I drömmarnas land


Tror ni jag vill ha dessa eller? Klaaart jag vill! Speciellt de första paret. :) Dom är bedårande! Dom ska bli mina!!


Skottdagen


Idag hurrar vi 8 gången för min bror! Grattis på födelsedagen :) love you!


Sandén


Hur häftig är inte denna overallen? Och hur snygg är inte denna tjejen. Jag diggar verkligen Molly!


life as we know it


Fastna framför en film på tv;en igår kväll. Riktigt bra :)

Ikväll har vi lyxat till det med Kyckling och rotfrukter i ugnen till kvällmat. Mummms :) För övrig kommer jag nu ungefär en vecka fram bli husmor här hemma eftersom jag har världens klumpigaste mamma som skar sig när hon lagade mat som resulterade med 2-3 stygn... så kan det gå!


Första paret!


Första paret ballerina skor för i år :) Kommer säkerligen bli några par till innan sommarens slut. Jag bara älskar denn färger!


Metro.se


På melodifestivalen stod Metro och tog foto gratis med diverse saker man kunde spexa till sig med :) Jag och Linda nöjde oss med vars en hatt!

(min mun är förskräcklig men det bjuder jag på)


Melodifestivalen

Igår var jag i Malmö Arena och titta på melodifestivalen. En julklapp av brorsan & familj. Börja kvällen med middag på Elysée och sedan vidare till Arenan för att sedan avsluta kvällen med tårta hemma hos Linda & Joakim.

Kvällen i bilder!

Klänning - Gina Tricot  kofta - H&M  Skor - Dinsko




Otroligt god mat!


På plats i Arenan




Mina fyra favoriter..





Kolla på programmet idag & måste säga att tv;en förfalskar låtarna mycket. Charlotte Perrelli var verkligen grym live men i tvrutan var inte låten super övertalande. Synd för jag gilla den skarpt.


Malmö stad

Idag har jag och Maja varit i stan och shoppat :) en överlycklig tjej! Tror hennes sista dag på sportlovet blev ganska bra :)


Många gratulationer

Som alla vet har vi fått en ny liten prinsessa till världen idag. Vad tror ni prinsessan ska heta? Själv gissar jag på Alice :) kan också bli Desirée eller Margaretha. Ska bli spännande att höra imorgon!


Torsdagsmys

Har en mysig torsdag med Maja :) popcorn och film, inte helt fel! Imorgon blir det shopping :)


Fika mys


Idag har jag ägnat min eftermiddag i Ystad tillsammans med Linda, Maja, Mira och Kerstin :)Tackar för fikan som Kerstin var så snäll och bjöd på. Passade även på att handla en ny fin tvättkorg på Åhlens eftersom jag hade 20% där.


Kappahl


Denna underbart härliga kofta kommer från Kappahl 399kr. Tycker faktiskt kappahl har blivit bättre på sista tiden. Dessutom hade jag 20% och en 50kr check så koftan blev lite billigare :)


Underbart gott


Idag blev jag bjuden på mat av min svägerska, underbart gott & nyttigt! Vi får tacka Elin för tipset som hon lagt ut på sin blogg :)


Melodifestivalen

Molly Sanden är en av Sveriges vackraste tjejer! Hon är super söt. Eller vad tycker ni?


Sunglasses


Köpte nya solglasögon och Mira agerar model :)


12.02.20

Strålande sol ute och jag ska jobb hela dagen....


Rosa



Detta fick jag på alla hjärtan dag :) Man behöver inte alltid ha pojkvän för att få fina saker en sådan dag :)


Melodifestivalen



Alla skriver att det är skandal, låten var inte bra, man ska sjunga i en låt & blabla.. Jag tyckte låten var bra! Jag kan hålla med om att när Björn prata, det lät lite B men när Sara sjöng var det en riktig schlager låt! :) Lite charmigt tycker ni nog ändå att det var, med den härliga dialekten han har så blir väl alla lite charmade ;)


Kalas

Jobb mellan 9 - 14, snabbt en runda på stan och sedan hem för att fixa till sig och sen vidare på 4 & 36 års kalas. Ändå en helt okej lördag :)



Fredag

Haft en lugn fredagskväll hemma tillsammans med Louise, Maria, Håkan och Markus :) Nu blir det sängen, imorgon väntas det jobb mellan 9 - 14 & sedan blir det 4 & 36års kalas! Maria har sjukt lång arm på denna bild (inte bara på bilden, den är så lång :O) :)


Spring 2012 converse




Pax för de beiga & nektarin färgade :) Ett plus här är att jag redan har de turkosa från spring 2011 ! Nu är bara frågan, höga eller låga? Nu får ni hjälpa mig, vad tycker ni?


3 år






För 3 år sedan var jag, Louise, Lillian, Mamma & Therese på The Studio i Malmö och firade alla hjärtans dag tillsammans. Mysigt!


Glad alla hjärtans dag!


Snart tar jag bussen ner till Ystad.


Önskar alla vänner en glad alla hjärtans dag! :)


120211






Några bilder i från lördagen festligheter. Tackar Ralle för ännu en trevlig fest :)


Overkligt


Vaknar av att mamma skriker nere ifrån köket, "där går ett rådjur på trottoaren". Trodde hon såg i syne? Men nej, när jag kollar ut genom mitt fönster har det förflyttat sig från trottoaren till grannens trädgård. Märkligt att ett rådjur befinner sig mitt inne i ett bostadsområde.


Skanskan.se


Måste säga att detta var en riktigt bra idé av Zumba tjejerna att starta detta. Allt var verkligen super lyckat och jätte roligt. Undvika kameran lyckades man inte med iheller :)


Zumba för bröstcancerfonden

Hemkommer från en heldag i färsingahallen :)


Härligt

Ligger nu i sängen och taggar inför Zumbadagen imorgon! Efter en härlig eftermiddag och kväll i löderup med taco, Pelle Svanslös och ny fina naglar :) vi hann även med en inflyttningsfest på vägen hem! Kan bara sammanfatta denna fredag som en mycket trevlig sådan :)


Fredag


Skärp & sjal nytt från Unos kläder :)

Teknisk?

Teknisk som man är så skulle jag uppdatera min telefon... Det gick väl inte så bra! Alla bilder och appar är borta :( det positiva i detta är att alla mina kontakter är kvar :) tack gode för det! Min telefon blev iallafall uppdaterad och alla onödiga appar är borta!


Kandelaber


Äntligen har den kommit. Jag älskar den! :)

Årsmöte

Ännu en kväll har spenderats på Sjöbo fitnesscenter, ikväll stod det årsmöte på schemat. Vi börjar även nu ladda inför Zumba för tuttarna på lördag, gör det du också :)

Snart helg, ser vi fram imot!


Måste även berätta en rolig sak, har fått vikariat från den 15/3 till 30/3 :) Inte över länge men alltid något!



Jag saknar mitt blonda hår..


Receptionist

Ikväll hittat ni mig på Sjöbo Fitnesscenter, för er som inte vet är jag numera receptionist där.


NYTT HALSBAND!


Halsbandet är från gina tricot.


MÅLLÖS!

Efter ett väldigt gripande avsnitt av Sofia änglar kunde jag inte riktigt släppa familjen i kvällen program. Jag goggla och fick fram hennes blogg. Jag är mållös! Hon är så stark.

Bloggens adress,
http://joelisacadam.blogspot.com/ 


<3


Sofias änglar!

En kväll i veckan sitter jag och stört bölar till ett helt fantastiskt pogram. Det går inte att förklara med ord hur underbart Sofias änglar är! Det har verkligen kanal 5 gjort bra!


Zumba för tuttarna



Kom gärna förbi! Inte sugna på dansa så kan man alltid titta på, umgås och samtidigt göra en god gärning och skänka pengar till bröstcancerfonden!

Förnyelse

Lite förnyelse på rummet!


Lite nya färger på blommorna & en snygg korg till förvaring


Nya härliga lakan & bytt ut mitt bord pågrund av elementet & lite nya ljusstakar. 

 
Nytt bord, 49kr på ikea! Nytt fat, också från ikea.


Det dära rummet jag skulle få så småning om verkar vara långt ur siktet just nu .. så lite små förändringar piggar alltid upp.

Söndagsfika

Detta sitter inte helt fel :)


Lördag morgon

Imorse när jag skulle köra till Fitness så var det sjukligt kallt ute!


Fredag!

Inte helt fel en fredag kväll efter en stängning på jobb!


Fröken

Dagisfröken Charlotte ;)


Zelected by houze

Har varit på zelected by houze party hos min svägerska, hon säljer! Vill ni boka ert party så hör av er :)


Denna super snygga kandelabern är min om några dagar. Underbart!



Imorgon ska jag pröva på ett jobb som dagisfröken, spännande.

RSS 2.0