Jobb - servering!

Igår när jag hade slutat kom mamma och pappa ner till Ystad. Körde till Jakten och åt middag, Entrecót med friterade klyftpotatis och bea, mumms!

Körde till Sixtenson och planera lite festligheter :) härligt


Snart blir det jobb, ska servera på Bröllop idag.

Potatisgratäng & Kassler!

Idag har vi ätit Potatisgratäng och kassler, hur gått är inte det? :) Fam Sixtenson åt här, sen körde vi och handla mjukglass. Riktigt lyxig kväll :)

När jag kom hem från jobbet idag stod Maja och dansa och sjöng framför vår fläkt vid tv;en ..






<3

Touch mobil?

Min mamma har köpt ny mobil idag, den allra nyaste Sony Ericsson "x10mini" (tror jag den heter). Det är touch och jag förstår inte hur hon ska klara av det, bara jag tar på den får jag nästan panik, fast det är väl en vanesak, dock tror jag det blir svårare för henne. Det är inte jätte längesen hon lärde sig att sms på sin "stenåldersmobil" och nu har hon en helt ny som dessutom är touch. Jaja det ska bli ett sant nöje och se hur länge hon har sitt tålamod med sig :)

Det regnar rätt mycket ute, eller vad tycker ni? Jag tycker iallafall det är riktigt skönt :)




 <3


header?

Äntligen har jag gjort en header jag är nöjd med för att vara jag som gjort den .. men varför fungerar det inte att förstora den som jag vill? Kan vara jag som är väldigt oteknisk eller så går det inte att göra en förstoring med de pogramen jag har ? Jag behöver hjälp!



<3


snabb shopping

Idag har det varit riktigt segt att jobba.. Sluta tre så det var skönt. Gick en snabb runda i stan med Linda idag, köpte ett par legging. Målat naglerna nu ikväll, man känner sig helt naken utan något nagelack på tårna om man går i sandaler ..




Nu är jag hungrig men vi har inget gott hemma ?



<3


Kaffesnack..

Har varit ute och övningskört med mamma ikväll, och nu måste jag verkligen ta tag i och ringa och boka tid på körskolan. Det är mindre än tre månader till jag fyller år och jag vill ju självklart ha körkortet till min födelsedag :) Så det känns som att det är rätt lagom att börja köra ni? Och även börja plugga teori så smått.

Louise och Lilian har varit på kaffe ikväll också, trevligt. Louise är en av mina bästa vänner och hur trevligt är det inte att hon och hennes mamma kommer för att snacka sådär en kväll bara? Jag gillar sånt, det är sånt man bara önska skulle bli saning när man var liten och titta på alla andra som var äldre och hade det så. Börja snacka lite om Göteborg också, hade varit jätte trevligt :)

Nu blir det film och en påse popcorn innan sängen kallar. Ännu en jobbedag imorgon.



<3

Bilder från de senaste veckorna av sommaren

Har en del bilder på vad som hänt de närmaste veckorna på lovet :)

Barnkalas, Maja fyllde 5år och jag kunde inte vara med och fira på kvällen så valde att komma på dagen när det var barnkalas.





Maja med sin bästa kompis Ida :)


Dessa kläder fick hon av mig i present. Ska vi kalla henne blivande model eller?


På kvällen åkte jag till Kulla med töserna, förfesta lite hos Maria




Har jobbat på Kiviks marknad (även Sjöbo marknad men där hade jag inte kameran med)






Tjuvbadat ännu en gång i Lövestad


Vi fira även att det var slut på marknads jobbet.


Har såklart varit på kulla de senaste fyra söndagarna nu, men jag känner inte riktigt att jag vågar ha med kameran där, visst där sitter kanske folk vid bordet där man ställer väskan men allt kan hända. Så det får nog förbli utan några foto därifrån denna sommaren, kanske har jag med den sista gången, vi får se?!

Har iallafall bestämt att jag ska bli bättre på det här med att uppdatera nu .. :)



<3

tappat lusten!

Jag har ingen ork eller lust till att blogga. Känns inte som att jag har något att skriva om eftersom jag jobbar varje dag, vilket egentligen är fel, jag har hur mycket som helst att berätta om för er, och lägga in bilder på allt roligt jag gör med mina vänner när jag slutat jobba och om helgerna. Men just nu orkar jag inte med att sitta vid datorn, finns på mycket annat att göra än att sitta vid en dator och glo. Fint väder och sommar, då sitter man inte vid datorn!

Fast idag är det inte så fint väder, men jag och töserna åker till kulla ändå för att roa oss och lyssnar på scotts :)




<3

jobb jobb & jobb

Dessa senaste dagar av varit häktiska. Har jobbat nästan varje dag.

Om någon missat så har det varit Sjöbo marknad året höjdpunkt i vår lilla by. Och jag har jobbat :O dock nere på marknaden så jag var ju med lite i det hela, men saknaden att åka karuseller, sitta iparken och träffa gamla vänner. Får väl ta igen mig nästa år istället.

På onsdagen börjar det hela, då brukar allt komma till Sjöbo från Kivik och folk har redan börjat festa, var inte ritkigt samma stämmning iår eftersom Sjöbo är före Kivik iår. Men vi var där nere och kolla läget, nyktra och träffa massa fulla människor. Rätt kul ibland när man själv är nykter :)

Torsdagen bestod av jobb från 8-00.30 sen rätt ner isängen och somna som en stock.
Fredag jobb mellan 9-21.30 . Hem duscha för att sen fira min lilla marknad efter allt jobb. Var hemma vid 4 på morgonen och då var jag både trött och något berusad.

Lördag, sov till 3, det behövdes verkligen! Sen hade jag och Lollo en väldigt lugn och mysig filmkväll med massvis av godis och skräpmat. Jag sov igenom 2 av 3 filmer ..

Söndag blev det först barnkalas och sen kulla med mina bästa töser. Perikles på scen och hur mycket folk som helst, riktigt kul.

Idag, jag börja jobba 9 på företaget, slapp kivik idag.. Sluta vid två. Hem, duscha och sovit till typ nu. Ligger riktigt mycket back med min sömn alltså. Och trött var jag imorse, fast inte bakfull och det förvånar jag mig över .. för gårdagen minns jag inte mycket av, men roligt var det.

Nu får det bli den nya wallander filmen och sen sängen!



<3

Ny inhandlat

Var ju på Nova i lördags och där hitta jag två linne, båda gröna faktist. Har fastnat för den färgen :)




Ikväll passa jag och Mamma på att köra till Ystad, hade öppet till 22 ikväll. Ska på kalas på Söndag, Linda har fyllt år och Maja fyller år på Fredag (Sjöbo marknad) så de ska fira sina födelsedagar på Söndag, och jag hade inte fixat present. Så passa på att göra det idag :) Men självklart skriver jag inte ut vad jag köpt eftersom jag vet att Linda läser, muhah! Handla lite till mig själv också..


Jeans - Lindex
Armband - H&M
Hårklämma - H&M
Solglasögon - H&M

Det är tredje paret solglasögon jag köper i år. Helt sjukt, glömde ett par på en buss och tyckte dem var så snygg så köpte ett par likadana men dem tappa jag isövde när vi grilla och bada där. Så nu får vi väl se hur länge jag får behålla dessa.

Snart sängen, jobb imorgon. Sista dagen för denna veckan på Lisa´s, sen blir det grillmäster över marknaderna, både Sjöbo och Kivik.



<3

Sövde

Ursäktar verkligen för den dåliga uppdateringen, men det är faktist sommar och jag jobbar varje dag. Inte på helgen förstås men då har man så mycket annat man ska hinna med så där finns ingen tid över.. Stranden, grillkvällar, jobb, kulla och ja mycket mer.


Igår var jag iallafall på konsert i Sövde tillsammans med mamma, pappa, min brors familj och hans svärfar + sambo. Bra och mysigt får jag faktist säga, gillar när man åker iväg på sådana saker, har picknick med och är ett gäng :)

Outfit för kvällens konsert




Lisa Nilsson & jag älskar min zoomning på kameran :)


Maja var nog en av dem som digga mest till musiken :)



Amanda Jensen .. (blev inga super bra bilder eftersom hon inte börja spela föräns det var mörkt)



Har ingen bra kamera för mörker men zoom är där iallafall :)





<3

grillat är gott

Blir ett snabbt inlägg idag ..

Igår tjuvbada jag, Louise, Stoffe och Macke på Lövestad badet, skönt som bara den var det :) Sen hamna jag, Louise, Stoffe och Ralle i mitt uterum resten av kvällen. En trevlig och mysig kväll med lagom mycket cider :)

Har hunnit med både Nova och Oran idag, dock bara oran i en kvart typ, sen stängde det :( fick iallafall doppa mig, kanske kan ta en runda till sövde ikväll och svalska sig?

Ikväll ska jag, Maria, Håkan, Lenny och louise grilla här hemma. Jag och maria sitter just och svettas som grisar på mitt rum, här är nog minst 40 grader :O Ska snart till affären och handla.. Ha en trevlig kväll för det ska jag ha :)






<3

Världens klantigaste mamma!

Jag har nog världen klantigaste mamma ever, iallafall för denna dagen. Vi skulle sätta oss ute och äta middag, den goda lasangen som vi inte åt igår. Men vad gör hon då? Jo, när hon går in och hämtar den för att sedan gå ut med den så glider formen ifrån henne och hon tappar den rakt på plattorna! Ja, lasange blev det iallafall inte idag, och 1 fattigare form blev vi... Det blev makaroner och korv istället.

Jag skulle vilja ha lite längre hår, men jag vill inte ha extension, både dyrt och ser fruktansvärt ut. Jag får väl ha tålamodet med mig och försöka låta det växa snabbare? Hur nu det ska gå till? Jag är iallafall super nöjd med min färg på håret :)



Sista jobbdagen imorgon sen håller vi helg :) Jag känner på mig att denna helgen kommer bli super bra!



<3


Pizza

Män säger jag bara! Mamma hade tagit upp mat till ikväll och när jag ringer Linda är pappa hos dem och äter korv för att sen hjälpa dom med bygget. Män somsagt, dom är inte alltför bra på att höra av sig.

Så jag och mamma lyxa till det lite idag, körde till Empoli och åt pizza :) Sen körde vi ner till bygget och kolla hur det gick, ganska kul och följa och titta hur allt går till. 


Spännande att sitta i en stor traktor..




Min pappa trilla ner från en byggnadställning idag, men varför ska man gå till doktorn? Kan vara farligt. Jag vet redan nu hur mycket han kommer ojja sig imorgon om hur ont han har, kommer inte kunna resa sig från sängen i morgon bitti. Men doktor? Nej!

Idag har min bästa kompis syster fått en liten pojke som ska heta Helmer. Grattis till hela familjen Davidsson/Nilsson, både mormor, morfar, mostrar och såklart de nyblivna föräldrarna.


<3


Riktig myskväll!

Jobbat som vanligt och allt flyter på.. Har inte jätte mycket att berätta!

Ikväll har jag haft en välbehövlig pratkväll med Louise :) mysigt, ibland behöver man snacka av sig. Popcorn och coca gör susen, även en bra film. Vi valde "Farsan", faktist jäkligt rolig.




Imorgon väntas en ny jobbdag. Fick även reda på att det blev för lite folk på grillningen på lördag, alltså blev det inställt & det betyder att jag kan ut och roa mig med mina underbara vänner istället :) Alltid något positivt!



Godnatt <3

sövde

Kvällen blev lyckad igår. Jag, Maria och bönner .. haha! Börja med grillning i Sövde och ett dopp i sjön när det börja skymma, faktist förvånadsvärt varmt i vattnet. Sluta med film hemma hos Lenny.







Blev oran idag igen, sol & bad är livet på sommaren :)


Snart drar töserna och jag till kulla .. taggad? JAAAAA! ;D





<3

Ge mig solbränna!

Nu har en vecka på jobbet gått och jag trivs jätte bra :) Känner att det händer inte så mycket så har inte haft suget efter att få blogga.

Igår var vi hos Linda & Joakim, grilla och åt paj från Lisas. Mysigt och trevligt. Åkte med Stoffe till Ystad en runda för att kolla hur kalaset var, men verka inte som någon höjdare?



Emmie med shortsen på huvudet

 Och Mira tog vinboxen på huvudet


Idag har jag legat och glassat på Oran med både Linda, Mira, Maja, Therese, Emmie och Micke :) Träffa även kusin med familj, trevligt när hela tjocka släkten är och badar. Måste ligga i nu om jag ska få någon färg i sommar. Helgen som gäller!

Ikväll blir det nog grillning i Sövde med Maria och hennes kille med kompisar :)




<3

RSS 2.0