effektiv dag

Blir man inte glad på sin lärare när den enda lektionen man har på hela dagen är inställd & får reda på det precis när man satt sig på bussen? Men hoppa inte av eftersom vi skulle ha spexfoto idag också, vilket kanske inte blev det bästa men skit samma..

Jag & Titti har varit i Malmö idag, hon skulle till sin praktikplats för att prata & jag skulle handla present till min bror. Blev även 2 tröjor till mig :)



Blev lite stressigt nu ikväll men med lite försening till spinningpasset så klara jag mig igenom det även idag :) Sen blev det middag hos brorsan som fyller år idag :) Nu hemma & ska lägga mig i sängen för att titta på Big brother innan jag somnar. Helt enkelt en perfekt start på veckan!


<3

bästa på länge

Min lördag var den bästa på länge :)

Börja med jobb mellan 10.30 - 14.30 precis lagom :) Hem & duscha sen skulle mina föräldrar på teater så jag bjöd in mig på middag hos min bror & hans familj, dom hade några kompisar över på middag och Martin & Louise kom dit senare också :) Vi bestämde oss väldigt spontant att sticka till donna gina med två andra klasskompisar till oss (ibland är facebook bra) & det blev även två andra kompisar till mig som hängde på :) & precis innan vi ska åka så lyckas jag locka med mig min bror & hans kompis också. Så det blev utgång med en hel del och fy sjutton vad kul jag hade!

Dock ska jag aldrig mer bestämma att jag & min bror ska åka hem tillsammans, tog nog över en halv timme & försöka få ut honom från lite mer där jag knappt höll på & komma in för jag är inte 25år .. Han somnar i bilen och när vi väl är hemma står jag där & försöker väcka honom vilket är helt omöjligt om han druckit! .. Med hjälp av Linda fick vi till slut in klumpen i soffan .. tror inte han mår jätte bra idag, muhahaha!



Denna kvällen är värd att minnas, fan vad jag älskar mina vänner!



<3

Fredag 25 februari


byxor - jc  tröja - lindex

Min fredagskväll kommer spenderas hemma hos Louise!



<3

Fit for fight

Nu jäklar! 18.10 sitter jag på en cykel & ska försöka överleva ett spinningpass. Ska bara informera alla om att sist jag var på ett spinningpass var ungefär för 5år sen.


De nya träningsbyxorna är på :)

Har ni tappat gnistan på att träna? Jag råder er till att köpa nya träningskläder, nya skor eller något du använder till träning, du vill så gärna använda det :) Även om man inte prioriterar sina pengar först till träningskläder så är det faktist bra! Jag hade många besök inne på Stadium innan jag kom ut med ett par ...



<3

Flitigt gjort

Nu njuter jag av en välförtjänt film i soffan, har varit väldigt flitig & städat hela mitt rum nu på förmiddagen.


Jag funderar på om jag har gjort mig förtjänt av en shoppingrunda imorgon? För visst hade det varit mysigt, någon som är sugen?


<3


stud eller vad?



Måste jag säga att vårt APU-prov är sjukt drygt?



<3

Lunch med Therese


byxor - lindex  linne - h&m


Halv tolv blir det lunch med min syster.



<3

Fika


Nu unnar jag mig lite fika efter träningspasset :)



<3


Pust

Ännu ett aerobicpass avklarat :) Känns lika härligt varje gång efteråt! Får väl snart hoppa in i duschen ..

Idag har jag & Martin ägnat oss mestadels av pluggande :( vi pausa på några timmar och åkte till Nova Lund, jag handla ett par nya träningsbyxor vilket var behövligt!



<3

Big brother

Ska man kolla eller inte? Det är ganska förnedrande men ändå jäkligt kul att titta på.. Jag tror jag kommer sitta bänkad, haha. Just nu tittar jag på det så varför inte fortsätta följa det?

Big brother är det alla folk komma prata om var man än befinner sig, i skolan, på jobbet eller på stan, det är nog bäst att följa det så man kan vara med i snacket, haha!


Min första dag på lovet har inte varit så händelserik, mest tagit det lungt. Min pappa är sjukskriven så har umgåts med honom lite & varit & fikat hos min syster som fyller 35år idag, grattis till henne.



<3

Bra början på lovet

Dålig uppdatering i helgen, men denna helg har det inte funnits tid till att sitta vid datorn.

Fredags: Skola som vanligt, måste säga att det var en ganska lugn men trevlig dag. Jag, Louise, Lilian & Stoffe festa till det med fläskfilé & rotfrukter till middag :) Stoffe stack på bio medan jag & Louise stack till färsingahallen & titta på handboll. Körde till Dalby för att hämta brorsan, svågern & Fredrik. Sedan hem och äta tobleronemousse & dricka gott (för dom andres del) hos min bror.


Mira är inte den som brukar sitta stilla, men i fredags var även dom & titta på handboll vilket Mira nog tyckte var ganska spännande...

Lördags: Herregud, jag sov till halv ett, vilket inte har hänt på otroligt länge! Jätte skönt & kände mig riktigt utvilad. Jag körde till Tomelilla för att handla en sak till min syster. Hem göra sig i ordning för att sedan vara på en överraskningsfest 17.00 :) Stoffe fyller 20år på Onsdag & hans föräldrar hade ordnat en riktigt rolig fest för honom. De ögonblicket han öppnar porten på deras företag för att se om där är låst börjar vi sjunga vi gratulerar, han hoppa nog en meter bak, såklart trodde han att där var inbrottstjuvar :) Jag kan fortfarande se denna reaktion framför mig, haha! Kvällen blev roligt & den fortsatte långt ut på natten.


Glömde mn kamera hemma såklart :( Men en suddig bild på stoffe hitta jag bland mobilbilderna :)

Söndag: Slö, kändes att man varit ute kvällen innan. Sängen var min bäste vän denna dag. På kvällen åkte vi till min syster för att fira hennes dotter som blev 3år :)




<3


Fredag i blodet

Äntligen har vi kommit till det efterlängtade sportlovet, ikväll blir det middag & handboll tillsammans med Stoffe & Louise :)

+ vara taxi till min bror, svåger & Fredrik, egentligen inte okej en fredag innan sportlov men vad gör man inte :) fyfan vilken underbar lillasyster jag är!

Dessutom förstår jag inte varför jag sitter kvar i skolan när jag slutade typ halv tolv? För att jag är så underbar & stannar kvar för att träffa min vän och för att Martin är så underbar och stannar kvar och väntar med mig :)

Trevlig fredag på er alla :)



<3

17 februari


byxor - lindex  linne - h&m  kofta - h&m

Skola mellan 09.10-10.10
Klippning 11.00
Hem, göra lite läxa för att sedan inta soffan :)



<3

Aerobicpass

Första aerobicpasset på jag vet inte hur längesen sist .. Jätte skönt och perfekt träning för mina ben! Funderar på att ha aerobic på tisdag och spinning på torsdagar? Hade nog varit en bra träning.

Nu blir det soffan en stund innan sängdags, tidig morgon igen :(



<3


Massage


skjorta - lindex  skor - convere


Idag har jag varit "provdocka" för massage till Louise, hur skönt var inte det? :) Det är något man lätt kan ställa upp på igen! 



<3

Tack för maten

Har precis avnjutit en god middag med räkor tillsammans med mina föräldrar :) bara vinet som fattades men ska nu bege mig ut till min kära kompis för att överlämna en liten alla hjärtans paket (vilket hon nog inte vet) och bara umgås.


<3

Alla hjärtans


kjol - jc  linne - h&m  kofta - h&m


Glad alla hjärtans dag på er alla :)




<3

Livet består av shopping!

Måste jag säga att jag älskar att shoppa? Eller att jag är missbrukare på att handla converse? Min lördag & Söndag har bestått har shopping :) Det gillas! Måste även tacka mina kära killkompisar för en trevlig kväll på donna igår.





<3

SOL!


jeans - gina tricot  linne - bikbok  kofta - h&m

Även om det är minus grader ute idag så kan man inte låta bli att få vårkänslor.



<3

Mysig fredagskväll

Min fredags kväll har varit alldeles perfekt :) Åt en riktigt god middag med mamma & pappa (sjukt längesen) sen spela vi lite kort. Louise & Martin kom & även familjen sixtenson.

Jag, Martin & Louise fortsatte spela kort och snacka skit. Nu har dom precis åkt hem och jag funderar på att titta på något roligt program på datorn ..?


Måste även säga att det som hände i Ystad idag är fruktansvärt hemskt. Skänker alla mina tankar till lokföraren & Martins syster! Även hemskt att en så ung flicka ville ta sitt liv.
http://www.ystadsallehanda.se/ystad/article1382269/Peron-pakord-av-tag.html




<3

FREDAG !!!


leggins - vero moda  Tunika - gina tricot




<3

Prov

Åka till skolan för att ha ett prov känns riktigt meningslöst .. men nu är det gjort & nu får jag åka hem & göra vit chokladmousse till projektarbetet .. rätt gott faktist!



<3

Torsdag 10 februari


Midjekjol - JC  Kofta - H&M  Strumpbyxor - Lindex





<3

Ljusare

Fick för mig att jag skulle slinga håret idag. Har nog aldrig tvättat av det på något mer konstigt & roligt sätt .. Men det blev ljusare & utväxten försvann så vi lyckades.


Nu ikväll har jag haft en trevlig pratstund tillsammans med Louise, sånt man borde göra oftare med sina vänner!



<3


8 FEBRUARI


jeans - gina tricot  t-shirt - gina tricot kofta - sisters





<3


rustad

Nu är jag rustad för vilket regnväder som helst. Idag införskaffa jag mig ett par gummistävlar.


Såg nu att dom ser sjukt långa ut här på bilden, men det är faktist "bara" 40 :)




<3

Måndag

Idag är jag ledig. Maja sov här inatt & nu beger vi oss till Nova för lite shopping :)






<3

Söndag

Blev utgång till Öja med trevligt folk igår :) Förfest hos Maria, tackar jag för!

Bilderna är tagna med mobil.. inte bästa kvaliteten!








<3

Middag m. trevligt sällskap

Tobleronemoussen var sååå god, bara så ni vet! tihi.






Dansar man med den ena så måste man med den andra också. Annars blir det orättvist!


Klockan ringer 08.15 imorgon :(




<3


mmumms!

Ikväll blir det fredagsmys hos min bror tillsammans med hela familjen :)

& jag har gjort en underbart god tobleronemousse som vi ska smaska i oss!





<3

Fredag!

Man har alltid samma härliga känsla när det är fredag :) Konstigt nog är det aldrig svårt att gå upp på morgonen iheller.


byxor - lindex  linne & kofta - h&m




<3

Kvällspromenad

Ikväll har jag varit ute på en riktigt härlig kvällspromenad med Martin .. låter som vi gick jätte lungt men kanske ska skriva powerwalk istället :)

Tog en paus inne hos familjen Bergöö, skulle bara titta på deras köksprojekt men Emmie ville bygga pussel & självklart ställer jag & Martin upp & förlorar dessutom :O Konstigt?




<3

Dagens



Jeans - gina Tricot  Linne - Jc  Tröja - Jc


Nytt

Följde med Martin som smakråd när han skulle handla byxor idag :) Dom blev svin bra!

Men även jag hitta ju såklart något & eftersom jag hade en kupong på 69kr på Jc så fick det bli en lite tjockare magtröja.






<3

försov mig

Imorse ringde min klocka 20 minuter senare .. har inte hört den vilket jag alltid brukar göra. Detta ledde iallafall till att jag fick hoppa frukosten imorse vilket inte är bra, man blir verkligen jätte slö hela dagen.

När jag kom hem la säsong 4 av Ghost Whisperer i min brevlåda :) Titta på 1½ avsnitt sen sov jag i soffan .. Soffan är verkligen ett sömnmedel, jag börjar med att sitta upp men ju längre tid jag sitter i den ju längre ner kommer jag? Dagens i landsproblem!



<3

RSS 2.0