Julmys

Igår var vi och handla julklappar, har några kvar & dom sista är alltid lika svårt att handla till...


Men jag blev sugen på en liten julgran uppe på mitt lilla krypinrum,




lite mer julstämning trots att inte snön är här inu..


Ledig

Att vara ledig mitt i veckan är guld värt :) snart blir det lunch med syrran och Emmie senare lite julklappshandling tillsammans med mamma! Mysig tisdag!


Idolmys

Har jobbat till sex idag & min lördag & söndag kommer att spenderas i Ullared med shopping på G;kås :) Så ikväll är det idolmys med mamma. Faren min är på whiskeyprövning!

Om ni frågar mig så ska Amanda Fondell absolut stå i final i idol 2011 :) !






Super bra..

Helgen har varit en riktigt härlig och skön helg :) Ifredag jobbade jag till halv tio så blev en lugn fredag alltså sov jag inte bort hela lördagen :) Blev stan med mamma för lite klänningjakt, ska på bröllop den 3 december så börjar bli lite panik efter kläder men jag hade tur och hittade precis den klänningen jag ville ha :) Underbart!

Firade min svåger på kvällen och drog till Öja senare med vänner :)

På söndagen var det syrrans tur att leta klänning och det gick hur bra som helst, en snabb tur till Malmö! Åt middag med hela familjen på kvällen! Mysigt :)


Ledig idag, hur underbart som helst, klockan är snart elva och jag känner mig hur utvilad som helst och har ändå inte sovit hur länge som helst. Nu ringde precis Linda och det blir Helsingborg idag med hela Brorsans familj :) super mysigt!

Nu känns det bra!

Nu har jag äntligen kommit igång! De senaste två veckorna har jag tränat tre eller fyra dagar i veckan & det känns jätte skönt. Det onyttiga ondviker vi på vardagarna!

Denna vecka har jag tränat Mån, Tis och har även bokat lördag.. & två pass på Måndag, känns riktigt bra!


RSS 2.0