Fußball

Lägger man upp sin dag på rätt sätt så hinner man med en hel del, precis det jag gjort idag :) avslutade kvällen i Sankt Olof med lite fotboll, heja fram mina pågar till en vinst, härligt jobbat!
 
Tycker ni blivit lite dåliga på att kommentera..

Morsdag

Börja lördagen med ett härligt spinning pass följt av en fin eftermiddag i Ystad tillsammans med mamma. Dagen avslutades sen tillsammans med familj och vänner i småbåtshamnen i Ystad med dans till Perikles. Ett mycket fint arrangemang av Ystad kommun att ordna, själv fixa man bara picknickkorgen :)
 
Idag har vi firat mamma med en god brunch. På bilden ser ni min present, det fina fatet är dock väldigt dolt av all härlig frukt :) Hur har ni firat era mammor idag?

Malte Bergöö

Igår var vi och hälsade på Malte, så söt! Detta lilla liv, hur mycket kan man älska en människa? Jag är kär, går in i en helt annan värld när man har honom hos sig, allt är så underbart!
 
Idag har jag varit effektiv :) Efter jobbet tog jag en fika tillsammans med Louise, färga mina ögonbryn, kolla på Majas dansuppvisning och nu är jag precis hemkommen från ett litet tårtkalas hon min vän som fyller år idag, grattis Josse! En perfekt onsdag som ska avslutar nerbäddad i sängen tillsammans med tredje delen av Mr Grey. 

En liten del..

Några få bilder av alla vi tog under veckan vi var på semester. Jag kommer lägga ut lite då och då, så håll ut :) Vi var många som fotograferade och har bara fått en liten del av alla bilder. Har fått ett tips från en arbetskamrat som har gjort fotoböcker från alla deras resor, en bra idé och det ska även jag försöka mig på att göra. Tänkt att titta tillbaka på det om några år, så underbart. Roligare att titta i en bok istället för på en datorskärm.
 
Idag har min syster och Malte fått komma hem så imorgon får vi äntligen träffa honom. Som jag saknat både henne och att få gosa med bebisen. :)

Kalas

På bilden ser ni min moster tillsammans med Mira.
 
Har varit en väldigt lugn och trevlig söndag som avslutades med lite kalas för pappa. Känner mig ganska sliten efter gårdagens serveringsjobb, men vilket otroligt fint bröllop vi fick vara med om. Vigseln i kyrkan var något av det bästa jag varit med om, så vackert! Sen är det alltid lite extra att servera på ett bröllop där man känner brudparet, alla lyckohälsningar till er med stor kärlek! :) Nu laddar vi om för en ny arbetsvecka.
 
En sak till, har glömt att berätta att jag äntligen har blivit moster till en liten Malte :) Så underbart fin & jag bara längtar tills han kommer hem så jag får gosa med honom!

I'm home!

Idag anlände vi till ett soligt Kastrup/Malmö efter en härlig vecka i Turkiet. Har verkligen haft en super härlig vecka. Bilder kommer, håll ut! :)

Turkiet!!

Har haft en härlig eftermiddag i Ystad tillsammans med Malin med massa förberedelser för Turkiet. Dagen är här och om 5h åker vi :) wiiihoo! Alltså kommer bloggen vara tyst i en vecka nu, men håll ut! När jag kommer hem, har jag förhoppningsvis massor av fina bilder att visa er!
 
Ha det gött så hörs vi om en vecka!!

Vårsol

Härligt väder och det har spenderats på bästa sätt. Börja dagen med tjejmässa där jag representera Sjöbo fitnesscenter, fortsatte med lunch och besk.. (Mira kräktes så tog i förebyggande syfte, besk är verkligen super äckligt!!) har även målat mina tånaglar, tyckte färgen var så somrig och fin, vad tyckte ni? :) Mina föräldrar sommarstäda uterummet igår så har spenderat en hel del timmar där idag också, underbart skönt!
 
3 dagar kvar & mitt rum är kaos av kläder..

la familia

Ikväll har vi träffats hela familjen och grillat tillsammans, hur mysig som helst! Det händer helt för sällan så får ta till vare på de stunder som kommer :)
 
Var på loppis innan idag (som jag skrev igår), vet inte riktigt hur mycket dessa trötta fisarna fick sålt men jag fick sålt för 800kr, känns ändå helt okej. Var ju dock bättre förra helgen men nu har jag i alla fall till min lilla reskassa så jag förhoppningsvis klarar mig

Tidig lördag

Har varit underbart väder idag & jag arbetar utomhus :) behöver väl inte säga mer? Nu har jag precis kommit in efter att ha packat bilen bokstavligen talat propp full! Imorgon blir det loppis i lund på esplanaden igen, hoppas på samma säljar tur som förra lördagen :) Har även hunnit med ett MHL pass och en kycklingsallad med pappa. Nu ska jag njuta av lite choklad och att det är fredag, sen får det bli sängen, klockan ringer fyra imorgon... 

2 maj 2013

Många som var nyfikna på mina nya shorts, visst är dom snygga? ;) höhö! Nu börjar det närma sig, (ett jävla tjat men jag längtar, haha) Har förberett ytterst lite men det viktigaste, haha! Sista dagen att beställa taxfree så ikväll sker det, alltid ute i sista stund!
 

Valborg

Valborgs firande med vännerna igår. Älskar extra tillfällen då man får umgås med sina vänner och extra lediga dagar mitt i veckan är helt underbart! Idag har jag sovit helt för länge, fick nästan ångest när jag vakna och titta på klockan och såg att den var tolv.. men har ändå fått en hel del gjort idag! Och nu ska jag mysa ner mig i soffan med Mr Grey och popcorn :) ett kapitel kvar i den första delen.

RSS 2.0