Entré & Ikea

Slutade kl; 13 idag :) riktigt härligt. Gör det varje tisdag (a) Åkte till Entré & Ikea med Syrran & Emmie. Skulle försöka hitta någon klänning, har 3 18års fester nu på två helger men vet inte vad jag ska ha på mig, hittar ingenting iheller...


Emmie äter glass på Ikea




<3

Tisdag.

Nu drar vi till skolan, slutar redan 1 idag :)








<3

Söndag - soffan

Har legat i soffan närmare bestämt hela dagen, blev en rätt hård kväll igår så man behöver vila upp sig. Tackar Christian för en trevlig fest :)


Nu har skolan dragit igång igen och både projektarbete och matlagningsprov ska börja planeras.. Men jag ska absolut inte klaga på mitt schema, har nog aldrig haft ett bättre så jag är helnöjd.

Sitter just nu och ska försöka komma på 7 olika rätter till mitt matlagningsprov, efterrätterna är klara och kötträtten också men förrätter, risselrus och fiskrätt? Snälla hjälp mig,



<3


20års fest

Lite bilder ifrån gårdagen :)










In i duschen nu för att sen åka vidare på ännu en fest :)



<3

snart bär det av ..

Kvällens outfit..





<3

Snogeholm

Har varit i Snogeholm med skolan idag, känns rätt meningslöst men ändå trevligt? Sitter & försöker få upp värmen nu, ska vila lite inför kvällen. Känns inte som jag orkar just nu men med lite ipren och nässpray går väl allt :)






På väg att hotta i en lärare i vattnet

eller? Skulle nog bara skrämma henne lite :) tihi




<3

Dunderförkylning

Jag har verkligen åkt på en dunderförkylning, hela familjen är förkylda & då menar jag inte bara mamma, pappa & jag utan Joakims familj & även Therese familj. Detta är skrämmande, haha.

Har hunnit med lite idag fast jag har varit ganska slut, handlat present till två fördelsedagsgrisar, handlat tills imorgon och övningskört. Även hunnit sova i soffan en stund också, var väldigt behövligt!


Imorgon spenderar jag min dag i Snogeholm med hela HR och på kvällen blir det 20års fest för hela slanten :D




<3

Malmöfestivalen 2010

Fick en hel del bilder ifrån Malmö igår, där var riktigt bra tryck!











Ful men ändå en härlig bild :) Vi hade sjukt kul där inne iallafall.





Självklart det bästa till sist, kändes som att alla var där för att se honom :)







<3


Första skoldagen på tredje året

Jaha, då kör skolan igång för sista gången iår, känns faktist lite konstigt att skriva så men det stämmer ju..? Börjar på mitt tredje år idag, fyfarao vad härligt men samtidigt jäkligt trist!






<3

Ny inköpt..

Har spenderat min sista sommarlovsdag tillsammans med Linda i MalmöCity :) Blev en del shoppat idag, snart känns det som jag är pank! Kom på att jag måste spara till Stockholm nu också ju, tur jag börjar skolan imorgon så där inte blir lika mycket utgifter, tihi!


En rosa & en svart klocka


En tröja + linne i samma färg


Bruna jeansleggins

Nu ska jag inta soffan och titta på fångarna på fortet



<3


Shoppinggalna töser!

Idag ska två shopping tokiga töser ut i Malmö för att hitta massa fina nya höstkläder :)






<3

Stockholm, se upp!

Dåså, 30 Oktober åker jag och Louise upp till Stockholm och lever det livet i 5dagar :) Härligt, längtar redan!





<3


Ny & fräch

Såja nu känner man sig ny & fräch igen, varit hos frissan och fått i lite nya härliga ljusa slingor i håret :) Efter att ha trotsat med min utväxt hela sommar är den äntligen borta!

Har även hunnit med att äta lunch med Louise & snart ska jag gå till min bror för att passa två små busungar :)






<3


tungt i huvudet?

Idag går det tungt ..

Jobba på bröllop igår mellan halv fyra & halv tolv. Hem och byta om & sen kom Anton, Stoffe & Louise för att hämta mig, vi körde till Mc donald´s och sen vidare till Alex som hade fest. Till sista hamna vi i Sommarbyn på efterfest. Halv sex decka jag i min säng helnöjd med kvällen och ganska trött. En riktigt rolig kväll (eller natt) helt enkelt :)

Mamma väckte mig halv två idag och då gick jag från sängen till soffan .. där förblir jag nog tills jag ska gå och lägga mig igen!




<3

Malmöfestivalen 2010

Igår drog årets Malmöfestival igång och jag var där med Macke och Stoffe :) Perikles är bra och så är det bara!




På Onsdag kl 19.00 står jag fastklistrad på stortorget igen ;D


Ikväll blir det jobb..



<3

tobleronemousse

Imorgon är det min sista dag, känns faktist hur bra som helst. Även om jag inte är ledig något innan skolan börjar ska det ändå bli hur skönt som helst att sluta jobba och börja skolan istället. Skola är mycket härligare. Börjar få små ångest redan är att detta var mitt sista sommarlov och jag jobba igenom hela? Nästa sommar är man arbetslös eller förmodligen har man iallafall ett sommarjobb :)

Två hallon på där sen är det smaskens :)


Har varit ute och promenerat med Syrran idag, vi är riktigt flitiga nu :) känns skönt!



<3

Nya jeans

Sprang inom JC idag när jag sluta jobba. Har prövat ett par byxor där innan, varför jag inte köpte dom när jag pröva sist är en bra fråga? Köpte iallafall dem idag :)



Snart läggdags igen, känns som jag bara sover, jobbar och äter! Snart slut på det, min sista dag är på fredag, ska blir otrolig skönt!



<3

lite motion kanske?

Vad sägs om lite motion? Ja, idag ska jag och min Syster börja röra på oss så smått. Blir en promenad i det härliga vädret. Vi valde att börja med en liten mjukstart :)




<3

Bakning och mys

Har bakat med Maria idag, det blev negerbullar :) riktigt goda!





Och nu har vi myspys framför tv;en




<3

I love !!

Tänkte visa vad jag handla när jag och Syrran var iväg igår, ett par sjukt snygga skor :) Therese köpte likadana, taha.



Ohhr vad jag älskar dem :)

Hade en trevlig kväll hemma hos Louise igår, tackar jag för :) får göras om, händer alltför sällan.


Idag har jag bara städat, tvättat, bytt lakan och kollat film. mysss!



<3

Trevlig middag

Vi var utbjudna i fredags och vi hamna på Stora hotellet i Tomelilla. Linda och Joakim bjöd på de närmaste som hade hjälpt till mycket i huset, tackar vi för :) Kul att dom visar sin tacksamhet. Det var tacobuffé där, riktigt gott!










<3


Shopping

Det blir shopping idag också, ska till Nova med Syrran :)






<3


Höstnytt

Blev en del shoppat idag. Vi körde till Väla Center som ligger utanför Helsingborg tror jag. Där hade dom fått in sjukt mycket höst nytt i alla butiker fans bara lite sommarplagg kvar som det var de rea på.


Svart tröja med spets på - Kaphal
Två linne - Gina Tricot
Ett värme spray - H&M

Köpte även ett par byxor som jag har på mig nu, (se bild nedan)

Ikväll skulle jag egentligen åkt till en klasskompis men fam. Sixtenson ringde och ville bjuda ut oss på middag, så kunde inte åka till Louise längre eftersom mamma inte hade hunnit köra mig för vi ska vara iväg nu kl 6, så istället får jag också följa med och så åker jag till Louise imorgon istället :) men usch vad dåligt samvete man får när man bestämt något och sen blir det inte av :( ..


Linne - Bikbok
Jeans Tights - Vero Moda
Skor - Dinsko





<3

Ledig idag!

Nu blir det shopping :)








<3


Myskväll i åskväder

Han bara hem, slänga av mig väskorna ta cykeln och cykla till Linda för att gå på Me and I party, egentligen ingenting för mig men det är ju alltid trevligt att prata med folk och fika lite :)

När alla hade gått hem stanna jag kvar lite och snacka med Linda, det börja åska och regna och jag drog på att cykla hem, joakim var inte hemma och både jag och Linda är svin rädda för åska. Så där satt vi två livrädda och snacka om allt mellan himel och jord, händer allt för sällan!! Men trevligt hade vi och popcorn som vi båda älskar åt vi :) tihi. Min kära bror körde mig hem sen, trots att vi bara bor några hus och en sväng ifrån varandra, taha!


Nu ska jag försöka sova lite, fast har inte hört åskan på ett tag ... eller ju självklart kom där en knall nu!




Godnatt <3


längtar.

Jag har mitt rum på en ovanvåning vilket är sjukligt varmt nu under sommaren och jag kan nog hitta hur mycket nackdelar som helt med att bo på en ovanvåning, framförallt att ha snetak, det är fruktansvärt!

Vi håller på att renovera vår källar och vi är klara med tre rum, har två rum och hall kvar, det går väldigt sakta framåt men jag försöker pucha på, går inte jätte bra :/ så jag längtar så fruktansvärt mycket på att det ska bli färdigt så jag kan få flytta ner och få ett nytt frächt rum med nya färger och framförallt mycket större och inget snetak. Oohhr jag vill!

Tycker faktist att det ska bli jäkligt skönt att börja skolan igen, även om jag har jobbat nästintill hela sommaren har man ändå inte haft någon speciell vardag med rutiner och TRÄNING :O fy nej, usch vad jag har gått upp ... den veckan skolan börjar måste jag och Therese börja träna igen!!



<3


Middag i Ystad

Varit och ätit i Ystad idag med föräldrarna, Syrran med familj och Mira :) Det blev pc, skulle igentligen äta på store thor men var fullt ..







<3

25års fest

I lördags fira min kusin sin 25års dag, en mycket trevlig fest :)





Agust & Lotta, Agust & ..





Snälla Steffe sjung en sång, sjung en sång ...





<3

30års fest

I Onsdags fyllde Camilla 30år och hon bjöd på lite fest i sin trädgård. Alla tog med sig något att äta för att sedan sätta upp det på ett långbord där man sen tog vad man tyckte såg gott ut och föll en i smak :) Mycket trevligt, och lite påhittigt med maten.









Födelsedagsbarnet :)


Fler bilder finns på facebook.



<3

Herregud!

Fy faraO vad jag har varit dålig på att uppdatera, har fått klagomål men kan inte hjälpas när man är en bissy kvinna, tihi. Nej men ärligt talat har jag inte suttit vid datorn sedan Tisdags förra veckan vilket förvånar mig själv väldigt mycket!

Har hunnit med både 30års fest
                                  Bio på stortorget i Ystad
                                  Besökt Conny
                                  25års fest
                                  Bio i Ystad

Tänkte göra två inlägg med bilder, ett från 30års festen & ett från 25års festen. Har tyvärr inte haft med kameran på de andra ställena.

Idag var mamma & pappa i stan så skulle åka med dom hem när jag slutat. Men mamma ringer att skonsam har fått in Conversen som jag så gärna ville ha, så mötte dom där. Blev två par :O Jag måste verkligen ta tag i min beslutsvilja, hade riktig ångest och visste inte vilket par jag ville ha, så det fick bli båda! Nu är jag pank! För självklart när jag kommer dit visa hon är affären en annan färg för mig också ..

Plommonlila (dessa jag redan hade tittat på)


Vinröda (dessa såg jag idag)






<3

myskväll med god mat

Myskväll med Maria, ätit gott och kollat på en riktigt bra film. :) Även kollat lite på allsång enbart för att The baseballs skulle vara med!



Vår underbart goda middag






<3


Converse

Jag bara älskar converse, har redan tre par...

När vi var och shoppa igår såg jag ett par som jag bara måste ha! Fanns inte i storlek igår :( Jag har blivit kär, kan inte sluta tänka på dem, sjukt snygga!


Jag SKA ha dem!




<3

Fika efter jobb

Tröja - Gina Tricot
Väska - Lindex



När jag slutat jobba idag träffa jag några klasskompisar, gick lite istan och tog en fika på Espresso House :) alltid lika gott!


Louise & Martin (Titti & Emma var även med)




<3

Pyssel & hemlis !

Blev lite längre jobbkväll än jag väntat mig igår men desto längre jag jobbar desto mer tjänar jag, och pengar är ju aldrig fel :)

Absolut inte fel eftersom jag gjort av med pengar idag. Mamma, Linda, Mira och jag har varit både i Malmö och Lund, handla en väska och en tjock tröja.. kommer bilder imorgon orkar tyvärr inte ta några idag.

Outfit för shopping..





Godnatt  <3


RSS 2.0