sammanfattning

En kort sammanfattning av helgen ..

Ifredags var det frilufsdag med hela parkskolan på idrottsplatsen i Ystad, man fick välja mellan att spela fotboll eller brändboll, jag valde brändboll och vår klass förlora nog alla matcher .. tack vare vi var så lite!

Kvällen spenderades med dessa två brudar ..


Lördagen vad det inte snack om att vila och ta det lungt. Halv tio ringde klockan, in i duschen, ner i byn för att handla något snyggt till Syrrans hår vilket blev lite blommor, hem för att fixa mitt hår (Linda som gjorde det & inte jag) äta lite och sen vidare hem till Syrran för att fixa henne hår (hon skulle på bröllop). Hem så att Titti kunde komma till mig, byta om och sen vidare till Tolånga för att jobba på bröllop (ditt syrran skulle). Hemma igen vid 2 tiden, både Titti och jag somna ganska snabbt helt utslagna!

Söndag och det var Morsdag. Sov ganska länge kanske inte så konstigt. Hela familjen skulle in till Malmö för att äta på Jensens böfhouse och fira morsdag. Innan det körde mamma, Linda, Mira, Maja och jag till Nova och shoppa lite!

Idag blev det frissan halv tio för färgning och klippning. Börja skolan 13.15 för en lektion, sista dansklektionen för denna terminen, skönt!



Igår inhandla jag ..
En tröja, den på bilden. H&M
Även ett par svarta byxor, likadana som de becha jag köpte för inte jätte längesen. Gina tricot
Två linne, ett vitt och ett gult. JC





<3

Barndomsvänner

Orkar inte lägga in bilder .. får nog komma ett längre inlägg på Söndag.

Imorgon jobbar jag och har inte tid!

Haft en underbar kväll tillsammans med två vänner jag inte träffat på.. vet inte när? Men alldeles för längesen! Tackar för en mycket trevlig kväll. Skratt och tårar. Detta behövde jag :)



Godnatt <3

Smörgåstårta

Behöver ni smörgåstårta är det bara att säga till mig och Louise, vi är proffs på det nu! Har gjort olika smörgåstårtor i skolan idag, vi gjorde skinka.



Gjorde landgång iveckan på jobb också ..

Rätt skoj med lite sånt småpill :)

Hämtat Emmie på dagis idag och haft en mysig eftermiddag tillsammans med henne. Nu ikväll har vi varit hos brorsan och hjälpt dem med lite möbler och ätit chockladpudding :)

Imorgon blir det brännboll för hela slanten! Hoppas det inte regnar, och att det blir trevligt. Jag och Martin åker iallafall ditt med min snälla Syster.

En dag i malmö

Idag blev det skolan istället för jobb, dock kunde jag ha jobbat för det är synd att säga att jag skulle missat något iskolan. Men hur skulle jag kunna veta det? Vi hade vår sista heldag i Naturkunskap idag. Vi åkte till Malmö, ganska mysigt men blåste sjukt mycket, speciellt för vi var nere i västra hamnen.

Klädsel..



Martin & Louise


Emma & Jag


UB i någon park




Drömhus eller vadå?


Hade jag haft några miljoner hade jag lätt bott här, nackdelen är både pengar och att det blåsor som bara den.


Emma & Louise står och studerar Turning Torso, där bredvid åt vi även en sjukt god glass!



<3

sömnig

Jobbat idag mellan, 5.15 - 15.00 en timmes övertid, men det är ju alltid pengar :) Vilket jag kommer få i Juni månad och jag gillar det. Känner hur mina ögon börjar gå ihop nu, får nog gå upp och lägga mig isängen kanske starta en film (som jag kommer se i 10min sen sova som en stock)!

Imorgon blir det skola igen, ska in till Malmö med klassen, fråga mig inte vad vi ska göra där? Men jag håller alla tummar för att det ska bli fint väder!!

Ska försöka komma ihåg kamera imorgon!



<3

dålig uppdatering.

Dålig uppdatering, har inte haft ork och tid. Ursäktar så hemskt mycket!

Fredagskvällen blev det lite fest hos en klasskompis med några från klassen plus Tåni och Agda. Vi fira in agdas födelsedag eftersom hon fyllde 18 år den 22 :) Jag vill också bli 18 NU! Tackar Martin för skyssen hem också, för vem vill gå hem klockan två på natten i Sjöbo? Har hänt så mycket skit har på sista tiden, så usch nej.

Klädsel för kvällen blev; Tunika - H&M, Stumpbyxor - Lindex, Kofta - Gina Tricot !


Har bara två bilder från kvällen .. (måste verkligen bli bättre på att fota!)



Även lördagskvällen blev lyckad och mysig. Sov till halv två, otrolig skönt! Träffade Maria, vi gick och åt, hämta skor och handla. Sen vidare till min Syster där både hon och Micke var sjuka :/ Jag och Maria var så snälla så vi gick en runda till lekplatsen med Emmie och lekt lite och hade det mysigt. Gick och lämna henne sen hem till mig och kolla film och åt godis :)


Söta Emmie på väg hem från lekplatsen :)

Idag börja jag jobba 5.15, sjukt drygt (därför fick det bli en lugn kväll igår) och imorgon är det lika tidigt! Blir tidig säng ikväll och just nu sitter mamma, pappa och jag och kollar på Alvin och gänget 2 :) har redan sett den på bio men dem små söta ekorrarna är ju så übersöta.



<3


Ska man tro på allt man hör?

Tänk så mycket bättre denna världen hade varit utan allt skit snack. Det finns så sjukt många folk som pratar massa strunt. Säger jag till en person vad jag tycker om en annan person och den personen jag sa något till säger det till en annan och den säger det till en till, blir det aldrig så som man själv berätta det först, det kommer alltid till något nytt, vilket oftast är dåligt och då blir det bara massa bråk och irritation. Vilket inte är så kul!

Därför har jag lärt mig nu, att man kan verkligen inte lita på någon, även om man har bästa vänner kan även bästa vänner "råka" säga något som både inte behöver komma ut och som kanske inte helt stämmer överrens med vad man själv har sagt. Har nog sagt detta många gånger under min livstid men ju mer som kommer upp ju mer lär man sig och under den senaste månaden har det varit extremt. Därför ska jag inte ta någon/något förgivet längre och absolut inte berätta något för någon, iallafall inte något som är super hemligt.

Nog om falska rykte och skit snack. Så har det väl kanske inte varit den bästa dagen iskolan. För varje dag som går blir jag bara mer och mer irriterad på våra lärare. Speciellt två stycken, ni som går HR förstår nog vilka. Den ena blir vi av med nu till sommaren, känns tråkigt att säga det men ska faktist bli skönt!

Har gjort köttfat, potatissallad och lite andra små saker som var till en beställning. Jag gjorde köttfaten och är faktist ganska nöjd, fick dock inte göra helt som jag ville menmen, det får man väl aldrig göra i skolan?

Alla tre så likadana ut.


Väl hemma från skolan så passa jag på att sätta mig i solen med lite rabarberkräm som mamma hade gjort igår. Mums på det, men självklart så gick solen i moln efter bara en halv timme! Träffa mamma nere i byn vid fem, vi skulle till unos och köpa ett sjukt snyggt och somrigt linne till mig. Blev ett par leggins också. 



Cykla hem och åt med pappa, har duschat och nu är soffan min för resten av kvällen :)



<3

prov

19 Maj och snart slutar skolan. Det märks, idag lämna vi in ännu en bok för en av våra kurser är avslutad, redovisa även i kursen, gick nog hyffsat bra.



Skulle haft 1 lektion mellan åtta och nio men som tur var eller tur och tur, men vi skulle ha uppdukningsprov idag också. Annars hade jag nog skitit i den första lektionen. Även det provet gick bra tyckte jag, min uppdukning blev som jag tänkt mig DOCK inte blommorna, fick fel sort? Men vad skulle jag tro när det gäller den läraren :O blir så jä'la irriterad.




Sitter just nu och planerar med Maria vad vi ska ha på oss de olika fester vi ska på nu mot skolavslutningar, studenter och 18-års fester :) Vi har iallafall kommit fram till student, två olika med olika folk, det är toppen! 18-års fest är klurigare, tihi. Även så med presenter, vad i hela friden ska man köpa till 3 olika killar som tar studenten? Killar? Det gör det ju bara ännu svårare! Förslag tas gärna imot :)



<3

Ledig

Självklart ringer Linda och väcker mig kl 10.00 idag igenom att skrika i telefonen att det är dags att gå upp, dock inte kl 10 på sin lediga dag men jag älskar henne ändå :) haha! Hon rädda min helg igenom att säga jobb? Inte jätte kul menmen.

Har spederat min förmiddag med massor av Paradise hotel program och eftermiddagen spenderades tillsammans med Maria, vi sola och sedan tog vi en underbar fika i solen, kan ju inte bli bättre. Nu ikväll har jag först tränat och precis packat till morgondagen, så jag ska ha massor av grejor med mig till skolan, vi har nämligen vårt uppdukningsprov och jag ska ha tallrikar med till Titti och vaser med till mig själv. Som tur är kan jag åka med syrran på morgonen, tackar vi för.

Fick ett kuvär av H&M idag, under ungefär ett år har jag handlat för 5342kr och därför fick jag en kupong på 100kr, det är aldrig fel :)

Nu ska jag kolla något avsnitt till av Paradise hotell och sen sova. Ha det gott!



<3

sammanfattning

Kanske ska dra en sammanfattning av helgen, blivit rätt korta inlägg men har inte haft så bra tid till att skriva.

Ifredags kom ju Martin hit, stanna även här till kvällen. Exprimentet gick bra och även den andra läxan vi skulle göra, allt är klart och inskickat och det känns otroligt skönt. Har inte jätte mycket läxor kvar nu :) Märks att det börjar närma sig sommarlov. Iallafall, när det närma sig kväll kom maria hit en stund men stack vidare sen. Louise kom och hon, jag och Martin gick ner för att käka lite pizza, gott! Gick sen till Ted för att hämta louise cider, men där stanna vi typ resten av kvällen, trevligt.

Igår var jag bara hemma, hjälpte till med att duka och laga mat och kvällen spenderades hemma med släkt och familj för att fira pappa. Blev ganska sent :/ vilket kanske inte var så bra, eller bra och bra men det känns nu iallafall!





Jag har värdens sötaste syskonbarn :)

Söndag och klockan ringde 06.30, skulle jobba i Revinge idag också, 10,5 timme idag :/ Får väl tänka på att det är goa pengar, dock tycker inte mina fötter och ben det nu i efterhand. När det är storövningar verkar det vara övertid varje dag? Sov nog 3 timmar inatt, inte jätte bra och inte jätte skönt. Mina ögon går i kors nu. Tur jag har sovmorgon imorgon.





<3

15 maj

Idag är det den 15 maj och mina kära pappa fyller år idag. En trimmer och en skjorta fick han av mig och mamma. Bordet är dukat och jag ska snart hoppa in i duschen.

Sen väntas det bara trevligheter ikväll. Ibland får man offra sig för att umgås med sin kära släkt :)


Bilden är sen förra sommaren och kanske inte den bästa, men pappa är iallafall glad på den!



<3


Martin på besök

Idag kommer kära Martin hit, vi ska göra läxa. Kanske inte lika kul med läxa men det måste göras.. Tänkte fråga honom om hjälp med ett expriment jag fick i uppgift när jag jobba, han har förmodligen gjort den i skolan den dagen jag var borta :) Man ska smaka olika godis så vem är inte med på det exprimentet lixom? Detta kan nog bli en rätt trevlig fredag :)

Senare blir det nog en kväll tillsammans med Maria och Louise, men vad finns det att göra?

Klädsel




<3

myyss

En myysss kväll hos Maria :) Vi såg en film som hette "Så olika" faktist ganska bra, den var rolig iallafall. Sen börja vi kolla på Pelle svanslös också, tihi.

Vi krängde massor ..


.. tur jag träna innan idag!




<3


träning & städning

Blev en lugn kväll igår, Stoffe och Macke titta in om en stund annars hände det inte allt för mycket. Ganska skönt!

Mamma väckte mig halv ett idag och tyckte det var dags att gå upp, kanske det? Men det är ganska skönt att sova också.

Tränat med Syrran idag, kom hem och börja städa rummet, var verkligen behövligt :O Det var sjukt damigt! Blev duschen sen och nu väntar jag på att mamma ska bli klar med maten, spenderar min kväll i Vanstad hos Maria sen, mysss!

1 rummet, ny städat och fint..


Andra rummet ..


Jag längtar som tusan till vi blir klara där nere så jag kan byta rum .. Så man slipper ha två rum som jag har nu, och snetak?



<3

Ingen shopping - Inget liv!

Somsagt så har mamma och jag varit i stan för att handla present till pappa, och så blev det också även lite utöver det såklart!


Skor; Skopunkten
Klänning; Vero moda
Byxor; Gina tricot
Linne & fjärilar; H&M

Shoppa är verkligen det bästa som finns. Men finns en nackdel med mig, jag är så fruktansvärt velig och idag var det hemskt. Tycker synd om mamma, tihi!

Kollar man ut idag på hur vädret ser ut så skulle jag lika bra kunna fylla år imorgon, men så väl är det tyvärr inte. Får vänta några månader till. Men på vädret så hade jag kunnat vara 18 imorgon.. Det kan faktist bli lite varmare nu!!



<3

trött!!

Om jag säger 12h 45min arbete? Behöver jag förklara hur trött jag är då? Hur mina fötter värker? Och hur ont jag har i ryggen? Tror inte det, men pengar är ju alltid bra.

Fick ledigt från skolan idag för att jobba i Revinge, blev dock rätt mycket övertid. Men det får man väl räkna med när det är storövningar och det är hur mycket utskick som helt. Har packat 1700 lupack idag, jag är rätt trött på pastasallad nu, haha!

Eftersom jag inte var i skolan idag och vi hade heldag i naturkunskap så har läraren skickat lite uppgifter jag ska göra, vilket rädda min långa lediga helg .. sånt man får ta. Och när jag nu har läst igenom uppgifter för andra gången så verka den inte så jobbig som när jag läste den första gånge. Får väl se hur det går, det drygaste blir nog filmen som varar i 1,5h ?

Mina ögon går i kors så det får nog bli sängen snart. Ingen träning ikväll, men det förstår väl vem som helt att man inte orkar med idag? Gör ni inte det, så borde ni förstå det!

Imorgon börjar jag 08.00 och slutar 10.30 men ska till tandläkaren 10.00. Blir stan med mamma sen, pappa fyller år på lördag och han ska väl ha en present kanske. Bäst och köpa en iallafall :)



<3

Plantering

Maja och Mira har varit här ikväll, Linda jobba länge och joakim och pappa har varit vid huset och hållt på.

Vi har varit ute i trädgården och planterat jordgubbsplanter, sått rädisor, gräslök och sallat även vattnat blommor :) Maja och Mira ville så gärna hjälpa till. Maja och jag har varit ute och gått en runda också, kollat på "tuttut bilarna". Brandkår, ambulans och polis, alla tre var faktist utanför oss.




Vårt lilla trädgårdland.


Mamma lekte fotograf


Mamma/Farmor, jag & Mira


Mamma/Farmor, jag, Maja & Mira :)



<3

Jobb, jobb och pengar!

Jag känner verkligen hur jobben bara rullar in för mig nu, och det känns så sjukt bra :)

Förra året leta jag förjäves efter sommar jobb och fick inget! I år har jag två sommarjobb och jobbar hela sommaren, både privta fester och bröllop, Lisas skafferi och grillmäster. Hur underbart som helt när man tänker på pengarna dock inte att stiga upp tidigt och jobba måndag-fredag och vissa helger? Men som sagt pengar :)

Imorgon har jag fått ledigt från skolan för att jobba i Revinge :) ganska härligt det med, att bli inringd och att dessutom få ledigt från skolan för att jobba. Jag kan inte mer än gilla läget! Så ikväll blir det sängen tidigt, börjar 05.15 imorgon.



<3

crusing!

Igår fans det ingen som helt möjlighet till att hinna med ett inlägg här .. tyvärr!

Kan börja med att säga att min fredag blev lyckad hemma hos Sanna :) Vi körde en rätt underhållande lek .. Vet inte vad leken heter men det ända man behöver är ett kort och människor. Går till så här; man har ett kort, kortet ska skickas mellan personernas munnar igenom att suga kortet och ge över till den andra som sedan ska suga in kortet och skicka vidare, svårt att förklara och det låter konstigt men det är sjukt kul och det kan bli väldigt fel ibland. HAHA!

Gjorde ett litet collage av de bilder som blev bra ..


Tjugo i sju ringde min klocka igår, klockan åtta skulle jag börja jobba. Gick hur bra som helt :) Sluta vid halv sex kanske, hem fort och hoppa in i duschen för att sen fixa till sig, ta på sig varma kläder och sen bussen till Ystad klockan åtta. Även denna kvällen blev lyckad och trevlig. Hade kamera med men jag är somsagt ganska bra på att glömma bort att den är med ..

La ingen speciell energi på klädseln igår utan piffa till det med en fjäril i håret istället :) Var ju rätt kallt igår, så det fick bli kläder efter väder!


Sjukt trött idag, känner att jag fått för lite sömn inatt och därför är det super glädjande att det bara är skola tre dagar denna vecka och var av två av dessa dagar har jag sovmorgon :)

Hyrt två filmer idag, Bröllopsfotografen och Beck. Har sett bröllopsfotografen precis och den var faktist ganska bra, snart mat och sen blir det väl den andra filmen också. Soffan på söndagar är ganska härligt :)



<3

Tomelilla.

Spenderar min kväll i Tomelilla hos Sanna i klassen :) härligt. Dock inte så länge, ska jobba imorgon :/ gå upp tidigt är inte min grej.

Crusing imorgon? Börjar tveka tack vare vädret .. hoppas hoppas det inte blir regn.



Strumpbyxor; Lindex
Koft; Gina tricot
Linne; JC
Kjol; Vero moda

(Tror mamma & pappas spegel behövs putsas, eller vad tycker ni?)




<3


träning på schemat.

Då var det trosdag och 6 Maj. Det blåser som bara den och jag funderar starkt på vad man ska ha på sig på lördag, då det är crusing och det lär ju inte vara varmt eftersom det inte har varit det på dem närmsta dagarna. I Maj brukar det alltid vara fint väder och man kan använda sin vårjacka hur bra som helst. Idag fundera jag på att ta vinterjackan, men hur fin är den i Maj månad? Nej lite varmare väder nu hade vi mer än gärna tagit i mot.

Det står träning på schemat idag, känns så himla skönt att ha kommit igång igen efter två månader. Och jag mitt dumma nöt köpte ett tre månaders träningskort för ungefär två månader sen, tänkt att under sommaren lär det väl inte bli så mycket träning ändå.. Men tydligen inte under dessa två senaste månaderna iheller, alltså har det gått två månader och jag har bara en månad kvar på träningskortet, men jag fick det framflyttat tack vare att jag ändå inte tränat under dem två första månaderna på kortet :) så nu har jag fram till den 16 augusti att träna, vilket känns riktigt bra. Inga förlorade pengar, men det betyder dock att jag måste träna i sommar. Ska i och för sig ändå jobba så kan lika bra träna också, det behövs även på sommaren!

Min klädsel för idag.

Tröja - Gina tricot
Kjol - Vila
Skor - Convers
Strupbyxor - Lindex




<3


Träning

Så ja, nu har jag och Syrran blivit friska och Micke är hemma från Kina så nu är det träning för fulla muggar igen. Men fy vad det kändes idag, har nog inte tränat på nästan 2 månader, och ja, det kändes!

Maja och Mira har varit här idag, Joakim håller på med huset och Linda jobbar, det är ju storövningar nu .. mycket jobb och lite fritid. Fast vi får träffa Maja och Mira mer så på något sätt är det bra :)

Blivit lite dålig på bilder, men min vardag är inte så spännande att fota?

Jag ser iallafall fram i mot ihelgen, kommer bli grym!



<3

3 maj

Känns som jag hunnit med rätt mycket idag, och det jag hade planerat att jag skulle göra har jag fixat. Först slutprov på morgonen och förhoppningsvis klara jag det, sen har vi haft naturkunskap hela dagen och vi slutade klockan 14 :)

Efter skolan fika jag med Louise och sedan in om lindex och H&M, köpte ett par strumpbyxor och en klämma med en fjäril på. Åkte till Sjöbo och fixa det jag skulle sedan gick vi och handla mat och åkte med louise mamma hem och sen laga vi taco, alltid lika gott. Vi var även ute och övningskörde på deras grusväg. Louise har precis börjat så jag var hennes handledare idag, haha. Gick faktist ganska bra för henne, även för mig.



<3

sooool.

2 maj och det är riktigt härligt väder när inte solen är imoln, vilket den har varit nu rätt länge. Så jag passa på att gå in lite, kolla läget på datorn.

Igår blev en rätt mysig kväll trotts allt :) Även om man är mycke eller lite folk har men ändå fruktansvärt roligt. Vi grilla hos Östen. Louise, Maria, Östen, Jag och Tåni. Mysigt och riktigt trevligt, många skratt och jag stank rök när jag kom hem :O Louise sov här! Vi satt runt grillen hela kvällen, förvånansvärt varmt ute, vi satt ute hela kvällen. :) Glömde kameran hemma igår igen, men tog två bilder med mobilen iallafall..




Idag tvättar jag både kläder och sängkläder eftersom allt stank rök som man hade igår, och det hade satt sig i håret och det resultera i att mina sängkläder också stank skit. Har även varit och grillar korv på min brors bygge tillsammans med Louise. Riktigt mysig dag.

Ikväll ska jag grilla igen hemma hos syrran, mysigt.




<3

1 maj.

Hade en super trevlig valborg igår med mycket nytt folk. Tackar för en trevlig fest!

Vakna halv ett idag och mådda förvånansvärt bra, alltid lika skönt. Emmie och Therese har varit här och fikat och nu väntar duschen och fix. För ikväll firar vi att det är 1 maj hemma hos Östen med lite grillning och dricka, aldrig fel :)

Tyvärr inga bilder från igår, jag glömde kameran :O




<3



RSS 2.0