Stockholm

Hem ljuva hem! Nu har jag landat hemma i Sjöbo igen från att ha varit i Stockholm 5 dagar & Ystad 8 dagar. Tackar alla fantastiska vänner för dessa dagar!

Födelsedagskalas


Födelsedagskalas för Maja & Linda idag :) Tackar så mycket för god mat och hoppas att ni är nöjda med era presenter. Nu återstår en jobbdag sen håller vi ledigt i 9 dagar!!

Grisfest

Denna gången får det bli ett litet bildkollage. Tycker faktiskt att jag använder min kamera ganska flitigt, men det är bra för det är meningen :) haha! Vill tacka Eva, Rolf & deras vänner för ännu en lyckad och super trevlig grisfest.
 
 
 

Märkestagning

Idag har jag spenderat hela dagen på Orebadet i Sjöbo. Maja har haft avslutning med märkestagningen, och resten av dagen har vi solat och badat :) Nu börjar vi ladda om för grisfest ikväll.
 
 
 
 
 
 
 

55års kalas

Per & Maja
 
Igår kväll var vi på 55års kalas hemma hos Per, än engång stort grattis :) Tackar för en trevlig kväll.
 

Trädgårdsfest/60-årsfest

Underbart när alla syskon är samlade.
 
Grillmästaren
 
Fina kusinerna
 
Visst är det fantastiskt när släkt och vänner samlas för att fira, speciellt en så fin sommarkväll som vi lyckades få i lördags!

FANTASTISKT!

Syskonkärlek
 
Har haft en fantastisk helg. Förberedelser och efterarbete och en väldigt lyckad 60års fest för mamma! Avslutade helgen på stranden och kulla på kvällen tillsammans med fina vänner :) Och har starta veckan med styrelsemöte tillsammans med SFC, underbart!

Canon EOS 600D

Beställde en kamera i onsdags kväll och kunde hämta ut den på kvantum i fredags. Snacka om bra service :) Testade att fota lite innan grisfesten i lördags och jag är mer än nöjd! Bjuder på några fina bilder här!

RSS 2.0