Ups..

Jag lever! Har bara inte haft ork till att blogga, mitt liv är inte så händelserikt just nu. Jag jobbar varje dag, på Lisas Skafferi för er som inte vet. Försöker träna tis & tors och andra dagar händer det väl inte allt för mycket på.

Det tråkiga vädret gör att det inte finns allt för mycket att göra om dagarna. Har nog inte varit på en ändå grillfest eller grillkväll i sommar. Har inte legat på stranden och glassat en ända gång iår. Så just nu längtar jag till den 17 september då planet lyfter med mig i mot Turkiet :) tjjjiihoo!

Har börjat kolla runt på alla klädeshemsidor.. jag vill shoppa höstkläder, speciellt i detta vädret!


Denna klänningen är en av alla snygga höstkläder jag hittat! Förhoppningsvis blir denna min imorgon :)






<3

Tuppewareparty

Idag hade jag mitt tuppewareparty som sluta bra även om det inte var så många som kunde komma. Jag har fått min kylväska (eller inte förän på onsdag) och god fika blev det :) Tror alla är nöjda och glada!




Tackar Camilla för en super mysig kväll!




<3

zzzz..

Tränade zumba idag igen, denna gången gick det mycket bättre, kom in i stegen mer :) Dock är det jobbigt när man är jätte många i en sal, ser knappt vad tränaren gör :/ menmen kul är det iallafall :)


Nu blir det sängen. Imorgon är det lång dag på jobbet..




<3

Shopaholic

Såja, då har jag varit igång igen.. det är egentligen ett hemskt beroende!


Beställde hem en ny bekini och en långklänning från h&m för några dagar sedan :)



Älskar bekinin extra mycket :)


I Söndags var jag och mina föräldrar i stan för att handla en ac till mitt rum, blev även att vi körde till Nova för att byta min skor som gått sönder. Inhandla lite reaplagg :) alltid lika kul att handla på rea!








<3

Kulla 2011

Så ja, då var första gången på kulla avklarad för detta året, nu är det bara några söndagar till som jag ska orka med :) eller snarare måndagar som jag ska orka gå upp..

Vi börja med att äta en riktigt god middag hemma hos Louise, fortsatte sedan mot kulla för att skaka våra rumpor lite.







Nästa vecka blir det dans till Lasse Stefanz :)




<3

RSS 2.0