God morgon

Regn och rusk ute men jag är lika glad för det, det var uppehåll nu när jag skulle gå till bussen och vi håller fortfarande minusgraderna borta :) betyder att jag kan fortsätta ha min skinnjacka och slippa tjocka vinterjackan!


29e Oktober 2012

Det börjar närma sig Oktober och snart är det helg igen, underbart! Tur man trivs och har kul på jobbet så veckan går fortare :) mina arbetskollegor är dom bästa!

Använde min nya sjal idag :) gillar den skarpt! Inte bästa bilden på mig, var storm när jag kom till Ystad idag och håret ville inte som jag, men det bjuder ja på ;)




28e Oktober 2012

Söndag och den börja lugnt. Vakna såklart super tidigt eftersom klockan ställdes om inatt.

Tog min andra tur till Emporia idag, haha! Linda ville dit och det är väl klart man offrar sig, mindre folk idag så hittade faktiskt ett par nya byxor. Man får passa på när det är 25% :)

Åt kvällsmat tillsammans och kolla på solsidan, Maja var minst sagt väldigt inne i tvn :)


Emporia

Idag har jag och mamma varit på Emporia, det var visst fler som också var det! Vi hade för väntat oss att där skulle vara mycket folk men inte så mycket..

Öppnings helgen innebär massor av fina öppnings erbjudande och jag fyndade faktiskt lite.

En mycket trevlig miljö, får ge den en chans till när hysterin har lagt sig så man verkligen får en bild av det. Idag var det mest folk överallt och massa galna människor som slogs fram för att komma först, först till vad? Jag och mamma tog det lugnt och hade en bra dag med nya snygga kläder med hem :)


Irriterande!!

Ikväll skulle jag ha en kväll hemma i soffan framför xfactor men när vännerna frågar om jag vill umgås med dom så tackar jag självklart inte nej!

Sitter och plattar till mina få lockar och min irriterande lugg jag fått utan att klippt? Så lägger den sig helt perfekt, varför kan den inte göra det en dag jag ska på fest? Nu ligger den ner och står inte rätt ut, faktiskt ganska irriterande!!

Ha en trevlig lördag, för det ska jag!


Vintern på ingång!

Jag verkligen hatar vinterjacka! När termometern stod på -2 idag så kändes det inte så lockande att ta skinnjackan!

Jag får helt enkelt stå ut med att jag ser ut som en michelingubbe..


Elsas mode

En bok på fyra dagar, ja den är utläst och nu väntas fortsättningen, Elsas värld!

Allt omkring mig har helt stannade upp, jag har jobbat och läst i boken. Inget kunde stoppa mig, haha!

Nu ska jag sova några timmar innan jag börjar läsa fortsättningen på boken på väg till jobb på bussen :)


"Torka aldrig tårar utan handskar"

När tiden finns där så brukar jag försöka titta på Efter tio med Malou. Hon brukar bjuda in väldigt intressanta gäster och dikutera bra saker! Idag titta jag på hennes program kl tio och det handla om serien som gått på svt nu tre månagskvällar & boken som Jonas Gardell skrivit.
 
Serie hette "Torka aldrig tårar utan handskar" en otroligt gripande och hemsk historia. Serien är basaerad på Jonas Gardells bok. Rekomenderar verkliget att se den, finns på svtplay och är i tre delar. Som avslut kan man ta en titt på Efter tio och lyssna på vad Jonas har att säga om allt. Lider verkligen med personerna som levde under denna tid.
 
Efter%20tio
 
 
Beger mig nu till fitness för att göra något mer vettigt än att bara ligga i soffan idag, höhö!

24e Oktober 2012

Njuter i soffan med en bok jag inte vill sluta läsa. Lediga dagar är till för att njuta och bara göra precis det man känner för!

Nästa vecka kör vi gås fullt ut. Bara till att förbereda sig!


22a Oktober 2012

Luncha med min syster idag, det blev bakad potatis. Rekommenderar verkligen bakad potatis från Empoli.

Kvällen har spenderats på fitness. Eftersom vi har en praktikant och hon kan receptionen utmärkt så passa jag på att träna samtidigt. MHL och det lär kännas imorgon. Offra mig faktiskt för de tränande också, kom bara två på spin 45 så tog det passet också, höll på att dö!! Men nu i efterhand så känns det ganska skönt.


Morgonmys

Frukost, efter tio & blogg läs det är så varje måndag morgon borde starta.

Börja läsa en bok tidigare i morse också, vakna tidigt och ville ligga kvar i sägen. Är redan på kapitel sju.


20e Oktober 2012

Måste börja med att tacka för alla super fina presenter jag fick igår!

Hade en toppen dag! Jobb & middag med familjen :)


19e Oktober 2012

ÄNTLIGEN är jag gammal nog att gå på systemet och komma in på några fler krogar! Underbart!!

Kakan blev mycket uppskattad på jobbet idag, härligt!

Har faktiskt redan fått 3 paket trots att jag redan haft fest, helt okej :) en av mamma och pappa (fick ingen på festen eftersom jag ville ha på den stora dagen också) och en av min underbart snälla arbetskollega Ing-Marie, och en av mina kära chefer :) visst är det härligt att fylla år!

Denna fick jag av mamma & pappa. Ligger pengar i kuvertet så tro inte att jag bara fick massa onyttigheter..


Tryffel kaka!

Ikväll har jag bakat kaka som jag tänkte bjuda på imorgon på jobbet. Vem vill inte vara min arbetskollega imorgon? :) höhö!


18e Oktober 2012

God morgon!

Glömde att kolla hur många grader det var ute idag men jag ångrar inte en sekund att jag tog min skinnjacka idag, hur härligt väder som helst idag!

Detta inlägg skulle jag göra imorse men eftersom denna appen har sin egen vilja ibland så gick det inte!!



17e Oktober 2012

Det närmar sig med stormsteg.. Snart är även lilla jag vuxen!

Jag fryser! Sluta jobba för 3 timmar sen men har fortfarande inte tinat upp efter eftermiddagens utevistelse.


Obekvämt

Hade en riktig städar dag igår och idag myser jag till det med mycket tända ljus.
 
Tvätta soff överdraget igår, var inte tort förän nu idag och fick knappt på det igen, tur jag inte torktumla det! Soffan är ren och fin, ser riktigt fluffig och mysig ut men det är den inte. Sjunker inte alls ner i den lika skönt som man gjorde innan.. Men det tar väl lite tid innan den är nedsutten igen ;)
 
 
Mina visdomständer fortsätter och göra ont men lika glad för det är jag. Bara till att bita ihop!

16e Oktober 2012

Buss livet har börjat. Jag själv tycker att det är ganska skönt med att åka buss, du kan koppla av, lyssna på musik & slumra till en liten stund. Nackdelen är att när jag åker på morgonen tar jag bussen med 100 andra gymnasieelever, var jag också så jobbig när jag gick på gymnasiet?


15e Oktober 2012

God Måndag!
 
Nog för att hösten är fin med alla färgglada löv som sakta faller mot marken. Men när det bara håller på att regna och det inte riktigt blir ljust under hela dagen då är det inte roligt med höst. Inte konstigt att man blir deprimerad i detta väder.
 
Idag passar jag på att städa i detta tråkiga regniga väder. Har nog alla lampor tända som går att tända i huset för att se något..
 
Ska snart bege mig till tandläkaren också, har två visdomständer som jäklas med mig. Har otroligt ont!
 
 

Ladies night

Ladies night var på Malmö arena igår & där var vi med.
 
När min svägerska fyllde år i sommras gav jag och min syster henne en biljett till ladies night & även en middag på Elysee. Det hon inte visste då var att även Carina, Mia, Malin & Malin skulle med. Igår tog jag, Therese & Linda bussen in till Malmö för att äta på Elysee och när vi kommer dit så sitter redan dem andra 4 vid bordet när vi kommer dit :) Hon blev överraskad och kvällen blev hur lyckad som helst.
 
Vi alla åt fondue så det stod ut ur öronen på oss, men att gå därifrån utan att äta deras otroligt goda tobleronemouse går inte, så jag och Linda dela på en :) Lika god som vanligt!
 
 
Tusen tack tjejer för en super trevlig kväll.

10e Oktober 2012

God förmiddag!

Jag skulle ha en ledig dag med massa måsten. Men ikke! Ska snart bege mig till jobbet och spendera 5timmar där idag.

Har iallafall hunnit med en sak av alla saker som stod på min lilla lista idag, det andra får väl vänta. Att söka jobb tar sin lilla tid!


9e Oktober 2012

Denna tisdagen kunde inte blivit bättre.
 
Dagen började med 7 timmars jobb som avslutades med middag på restaurangen Upp eller Ner i Ystad tillsammans med några gammla klasskompisar från gymnasiet :)
 
 
 
Slog på stort och tog en tre rätters middag idag, allt var super gott. Speciellt huvudrätten! Desserten var inte alls god om jag ska vara ärlig.
 
 
Förrätt - Vitlöksbröd. (De andra tog sniglar men jag var väldigt skeptisk till det)
Huvudrätt - Pasta m. majskyckling & parmesansås.
Efterrätt - Nogatmousse m. inlagdaplommon. (Glömde såklart att ta bild på efterrätten men tog efteråt..)
 
Martin, Emma & Louise dela på någon sorts grillmeny.
 
Tror man fick, ½ majskycklingfilé, ½ Ryggbiff, ½ Curizokorv, Något slags revben, pommes, beásås och majskolv.. Kändes som mat i mängder. Så väldigt gott ut men jag ågrar mig inte en sekund över att jag tog min pasta, super duper god!
 
Imorgon är jag ledig, men då måste jag ta tag i en massa andra saker. Har gjort mig en ToDo lista, så jag inte glömmer, gör som sagt det ganska lätt...

Effektiv

Känner mig flitig idag. Har stått i receptionen ikväll & hunnit med att träna spin 45 :) Blev sen kvällsmat men det finns fördelar med det också, du känner absolut inget sug efter något utan du bara njuter av resten av kvällen!

Idag har jag gjort en god gärning, köpte ett rosa band efter mötet på arbetsförmedlingen. Funderar faktiskt på att köpa ett till som jag kan ha på min skinnjacka också. Mönstret är riktigt fint i år. Stödjer du bröstcancerfonden?



Vinrött

 
Har på mig en haircuff från H&M idag. Snyggt. Skulle nog kunna tänka mig en i silver också.

8e Oktober 2012

Fina soliga höstdag. Det är måndag och en helt nya vecka framför oss.
 
Ska snart bege mig till bussen, ska på möte i Ystad hos arbetsförmedlingen. Sjöbo och Ystad arbetsförmedling har slagit ihop sig. Det jag inte förstår är hur dom tycker att man som arbetslös ska ha råd att åka ner till Ystad för att gå på ett möte som varar kanske max i 30 minuter. Buss kostar, bensin kostar och liftar gör du inte! Du måste vara arbetslös konstant i 3 månader för att kunna få ut lite pengar från arbetsförmedlingen, var ska du då få pengarna till bussen från?
 
Du får inga pengar från a-kassan förän du har fyllt 20år och varit medlem i ett år. Men under detta år ska du ändå betala in nästan 200kr i månaden till dom, var tror dom du får de pengarna ifrån. Du har inte direkt sparat dom pengarna från studiebidraget du fick när du gick i skolan på 1050kr? Ibland undrar jag, tror dom vi arbetslösa skiter ut våra pengar eller? Vi får inga pengar men ändå ska vi betala massa pengar till dom. Underligt!!
 
 
 
 

7e Oktober 2012

Igår kväll var jag på kusinträff, alltid lika trevligt. Dock kände jag igår när 5 barn sprang runt i hela huset, skrek, sjöng och var allmänt jobbiga & vi vuxna satt tysta och kunde inte prata, vad skönt det hade varit med en kusinträff utan barn. Visst är barnen hur söta som helst men det blir ändå en annan sak utan barn. Annars, mycket god mat & dricka, trevligt sällskap och allt var perfekt, men kan det bli sämre med mina bästa kusiner?

Idag följde jag med Linda till Nova. Mina nya boots har gått sönder så fick byta, kan ju tycka att ett par skor ska hålla mer än en vecka kanske? Fika med bakadpotatis, gott!



13 dagar.

Om 13 dagar fyller jag 20år :) wiihoo! Idag fick jag skicka mamma till systemet, tänk när jag inte behöver tänka på det utan bara att kunna köra ner själv och handla. Även om det inte är så jäkla stort så kommer det känns som en stor fördel och lättnad. Jag längtar, att fylla år blir man aldrig för gammal för :)
 
 
På min önskelista står fortfarande kameran högst upp!
 
Vi får väl se!
 

MHL & TACO

Att inviga helgen med ett MHL pass, hur underbart är inte det? Att sedan åka till vänner och äta taco och dricka rosevin!

Ja, min kväll var en helt perfekt fredag!


5e Oktober 2012

 
 
5 saker jag skulle vilja ha just nu.
 
4 kommer från GinaTricot
Skorna kommer från DinSko
 
Hur snygg är inte den vinröda sport bhn? Den gröna tunikan, enkel men kan bli väldigt snygg till ett par svarta strumpbyxor. Den svarta toppen passar perfekt till en transperant skjorta. Och långklänning, hur snygg är inte den? Enkel men ändå skit snygg! Skorna, hur snygga är inte dom då? (suck)
 
Ska snart iväg med mamma och handla lite mat, ska nog köpa mig en trisslott ihopp om att jag kanske kan vinna lite pengar!

Två i ett.

Idag har jag haft sovmorgon och därför blev frukost och lunch i ett, vissa dagar funkar det väl.


4e oktober 2012

Idag väntas lite jobb.

Jag fick verkligen inte till någon bra bild idag, byxorna är gröna men vet ej om det direkt syns på bilden?


Spin 45

Jag har kommit på varför jag tröttnat på att blogga!

1. Bildströmen mellan telefon och dator funkar inte alltid.

2. Blogg appen vill inte alltid blogga & det är sjukt frustrerande!!

3. När dessa två saker inte fungerar är jag för lat för att hämta sladden.. (Ingen bra ursäkt men när inte appen fungerar så dör jag lite inombords och jag blir så jäkla arg!!

Har varit på ett spinningpass ikväll, grymt bra, och varje gång man sitter där på cykeln tror jag alltid att jag inte kommer komma ut levandes, haha! Men lika skönt är det efteråt när man inser att man inte dog utan bara är sjukt trött :) detta var faktiskt mitt andra spinningpass denna vecka, känner mig riktigt flitig. För i den salen befinner jag mig inte ofta i, trivs bättre i den sal som är mitt i mot :)


Vita lögner

Idag har jag varit lite dum, men jag har en gryta i rätt färg nu! Ibland får man dra lite vita lögner.

Visst är den fin? Ibland längtar man extra mycket till man flyttar hem ifrån. Inredning är det roligaste som finns!


Todo!

Ibland behöver man göra en todo lista för dagen, lätt att missa annars. T.ex som de där jäkla håret, det har jag skullat lämna nu i en vecka men glömt! Nu är det gjort iallafall.


2012-09-21

Lovade en bildbomb på bilder från festen. Och nu är stunden inne :)
 
För er som inte vet så hade vi klädsel på festen, killar skulle ha fluga på sig och tjejer skulle bära handskar, mest för skoj skull. Man fick själv tolka det..
 
 
 
Denna kvällen är helt oförglömlig och jag bara älskar er allihopa, ni gjorde den till den bästa :)

Ups!

Fick precis ett sms.. "Du får uppdater din blogg tycker jag :)" Jag håller med, jag vill men har inte haft orken till det.
 
Helgen har varit en perfekt helg både lugn, lite partaj med vänner och kalas med släkten. En perfekt blandning. I fredags efter några timmars jobb körde Malin och jag iväg till Nova för lite shopping (ja ni förstår ju, helgen kunde inte börja bättre) sen körde vi och titta på handboll och sen bar det av till brorsan för att käka pizza. Han även med att vara taxi på natten!
 
Lördagen bestod av lite Sjöbo dagarna, lyssna på Anna Hertzman och köpte ny parfym. På kvällen åkte vi till Rönås byakrog och åt deras grillbuffe och förfesta till Törringe, där shaka vi rumpa hela natten lång!
 
I söndags bjöds det på middag på Sjöbo Kaffestuga, min mammas morbror fyllde år och bjöd oss på mat och kaffe där. Mycket god mat!
 
Ja ni hör ju själva, helgen kunde inte blivit bättre :)
 
 
Har en bild från helgen och det är från Rönås byakrog

RSS 2.0