är det för fel på mina "vänner"? Jag älskar dom över allt annat och när vi väl är med varandra har så in i helvetes kul, men jag börjar tröttna på att det alltid är jag som ska komma på dom där roliga sakerna man kan göra!

Så ligger det till mina kära läsare!


Idag är det jätte fint väder och hade jätte gärna viljat grilla och umgås med vänner, (passa på i det fina vädret) men jag tänker inte fråga!




<3


RSS 2.0