12 timmars jobb.

12 timmar jobb kommer verkligen inte på frågan fler gången på några år kan jag säga! Fy farao vad trött jag är nu & vad drygt det har varit idag. Tur jag börjar 10.00 imorgon & bara är 1 veckan kvar på praktiken! Det blir sängen snart, först blåsningen på 3;an!

Godnatt !



<3

lördagsmys?

förkylningen är kvar :/ ..

somsagt finns det inte jätte mycket & skriva om när man har praktik, samma saker som händer. Och igår var det dock fredag men han inte skriva ändå! men till saken,

Igår fredag :) vakna jag av att Linda skicka & fråga om jag skulle med till Malmö & självklart ville jag det, man tackar väl inte nej till stan? eller? ;D det blev ikea, ilva & gågatan i malmö, kallt! får nog blir en längre tur på gågatan när det blivit lite varmare ute! Blev iaf mina efterlängtade skor/bots som jag så gärna ville ha sist jag var iväg, som jag inte hade råd till men som min älskade mamma hade, tihi. Det blev pizza till kvällsmat tillsammans med Linda, Joakim + barn, louise, maria, martin, joel + mor & far :) en mycket trevlig & skrattfylld kväll må jag säga!

06.30 ringde klockan i morse & då var det dags att stiga upp för att sedan bege sig till praktiken kl, 06.45. Borde vara förbjudet att jobba helg.

Nu har jag intagit soffan, måste säga att den är väldigt skön efter att ha krängt i sig en mycket god taco :) morötter & dippa får nog vänta ett tag tror jag!


<3

förskyld!

Får ursäkta min dåliga uppdatering men har verkligen inte orkat & dessutom har jag praktik så finns inte allt för mycket att skriva om ..

Igår slutade jag 14.00 kom hem duschade & busa lite med Emmie, skulle ner till dansen men hade inte ritkigt någon ork & var riktigt skit väder ute .. tur jag blev hemma?

Idag blev det ingen praktik för min del .. botten förkyld & kan knappt andas :/ känns som det inte var alls längesen jag var sjuk? men jag hoppas den försvinner snart! & även att snön försvinner. Trött på möget nu! fått magknipp nu också men jag hoppas verkligen det inte utvecklas till något :(

Ledig imorgon ;D


<3


Vardagen fortsätter.

Allt fortsätter som det ska praktik 05.30-14.00 blev dock 13.10 idag eftersom dom ringde från dagis att Mira var sjuk så Linda fick köra hem vilket leder till att jag måste följa med .p taha! Men skööönt. Mitt sunda liv skulle börja idag, dock krängde jag i mig en semla & en burk coca med mamma .. är iaf nöjd med att det bara har blivit en burk kunde lika gärna varit tre :O

Ikväll börja jag & Linda på vattengympa, säga vad man vill om det men kändes rätt bra, man blev ju inte anfådd men kändes i musklerna i vissa rörelser. Tror faktist jag ska fortsätta även om det typ är 50+ bara ;D

Imogron börjar jag inte föräns 10.00 ;D


<3

Promenad

Igår vakna jag bredvid louise & jag var på ett strålande humör, tror det beror på att hon inte sovit hos mig på otroligt länge. Iaf så bar det av till Nova & Burlöv med Linda & Louise. Jag handla bara ett linne & strumpbyxor (känns som jag bor på nova) .. mitt underbart strålande humör försvann när jag hitta ett par otrolig snygga skor som var för dyra för min plånbok men som jag ska ha .. mamma får följa med nästa gång! Jag kan verkligen inte glömma hur snygga dom var :( ! Humört blev på topp igen men gick snabbt ner när jag skulle välja kläder för kvällen. Vi skulle nämligen till min Moster & Mobror för att äta gott & umgås med hela släkten vilket inte händer allt för ofta. Mycket trevligt!

Alla har vi olika poser på bild. maha! ;D





Idag blev det en lååång promenad med Syrran & Emmie, 1,5 timme :)


Fredag & taco

Äntligen fredag & en vecka har gått på praktiken, jobba mellan 05.30-14.00. Träffa chefen idag för första gången, min lärare var & hälsade på :) mycket trevligt må jag säga, haha! Brydde sig inte allt för mycket om mig utan mest om hur allt hade förändrats där sen hon jobba, men skönt för min del. Körde & handla med Linda, hämta barnen på dagis sen hem i duschen för att fixa sig & sen vidare till brorsan tillsammans med louise för att äta taco med deras kompisar :) mycket trevligt kväll. Tackar vi för!

Nu sitter jag här med louise & mina ögon har väldigt svårt för att hålla sig vakna, funderar på om jag ska se den nya wallander eller om den får vänta tills söndag? (blir nog söndag) tihi! Nej nu ska jag & louise gå & sova imorgon blir det stan med Linda & sedan middag hos moster med hela "tjocka" släkten.

Jag älskar min nya kamera!



Emmie & Semlor

Har passat Emmie ikväll medans Syrran & mannen fira sin 4-åriga bröllopsdag med middag på gästis :) Medan dom var & gotta sig gjorde Emmie & jag också det med Emil film & semelbak ;D

Bilder från nya kameran!


Hon ville bli fotad men Emil locka mer än att titta in i kameran.


Hon är bara sååå söt!


Hon gilla att baka semla, även att äta dom & fina blev dem :)


<3


närmar sig helg.

Då har det gått ännu en dag på praktiken, tidiga mornar är inte min greij! Gjorde frukost,  stekte pannkakor & baka kladdkaka. Känner mig otroligt duktig, haha! Känner mig rätt mör nu, & bara tanken på att jag ska upp lika tidigt imorgon gör det inte bättre? men sen är helgen här & det är de man lever för på veckodagarna.


<3


ledig!

Idag är jag ledig från praktiken, mycket härligt :) Det innebär att jag passa på att sova länge :) äta lunch med syrran, sitta vid datorn & lära mig lite på kameran! Nu har mamma kommit hem & vi har fikat lite nu. Jag har tvättat idag eller håller på inu, känner mig ritkigt flitig!

Jag vill ändra frisyr, är jätte trött på den jag har nu :/ & jag måste verkligen färga håret! Några förslag på frisyrer? :)

Ikväll ska jag med maja när hon dansar, & sen ska jag själv bugga också!

Kommentera gärna, ni som läser! Hade varit kul & veta vem ni är.



<3

kameran är kommen :)

04.45 är inte lagligt att gå upp för att åka till praktik 05.00 & sedan börja 05.30! Har iaf gått bra idag, lite slö men kanske inte så konsitgt :O haha & fick sluta en halv timme innan ordinarie tid. När jag kom hem blev det en snabb dusch sen kom mamma & hämta mig för vi skulle nämligen hämta min kamera ;D redan kommit! Tandläkaren 16.55 inga hål! Gick vidare till Linda & Joakim för att hämta ett minneskort syrran köpt till mig (tack), lekte lite med dom, hem & äta & nu kommer snart maja & mira hit & busar lite!

Handboll på tv ikväll & jag är road?


<3

praktik

Första dagen på praktiken med full styrka, har dock inte haft allt för mycket att göra men första dagen & då är det rätt härligt att det är inte allt för stressigt. Men under lunch kan det blir rätt mycket, ungefär 300-400 portioner som ska ut & alla kommer typ samtidigt & ska ha mat..

Imorgon har jag fått i uppgift att göra järpar, kan bli jobbigt i längden. Rätt mycket mat kan man väl säga. Jobbar mellan 05.30-14.00!

Blir nog sängen tidigt ikväll, men vi hörs imorgon!


<3

Ny kamera beställd!

Emmie, Therese & Micke har precis varit här & fikat lite, gick precis hem. Nu ska jag kolla på let´s dance från ifredags & bara slöa, imorgon är det praktik men börjar dock inte föräns 10 ;D.

Kamera beställd nu, äntligen kan jag ta nya bra bilder :)


Tusen tack för hjälpen Micke!


Lite bilder från tjejkvällen som jag lova.





Twister funkar alltid ;D


<3



lyckad helg!

Helgen har varit fullspäckad så inte hunnit skriva något här, dåligt av mig!

Fredag; började med fix, packning & Nova med mamma där inhandla jag kavaj/jacka & en tunika för 49kr det kallar jag fynd :). Fortsattes med tjejkväll som började på kvantum där vi handla mat, vidioasen för att hyra film & sedan vidare hem till "mig". Där fortsatte vi natten lång, mycket trevligt & det tackar jag för. <3 - Bilder kommer imorgon!

Outfiten för tjejkvällen

Lördag; Vakna med huvudvärk, men som tur ingen disk eftersom vi tog den kvällen innan. Jag, Oliv, Louise & Maria började med gårdagens pizza & nya american pie vi hyrde kvällen innan. Både bra & dålig, lite besviken eftersom det inte var samma skådespelare. Denna kvällen har spenderade jag hos Joel med lite sällskapsspel, tv & mycket snack :) mycket trevligt!



Klicka på bilden för att få den större!

<3

Espresso House!

Min dag börja inte bra! Varför har man grannar? & varför börjar dom såga kl. 10 på morgonen när jag sover? men alltså fick jag stiga upp då, duscha gör mig iordning för att sedan ta bussen till ystad för att fika med louise :)

Blev en lååång & mysig fika på Espresso House, in på h&m & handla saker jag egentligen inte har råd till men som jag behöver! legging & midjeskärp (Y) Resten av månaden får jag leva på vatten & bröd som det ser ut nu :/

På bussen hem träffa vi saknade Oliv, hur mycket som helt att prata om & mer får det blir imorgon. För då blir det nämligen tjejkväll hos "mig". Vi ska då vara hos min bror som är på semester & varför ska inte deras hur användas? Hur perfekt som helst! ;D

Resten av denna kvällen speneras framför tv, - Halv åtta hos mig
                                                                         - Made in Sweden
                                                                         - Kniven mot strupen


<3


Emmie är här :)

Min dag börja 10.00, gick upp & gjorde mig iordning. När mamma slutade 12.45 körde vi för att handla lite kvällsmat & annat smått & gott vi behövde ha här hemma, körde även & hämtade Emmie på dagis. När vi kom hem blev det fika, Emmie fick macka & mjölk medans mamma & jag lyxa till det med varsin semla idag :) gott!


Blev lite busskratt efter fikan & kameran kom även fram :)

Ikväll blir det korv stroganoff till middag. Emmie & Syrran ska äta här idag igen, tihi! När mannen är borta får "lilla" tösen komma hem & äta hos mamma & pappa igen (a) .

Idag tillägnar jag alla mina tankar åt min älskade vän louise m. familj! finns här bby!

<3


Trött?

Det är nu allt folk är trötta & går till sängs för att sova & orka upp till jobb & skola imorgon. Själv är det nu jag hade kunnat springa 1 mil, städa & göra allt tråkigt man inte gör om dagen. Jag har verkligen ställt om dygnet & måste säga att det är väldigt svårt att rätta till det igen. Så jag förstår alla som åker utomlands & ska ställa om sig på sådär 6-7 timmar.

Har glömt tacka Cathy som hjälpte mig med min designe här :) Tusen tack för hjälpen!


men nu ska även jag försöka sova, GODNATT!

<3

soffan!

Inte tvättat idag, inte varit ute på promenad idag man kan sammanfatta min dag med ett ord soffan! & jag hade nästan hellre varit på praktik eller gått i skolan som alla andra än att vara här hemma & inte göra ett knopp.

På torsdag ska jag iaf försöka ta mig till Ystad för en fika med louise när hon slutat skolan.
På fredag blir det tjejkväll hos mig :) eller kanske hos min bror? tihi. Han & familjen är på semester så varför ska deras hus stå helt tomt i en hel vecka? Nej tjejkväll där hade varit perfekt ! Nyklarna ligger i vårt skåp, koden har jag, så vad väntar vi på? :)

Rastlös?

Måndag & jag har redan börjat klättra på väggarna här hemma :O hur ska jag klara & va hemma 4 dagar till medans alla jobbar & går i skolan?

Idag har jag hunnit med 1 film, plockat undan här hemma (så mamma kunde bli lite glad), hämtat Emmie & lekt lite med henne, ätit & nu ska jag försöka få mamma & pappa till att spela kort med mig :) Inget speciellt på tv;en ikväll men det får vi väl lösa ändå!

Och imorgon har jag ingen anning om vad jag ska göra? Några förslag kanske? :) funderar på att tvätta lite, dock inte så jäkla kul!

Min träning idag blev en promenad med Emmie & Louise.


Söndag!

Söndag & dom flesta börjar väl få ångest för att skolan börjar imorgon eller på tisdag. Själv skulle jag börjat med praktik i Revinge i morgon & 4 veckor framöver men Linda som jag ska åka med ditt, åkte på semester idag. Alltså blir det en ledig vecka till för mig :) dock kanske inte så fullspäckad eftersom alla andra går i skolan, men ska bli otroligt skönt ändå!

Har städat undan julen, passa även på att damtorka & damsuga på rummet. Helt otroligt hur dammig det kan bli på ett rum där man i princip bara sover. ? men nu är julen ute ur vårt hus & jag lääängtar bara efter vår & sommar nu!

Ikväll blir det middag hos Systern min.
Imorgon ska jag hämta Emmie på dagis.

Och nästa vecka måste jag komma igång med träningen igen! ETT MÅSTE!

kommer detta fungera?

Varför ska inte jag vara som alla andra & också blogga. Frågan är bara om detta kommer fungera?

behöver nog har lite hjälpa att fixa här .. någon som är sugen? :)

RSS 2.0