20%

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har unnat mig detta fina armband från Molly Sandén kollektion på Guldfynd. Guldfynd förvåna mig och hade 20% hela sitt ordinarie sortiment och ska ha det under hela sommaren :) Sådana erbjudande gillar jag!
 

Vart tog solen vägen?

Säga vad man vill men Mira vet hur man poserar framför kameran ;) Var tog solen vägen idag? Så jäkla tråkigt när det regnar! Tänk om, man hade vunnit 27 miljoner på lotto.. då hade jag bokat tre månader till Thailand direkt!! Har varit och hämtat hem mina glasögon idag förresten, så nu ska jag bara vänja mig vid dom också :)
 
 

BILDBOMB!

 
Behöver väl inte säga så mycket mer! Min midsommar var helt underbar :)

Midsommar 2013

Jag har världens bästa familj & vänner! Har haft en helt fantastisk midsommarhelg. Tackar alla för en underbar midsommar och börjar se framåt mot alla härliga sommarfester  :)
 
Låna Lindas systemkamera och tog bilder så ska försöka få dom så snart som möjligt så jag kan visa min helg i bilder för er! Mitt nästa inköp får bannemaj bli en kamera!!  
 

tre bilder

Har lyckats ta tre bilder på hela helgen.. I fredags var vi först hemma hos David på förfest, sen gick vi till Veberöds dansgala och skaka loss :) som alltid lika trevligt! I lördags starta jag och Josse dagen på nya Sibylla (kanske inte så bra men gott var det) sen slappa jag mest i soffan, titta på bröllopet på tv. På kvällen kom Martin och grilla :) Idag har jag varit på tosselilla med familjer och haft en mysig solig dag.

Nationaldagen!

Lediga dagar i solen med familjen är det bästa. Har njutit till max idag :) Tog en rejäl natts sömn med hela 11h, behövdes verkligen.. åt lunch i solen, körde en runda till Bo Ohlsson, kolla på nationaldags firandet, fika i solen hos min bror och avnjöt en god middag i solen med föräldrarna, nu ikväll har vi haft besök av Joel och Måns. Dagen är slut och nu är det sängdags, imorgon väntas jobb och sedan en kväll med vännerna på Veberöds dansgala :)

Kalas..

Ikväll har vi haft lite kalas på jobbet, ätit mat & umgåtts. Alla tog med sig någonting till en buffé och allt blev super gott och så himla bra! (Glömde fotografera maten men fick med desserten) Det var min sista dag på Lillgårdens förskola idag, från och med fredag hittar ni mig på Lisas Skafferi i Ystad :)

1 vecka sen sist..

Jag lever, haha! Trot eller ej. Veckan som gått har varit fullspäckad & då blir den är sidan drabbad! Lite bilder har jag i alla fall skrapat fram, för fota glömmer jag inte. Måste berömma mig själv lite, för på instagram är jag mer aktiv! Joakim, se till och skaffa det nu så du kan följa mig där också :)
 
Har spenderat en del tid på sjukhuset hos min syster, nu är hon hemma och allt är bra! Har varit småbarns förälder några nätter, helt underbart! Fast, ska inte skaffa barn på ett bra tag!! Har handlat nya skor, visst är dom bedårande? :) Jag älskar dom! Har ätit svenska jordgubbar och glass. I lördags var jag ute med mina vänner och svängde dom lurveda! Alltså, det har varit en bra vecka. Denna veckan starta jag med jobb, bodypump och styrelsemöte.

RSS 2.0