Idag efter jobb körde jag till löderup för att bli lite fin :) min bästa kompis syster bygger på nagler, perfekt :) så ikväll var jag där och fick mina naglar fixade! Inte den bästa bilden men ni ser lite :)


Julafton

Ojoj, vad dålig uppdatering. Har njutit av mina 3 lediga dagar och nu är jobbet i full gång igen.


Lite bilder från julafton :)



Kalle anka mys :)






Tomten kommer :)






Låter bilderna tala för sig själv. En mycket mysig julafton!

Jag fick bland annat, hödtalare till telefon, underkläder, presentkort, melodifestival biljett m.m :)


Juldagen begav jag och mina vänner oss till Fn för att förfesta och sedan åka vidare till tingvalla, lika trevligt som vanligt :)



lånat bilder av linda!


Självklart åkte jag, Syrran och Linda på mellandagsrea på annan dagen, lite som en tradition. Och visst hitta vi lite saker, både rea och ikke rea. Kan lägga upp lite bilder senare på vad som inhandlades :)


Skilda världar

Denna dag har jag spenderat i min soffa och tittat på min julklapp. Nu hoppar jag in i duschen och förbereder mig för en trevlig kväll med mina fina vänner :)


Julklapp

Slut jobbat för denna veckan, har inte varit en rolig rolig vecka på jobb... Men fick min första julklapp idag av min chef :) en mycket trevlig sådan!


Wooohoo

Har helt glömt att berätta, idag hade hade vi en kändis i vår butik på Lisas :) ingen mindre än Pex ;D och för er son inte vet vem det är så är det såklart sångaren i perikles! Alltid lika trevligt att se honom/dem ;)


God morgon

Ville bara berätta att vi har fått ytterst lite snö :) och jag sitter på en överfull buss på väg till jobb :( alla jävlar slutar skolan idag och har tydligen samma start tid!


Julbak

Ikväll satte jag och mamma igång och baka lite lussebullar, chokladbollar och knäck, mums! Familjen Sixtenson kom på besök så fick en och annan hjälpande hand av dom små kidsen :) mysigt!


image description


Söndag

Mysig söndag :) synd bara att jag inte har sällskap här :( menmen :)


Träning

Denna vecka har jag tränat zumba tre dagar och känner mig riktigt duktig :) måste bara skryta lite, haha!

Julklapparna är inhandlade och helgen närmar sig med stormsteg, känns underbart.

Är sjukt avundsjuk på min vän som just ni befinner sig i hundfjället och blir där till April :O hur ska jag klara mig? Hon har snö, inte vi? Hon har jobb efter nyår, inte jag?


Denna bilden är från hundfjället och hon berätta precis att hon gick här förbi varje dag, kan man annat än att bli avundsjuk?


Ha det gött mina vänner, imorgon är det fredag! :)


Boktips

Förra veckan köpte jag en bok. Idag läste jag ut den, det var riktigt bra och rekomenderar den verkligen!

I det tysta av Vicky Jaggers!



Från en sak till en annan, blir man inte besviken när ens bästa vän slutar att höra av sig? När det är man själv som alltid frågar om man ska träffas och hitta på något? Om man nu är så upptagen så kan man kanske ta sig tid till att slänga i väg ett sms och fråga hur det är? Jag blir trött & besviken. Till slut har man ingen ork själv till att höra av sig eftersom man vet att man alltid får samma svar tillbaka.. Har jag något samtycke eller?


Från det tråkiga till det roliga, snart julafton och iår har jag absolut ingen aning om vad jag ska få i julklapp? :) Och på lördag ska jag fylla i min nya tatuering lite till!


LUCIA

Idag är det Lucia och jag offra mig, jag gick upp 06.15 för att titta på min systerdotter när hon gick lucia på dagis, visst är jag snäll. Det var fint men kallt :) Värmde mig med en lussekatt & varm choklad som dagiset bjöd på!





Därefter åkte jag vidare till jobb. Nu blir det snart ett Zumba pass :)


Glad Lucia :)


Adventsfika

Idag har min bror m. Familj bjudit på adventsfika, och har kommit på att jag träffar min mammas släkt allt för sällan, speciellt mina kusiner.. Är fortfarande mätt efter allt gott det bjöds på idag!


Shopping

Idag blev det en tur till Burlöv center och Nova Lund tillsammans med mamma och pappa :) inhandla ett nytt träningslinne, ballerina skor, kjol och en sjukt snygg klänning ;D inte den bästa bilden men får funka!


Bra lördag

Jag njuter! Tre killar lagar mat till mig och Michelle, kan det bli en bättre start på denna kvällen? :)


Mys

Skilda världar, Louise, Word feud och popcorn :) en bättre Lill lördag kan det inte bli!


Triss

4 trisslotter och ingen vinst :( alltså förlora jag precis 100kr!


Klappat och klart

Nu ligger klapparna under granen och det återstår bara 3 kvar och jag vet att jag kommer klara målet att bli klar denna vecka :)


Julhandling

Inte bra att ha en Jobbcoach i stan. Var i Lund och träffade min Jobbcoach idag och gick även en runda på stan :) fick sån härlig julkänsla när jag gick där i affärerna så jag unna mig lite nya saker, en vit skjorta som är lite oversize, en glittrig svart halsduk, en bh och sen bara hängde där en sjukt snygg väska precis framför mig :) kunde inte motstå, tihi! Nu unnar jag mig soffläge efter ett härligt zumbapass :)


Idol

Sitter & tittar på Idol, som jag missade i fredags. För första gången igenom hela idol kan jag hålla med alla andra och säga att Robin faktiskt var bra i fredags i sin första låt! Han var både bra och faktiskt riktigt snygg! ;) Har inte alls gillat honom innan. MEN självklart så är det Amanda som är så sjukt grym som ska ta hem hela Idol! Hon är så sjukt BRA!


Imorgon blir det lite mer julklapps inhandling, när nästa vecka är slut ska alla mina julklappar vara inhandlade!


Var på bröllop igår och min outfit såg ut såhär.





sjusovare

Usch, nu är hela min dag förstörd.. Ska ju förtusan snart äta kvällsmat :/

Varning för känsliga tittare/läsare

Idag kan man säga att jag jobbat på egen hand! Skulle hacka lite gurka på jobbet, tog även och hacka lite finger och nagel :( inte kul alls! Det gör verkligen as ont! Så mamma har varit på Apoteket och får plåstra om mig när hon kommer hem.


Silver

Nu mera är jag silvermedlem på MQ :) när man gick i skolan hade man inte direkt de pengar som behövdes för att handla på MQ men nu har jag och är starkt förtjust i märket Zoule! :)


RSS 2.0