Skärtorsdag

Efter jobb igår så bjöd Josse hem på middag, en väldigt trevlig kväll! Tack för allt!
 
Idag börja hela SFC med påsk frukost hemma hos Kristina. Sen har jag spenderat resten av dagen i en massa affärer :) för min del kan denna dag inte bli bättre! Imorgon blir det först jobb och sen väntas det roligheter med vännerna på kvällen :) Ska försöka fixa lite bilder på allt fint jag införskaffat mig idag.

Påskpresent nummer ett

Visst är det trevligt med påsk och alla dessa fina påskpresenter, blommor & påskägg. Igår fick jag en påskpresent av familjen Bergöö :)

Metro i Sjöbo

 
Vi har fått tidningen Metro till Sjöbo. Hur underbart är inte det för oss busspendlare & den finns inte bara på busstationen utan finns även på de lite minde hållplatserna också :) bra gjort Sjöbo! Så då förstår ni kanske vad jag gjorde på min busstur till jobb idag, haha! Ikväll har jag tränat bodyjam tillsammans med Malin, har tyckt det passet varit lite svårt innan men nu tycker jag bara det är så jäkla roligt, du bara släpper loss och é. Underbart :)

måndag

Jag vet, jag har varit usel på att uppdatera er. Men har gjort ett litet kollage på senaste veckan :) Har besiktigat bilen & den gick igenom, toppen! I fredags tog jag av mina påbyggda naglar, omg! haha. Hela helgen har ägnats till Spin of hope som jag skrev innan, det blev super lyckat & vi samla ihop en bra slant med pengar. Igår var jag på bodyjam realesen, väldigt rolig & på kvällen mös jag med Josse. Idag har jag jobbat & stått i receptionen på SFC. Hur har er helg varit? :)

Spin of hope

Idag hittar ni mig, mina kollegor från SFC & en massa glada tränande på High five. Vi ordnar ett event som heter Spin of hope, det är en insamling till barncancerfonden. Det gäller att hålla igång en cykel i 12 timmar & vi är i full gång nu. Kom gärna dit & titta :)


Söndag

Önskar mig fler söndagar som denna. Tog en lång sovmorgon idag :) Åt lunch på Subway i Ystad och tog en runda på Åhléns också. Fynda en fin morgonrock, en parfym och en jätte fin necessär. Lite Kinnaman snart och sen bums i sängen för imorgon börjar jag jobba 06.00 ...

Lördag kväll

Överraskningen igår var middag på Elysee efter att Therese & Mia varit på arenan & sett Tomas Ledin. Jag åt en krögarpanna som jag varmt kan rekommendera, super god & till efterrätt tog jag tobleronemousse. Avslutade kvällen hemma hos Maxe med fina vänner :)

Lördag morgon.

Underbara lördag morgon. Solen sken & jag starta dagen på bästa sätt med ett morgonspin lett av Niclas. Spendera någon timme på Nova Lund tillsammans med mamma, Vila hade öppningserbjudande men självklart inget fynd. Hitta dock ett par svarta byxor, tror det är världens skönaste! 25% rabatt, jag tackar för det ;) Kväll väntar överraskningar så skriver mer imorgon...

Fredag

Har börjat denna helg på bästa sätt tillsammans med mina två bästa vänner. En av dom har varit i Stockholm/Thailand och jobbat ett tag och har nu kommit hem, detta fira vi såklart med champagne :)

Ullared

Har haft en heldag tillsammans med syrran & mamma på Gekås i Ullared, har precis landat i soffan här hemma. Har ganska ont i benen nu men det är de värt ;) haha. På vägen hem stanna vi för att äta kvällsmat på Väla i Helsingborg, Therese har aldrig varit där så tog en snabb tur in om H&M (då det är de ända stället hon kan handla kläder på nu) & herre gud vad där var kläder. Dit bara måste jag åka snarast!! Någon shoppingsugen själ som vill dit så är jag inte svår på att följa med :) haha.

10 mars 2013

Vi var på Ikea igår & inhandla en nytt "riktigt" sängbord och är super nöjd, precis ett sånt jag velat ha. Fick köpa högre sängben också för sängbordet var jätte högt gemfört med sängen. Hitta även små fina krukor till mina små fönster (var egentligen en ljushållare men jag tyckte det passa perfekt som krukor). Blommorna köpte jag i en inredningsaffär på Burlöv Center.
 
Söndagen har jag spenderat som så många andra söndagar.. städat, tränat & stått i receptionen. Nu laddar jag inför morgondagen!! :)

9 mars 2013

Har haft en heldag med mamma & pappa. Har hunnit med Vellingeblomman, Ikea, Åhlén & Burlöv Center. Måste berömma Vellinge blomman för deras fina utställning dom har gjort nu till påsk, så himla mysigt och fint! Nu ska jag spendera en kväll med mina fina vänner :)

Våga pröva!

Igår eftermiddag var jag och fixa till mina naglar. Hon hade fått in jätte många fina färger på nagellack och jag vågade pröva en mint grön färg.. Jag fegar alltid ur & tar vitt men inte denna gången ;) Vad tycker ni?

6 mars 2013

Fixa till ett fint ljusfat i eftermiddags, jag verkligen älskar färgen på dessa ljus! En så otroligt fin vårig färg. Solen fortsätter visa sig varje dag, idag var det 12 grader och jag är nöjd med att jobba utomhus dessa fina dagar. Vi får hålla alla våra tummar på att vädret håller i sig ett tag till :)

4 mars 2013

Såhär fint väder har jag haft på jobbet idag, ibland är det till fördel att jobba på en förskola ;) Ikväll har jag varit effektiv, har hunnit med ett MHL pass på fitness och sedan ett lååååångt men bra styrelsemöte som jag precis kommit hem från. Nu kallar sängen, ännu en dag med jobb väntar imorgon. Jag hoppas självklart på lika fint väder som idag :) Resten av veckan ser väldigt oklar ut på jobbfronten men det återstår att se. Måste bara tilllägga att måndagar brukar inte vara till min stor förtjusning men denna måndag har varit över förväntan, jag har & är så jäkla glad!!

Födelsedagskalas

Igår kväll var vi på kalas hos min bror som fyllde år i torsdags. Det bjöds på god mat, dricka & marängsviss. Idag är det strålande sol & jag skulle vilja spendera denna soliga dag på ikea eller varför inte på ett café men jag har en eftermiddag på fitness att se fram imot istället.

1 mars 2013

1 Mars & såhär underbart fint väder var det när jag körde till jobb idag. Visst känns det surt och jobba i kök idag och inte på förskolan när detta vädret visar sig, menmen! Bara att kunna ha på sig solglasögon gör mig så glad. Mars månad kan forfarande vara lite si sådär med vädret men det är ännu en månad närmre april som verkligen känns som en vår månad :) Ooh vad jag längtar!

RSS 2.0