underbar barnpassning

Har varit ledig idag, passa på att gå till frissan och luncha med syrran. Passa även söta Malte när mamma och lillasyster var hos frisören och blev snygga :)
 

Göteborg

Min helg har spenderats i Göteborg tillsammans med härliga vänner. Vi hade en toppen helg på Göteborgs bästa hotell :)
 
 

Kräftskiva

I lördags bjöd min vän Josse på kräftskiva vid deras damm. Går inte att beskriva hur fint och mysigt det var där!? Låt detta bli en tradition Josse :) Bjuder på några halvkassa mobil bilder, (några fotade i motljus).
 
 
Jag har världens bästa vänner!

Idol

Idag börja idol. Jag älskar detta program förutom att Alexander Bard är helt jävla värdelös! Man kan säga till en person att den sjunger helt värdelöst men sättet han uttrycker sig på är hemskt. Fast, programmet är helt okej ändå, ska nog kunna stå ut en säsong till med den fulingen ;)

Under tiden unna jag mig lite daim och cola :)


Poolparty

Igår bjöds det på poolparty i Sommarbyn. Det var bara Maja och Mira som ville bada, vi andra tyckte det var lite för kallt.. Jag höll mig till den goda maten och vinet.
 

After work

I tisdags blev det after work med tre tjejer från jobbet, vi börja på Marinan och avsluta på Store Thor. En himla trevlig kväll, dock blev det lite sent och lite för mycket vin :) var rätt segt att jobba igår men fy tusan vad trevlig vi hade! Måste göras om snart..
 

Nike free

I söndag var jag på Emporia och införskaffa mig ett par nya jogging/walking skor :) Är väldigt nöjd!! Vad tycker ni?
 
 
 

Minigolf

Igår kväll var vi några tjejer från jobbet som spela minigolf på jakten, hur mysigt som helt. Malin, Karolina & Sofia bada innan men badkruka som jag är så stod jag på land :)
 
 
 

40års fest

I lördags bjöd vädret på en strand dag, hela fyra timmar blev det. På kvällen bjöds det på dubbla 20års fester, denna gången har jag bara halvkassa mobilbilder att bjuda på men det får duga :) och ja tackar pågarna för en trevlig fest.
 
 
 

20års fest

Den 27 juli var jag på 20års fest hos min bästa vän :) En väldigt trevlig fest!
 

Diggiloo

I torsdag var jag och hela familjen på Svaneholms slott och njöt i sommarkvällen till Diggiloo gänget :) Jag säger bara Per Andersson!!!
 
 
 

RSS 2.0