31 januari 2013

Sista dagen denna månaden, månaderna bara springer iväg. Nu är nästan all snö bort töad, i love! Hoppas det blir en tidigt vår och en lång fin sommar iår, men det kommer väl förbli ett önsketänkande.
 
Två rätt så nya saker i min garderob. Båda kommer från H&M. Byxorna passar bäst till ett par Converse eller ballerina, så att snön töat bort och det blivit lite plusgrader gör mig bara ännu gladare :)

30 januari 2013

Har hittat ett par riktigt snygga skor på dinsko.se. Tror faktiskt dom får bli mina, perfekta vårskor! Idag har jag jobbat, tränat, ätit, igen :p haha. Sitter & tittar på Mia på Grötö nu, ett väldigt intressant & bra program. Roligt men samtidigt lite allvar i det hela, alltid kul att höra om kändisar. Programet påminner lite om Så mycket bättre & Sjärnorna på slottet. Imorgon ska jag äntligen fixa till mitt hår :)


29 januari 2013

Jobbat, tränat Step intervall & stått i receptionen, snabb redovisning av min dag. Kan säga att det inte var helt skönt för benen med ett step pass idag, hade redan ganska mycket träningsvärk sedan igår, men visst är det skönt med träningsvärk. Då vet man att det gjort värkan :)
 
 

28 januari 2013

Ny vecka, nya utmaningar! Min dagar denna veckan kommer nog se ut såhär,, jobb, träning, mat, sova! På torsdag ska jag till frisören, jag längtar mer än någonsin! Är så fruktansvärt trött på mitt hår för tillfälligt.
 
Ska ni göra något spännande i veckan?

Soffhäng

Ikväll har jag bara legat i soffan & kollat tv, så ska det låta & när det var slut såg jag att filmen taken visas på TV4, en film som är riktigt bra! Pappan i den filmen är allas dröm pappa, han är grym! Själva filmen är väldigt hemsk och rå men ändå så jäkla bra.

 

 


27 januari 2013

Ibland önskar jag att jag bodde i en lite större stad, speciellt på helgen. För några år sen var jag och en kompis i Stockholm, då ägna vi en dag åt att bara strosa runt på Lidingö och äta en god lunch ute. Det är ingenting du direkt gör i Sjöbo, tar en promenad och lunchar ute en söndag.. tyvärr! Men jag skulle gärna vilja ha möjligheten.
 
 
Kom på nu, att man kan ju göra det bästa av situationen. Man får helt enkel ta en promenad, handla något i affären och gå hem och göra en god söndags lunch. Så, vem bjuder på lunch nästa söndag? :)

Myskväll

Passar min brors barn ikväll. Har ätit taco, kollat på tv & ätit en massa godis. Tror att dom är helnöjda med kvällen, hos farmor & farfar ska man äta godis & bara mysa :) det är precis det dom gjort ikväll.

Rea!

 
Idag börjde High five rea & fyndade en hel del. (High five är en sportbutik i Sjöbo) Känns skönt att få fina träningskläder för halva priset.
 
 
 

25 januari 2013

 
Ikväll har jag blivit bjuden på mat hemma hos Emma & Johan, mycket gott. Ätit lite snacks och pratat en massa strunt, toppen!

Jag uppdaterar!!

 
 
Har fått klagomål på dålig uppdatering, jag vet! Men ibland vet man bara inte vad man ska skriva & jag vill inte uppdatera utan bild, haha!
 
Har varit och fått gjort vid mina naglar idag, alltid lika skönt efteråt.

20 januari 2013

 
Ikväll var Så ska det låta riktigt bra. Inte nog med att David Lindgren såg helt fantastisk ut så är Shirley Clamp helt underbar, har aldrig riktigt gillat henne men så snygg hon blivit.

18 januari 2013


Har kommit på att jag ofta skriver att mina kvällar är precis så det ska vara & att dom är jätte bra. Men så är det, livet är underbart!

Precis så har min fredag kväll varit. Börja med ett MHL pass på fitness, sen blev det mat på Gondolen med Malin & Måns, som sedan avslutades med Wii spel hemma hos Linda & Joakim. Helt perfekt & lagom :) & så jäkla bra jag kommer må imorgon!


Mammakläder!

 
Hur kan detta vara möjligt? Som det ser ut just nu finns det bara en butik som säljer mammakläder, h&m. Kan det verkligen stämma? Att handla över nätet kan vara bra ibland men jag själv föredrar det inte, eftersom det lätt kan bli fel storlek beroende på hur kläder är. Har ni några bra tips så hör gärna av er. Lider med min syster som inte hittar några kläder. Dock tycker jag dessa är helt okej från h&m, men finns inte en enda kjol!!

15 januari 2013

 
Ibland bara måste man stilla sitt godis begär & det gjorde jag eftermiddags efter jobb. Tränade ett step intervall pass senare och det kändes att man varit "ur funktion", var riktigt jobbigt. Nu ligger jag i soffan helt utslagen och propp mätt av det förbaskade godiset, haha! Imorgon väntas en ny jobbdag. Alltid lika spännande att se hur många dagars jobb det blir om veckorna nu när man är arbetslös...

14 januari 2013

 
Tre nya plagg i garderoben. Nu kan rean försvinna och de nya fina vårkläderna komma fram.
 
Känner mig bättre idag, skönt! Är fortfarande ganska trött men får behålla maten i mig. Att kräka är nog en av de värsta sakerna som finns!! Imorgon ska jag försöka jobba några timmar iallafall. Kanske också försöka mig på ett bodycombat pass :)
 

Kräksjukan..


... har nått mig & fy vad jag avskyr det. Bara flög på mig inatt! Har spytt ungefär en gång i timmen hela natten/dagen. Nu äntligen har jag fått behålla vatten, två skorpor & en piggelinglass i mig! Feber, ont i hela kroppen & sängliggandes är inget man önskar sig :(


13 januari 2013


Igår städa jag ut julen, träna bodycombat, åt kvällsmat hos syrran och avslutade sedan kvällen med några vänner hos Coffe.

Precis så en lördag ska vara!


11 januari 2013

Har haft en underbar dag tillsammans med mamma istan, massor av shopping, god mat och fika!
 
 
Nu ikväll har vi varit på Flora biografen i Sjöbo & kollat på den nya Wallander filmen. Har hört att flora skulle ha rustat upp sig lite & fått nya stolar. Inte fan va där några nya stolar? Jo, soffor men alla andra stolar var precis som vanligt. Filmen, inte likt en Wallander film men ändå helt okej.

10e januari 2013

 
Jag som skulle vara ledig denna vecka efter allt slit jul & nyår.. Har jobbat hela veckan, förhoppningsvis kan jag få njuta av lite ledighet imorgon. Har skullat städa ut julen hela veckan också men det får nog vänta till lördag nu.
 
Titta vilka snygga skor jag hittat! Vill du ha ett par? Du hittar dom isåfall på h&m för 399kr, lova att spara ett par till mig bara :)

9e januari 2013

Det är underbart att ha fina & fräscha naglar igen.
 
Ska snart gå till bussen. Ikväll blir det stängning på jobbet för min del.
 

8e januari 2013

 
Ikväll har vi ätit något otroligt gott som jag gärna delar med mig av till er.
 
Fläskfilegratäng,
500g fläskfile
1dl mango chuteny
3dl vispgrädde
1dl majonäs
1 purjolök
Lättsalstade chips
Riven ost
 
Blanda mango chutney, grädde & majonös. Bryn köttet & lägg i en form. Bryn purjolöken & lägg över köttet. Häll över gräddblandningen &krossa chipsen ovanpå, strö över riven ost. Sätt in i ugnen på 225grader i ca: 20-30 minuter. Koka ris till & gör en god sallad. Färdig att servera.
 
 

7e januari 2013

 
Idag kickar vi igång en fullspäckad vecka på Sjöbo fitnesscenter med gratis träning hela veckan. Passa på!
 
Själv ska jag dit och träna MHL ikväll & stå lite i receptionen. Ses vi?

6e januari 2013


Har bara legat i soffan idag & gjort ingenting. Underbart skönt faktiskt! Ikväll har jag unnat mig en skål popcorn & en bra film.


Trettonafton

 
Som tradition så åkte jag och vännerna till tingvalla för att dansa och ha kul till perikles. En mycket trevlig kväll.
 
Har tre dåliga mobilbilder som jag kan bjuda på.
''
 
Tack till Maxe för en trevlig förfest.

60års kalas

 
Igår firade vi mamma med lite kalas här hemma för de närmsta. Till sommaren ska hon ha en stor trädgårdsfest istället där hon bjuder in släkt & vänner.
 

4e januari 2013

Idag firar vi min mamma, hon fyller hela 60år. Stort grattis till dig mamma!
 
Hoppas ni haft en toppen dag, för jag har och nu kallar sängen så det skriker om det.

3e januari 2013

Måste varna er, håller på att ändra lite här så skulle det plötsligt dyka upp något konstigt så kan det vara jag som är igång och exprimenterar lite. Inte så lätt med alla kodmallar, siffror och bokstäver som ska ändras!
 
Har funderat ett tag på att införskaffa mig en ny kamera, har ni några bra tips? Jag vill ha en bra kamera som fotograferar riktigt bra bilder med bra skärpa men som även en som inte kostar flera tusenlappar.
 
 
Tänk när vädret var såhär fint i somras. En resa nu hade varit trevligt!

2e januari 2013

Njuter av att jag för en gång skull sluta tidigare idag.

Nils Karlsson pyssling är en fin film.


Spring 2013

Förra veckan fick man H&Ms vårkatalog hemskicka i brevlådan. Jag älskar att sitta och få en massa insperation ifrån tidningar. Vem längtar inte till vår och sommar nu?
 
Alla snygga modeller som har jätte fina kläder på sig som man drömmer om att få bära själv. Bjuder på några bilder & kläder som jag gillar och skulle vilja ha.
 
Håll med om att bilderna är underbara! Eftersom där är två bilder på en gravid mage så kan jag då försäkra er om att jag inte är gravid men min älskade syster är :) Ja ni läste rätt, jag ska bli moster och detta kommer ske i maj månad!

1e januari 2013

Gott nytt år mina vänner!
 
2012 har varit ett fantastiskt år. Har träffat massor av nya fina vänner, har tyvärr förlorat många också. Det är väl så i min ålder, man växer i från varandra och går olika vägar.Ett av mina bästa minne från 2012 är min 20års fest. Vänner & släkt samlade på en och samma fest, underbart!
 
 
Idag börjar vi ett nytt år, känns alltid lika spännande. Alla förväntningar man har. Allt man tänker på som man vill förbättra och allt roligt man vill hitta på under årets gång. Det man oftast alltid längtar efter är de tre härliga sommarmånaderna som oftast alltid blir så jäkla bra.
 
Nu ska vi göra 2013 till ett ännu fantastiskt år tillsammans.
 
 
 

RSS 2.0