Jobb & marknad

Börja med att jobba idag, 9-17 kändes både drygt och inte, ska inte klaga dagen gick rätt snabbt och jag kunde inte haft ett bättre jobb :)

När jag kom hem var det in i duschen (idag igen) sen körde Mamma, Therese, Emmie och jag upp till Hörby marknad, jag och mamma åt :) Handla faktist lite, ett armband, foppaballerina och brända mandlar, mumms! Mamma köpte en picknick korg, jätte söt.

Nu blir det snart sägen, jobb imorgon igen. När jag slutat ska jag lämna min mobil på lagning. Och imorgon kväll har jag ingenting bestämt, fy vad skönt!




<3

Vilken dag!

Säger bara herre gud vilken dag. Har nog inte haft en lungn stund på hela dagen merän på bussen till jobb och hem från jobb.

Jobba mellan 9-15 bussen hem 15.30. Duscha för att sen åka till Malmö och hämta duschdörrar och köpa en byrå till mig. Hem sätta ihop byrån som tog en evighet och vi skruva fel och ja kändes som allt blev fel ett tag.. men nu är den uppe och två låder är redan fulla. Får organisera lite imorgon för ikväll orkar jag verkligen inte.

Har även hämtat en mobil som jag får ha så länge min ska in på lagning, tackar min svåger för att jag får låna en :) måste faktist säga att färgen är rätt häftig, grön :) tihi.

Grattis till min svägersk som har födelsedag, kanske ska påminna dig om att nu är det bara 2år till 30? Fast det hade du kanske koll på? :) muhaha!



Imorgon jobbar jag mellan 9-17 sen hem och vid fint väder åker jag och mamma till Hörby marknad en sväng.

Måste faktist säga att det känns rätt skönt att se alla andra skriva på facebook att folk jobbar, inte bara jag som inte får ligga på stranden och ha det härligt. Jag vill också blir brun :(


<3

Blåsa på läppen?

Idag skulle jag smaka om en pasta var klar, den var lite för varm och jag var inte riktigt beredd på det så jag brände mig på läppen så nu har jag en blåsa där :( Det gör fruktansvärt ont! Hur klantig får man vara egentligen? Bränna sig på läppen av en makaron så man får en blåsa? Det låter väldigt blont och korkat..

Imorgon ska jag till Ikea efter jobbet. Ny byrå på ingång så jag slipper ha kläderna på golvet ;D äntligen, inte en dag försent! Så nu har jag en tv bänk till salu, någon som är intresserad kanske? :)



<3

Första dagen på jobbet!

Skulle bloggat igår när jag kom hem från vomb men datorn hängde sig riktigt ordentligt så jag bara stängde ner möget, blev så ..... arg och samtidigt var jag jätte nervös och stressad för jag borde legat i sängen vid den tiden då jag satt vi datorn.. jaja!

Två bildet från igår .. (är faktist riktigt nöjd med bilderna, för att vara min kamera & jag som tagit dem, är dem jätte bra!)



Idag var min första arbetsdag och som jag sagt tidigare, självklart ska det vara strålande sol nu när jag jobbar! Allt har varit jätte bra och just nu känns det toppen, alla har varit super trevliga. Dock har det varit jäkligt svettigt, ni kan ju själv tänka er att stå i ett kök med massor av ugnar, stekbord & andra spisar igång, inte nog med det så står solen på in i köket hela dagen och kockkläder är inte svalt! .. menmen man får vara glad ändå! :)

Arbetstiderna är inte att klaga över iheller. Börjar 9 varje dag ;D



<3

Imorgon smäller det..

Eket igår, en av dem roligast kvällarna på länge men idag känns det att man varit igång hela helgen..



Hade en sjukt rolig kväll med dig igår, jag älskar dig!

Sara & Robin

Josse & Joel

Sara, Stoffe, Dennis & Louise


Idag har jag bara legat och stekt i solen och haft en jävla huvudvärk :/ .. Var precis ute och övningskörde lite med mamma. Kvällen avslutas med Johanna och Louise i vomb för att fota solnedgången :)

Imorgon smäller det.. Måste säga att det ska bli jäkligt skönt att komma in i "vardagen" igen och jäkligt tråkigt att inte ha mer sommarlov :/ Jobbar fram till den 20 augusti nu .. buhuu. Jag har i allafall haft en riktigt bra avslut på mitt sommarlov med både midsommar och eket med de folk jag trivs bäst med och har absolut roligast med. Jag älskar er allihopa!




<3

Midsommar bilder.

Bilder från midsommarafton.



Bild på när kransarna var klara .. dock är vi andra långt i från klara på denna bilden.

Alla är med och klär midsommar stången

Reser midsommar stången





En sjukt rolig lek, den där man skulle leta bollar jag skrev om innan.

Värdinan somna & festen tog slut. Tack för en super trevlig kväll!

Har så ofantligt många fler bilder men tar sån tid att ladda upp och inlägget blir jätte långt. Funderar på att lägga ut lite bilder på facebook. Ni får titta på fler där.

Midsommar

Midsommar har mycket gott med sig :) Det är en härlig högtid vi firar.

Gör midsommarkrans
Klär midsommar stången
Firar med nära & kära
God mat
& eket

Min midsommar afton firades hemma hos Louise och Lilian med både den äldre och yngre generationen, mycket trevligt, klädde midsommar stången, spela kubb och brändboll och även någon jäkligt rolig lek där man skulle leta bollar igenom strutar.

Får inte glömma med att jag börja min midsommar hemma hos min syster tillsammans med Louise där vi åt en god frukost och sedan gjorde väldigt fina kransar till våra hår :)


Ikväll blir det eket och förfest hos Louise där vi grillar korv :)


Kameran är helt död så måste ladda den, bilder från igår och ikväll kommer imorgon.



<3

Blomplockning

Varit i Sövde tillsammans med Louise, Therese och Emmie idag. Mest solat för Emmie tyckte det var skitit i vatten, och jo där är väldigt skitit och äckligt i det vattnet så jag förstår henne verkligen.

På hemvägen körde vi och plocka blommor till midsommarkransarna vi ska göra hos Therese imorgon. :) Imorgon ringer klockan redan 9.00 , hur ska jag klara det? Eller hur ska vi klara det? Sover hos Louise idag, ska hjälpa till och förbereda lite till imorgon, och får dessutom en myskväll på köpet :)




Imorgon är det midsommar & fest!




<3


Ännu ett körkort..

Idag exakt en vecka sen Johanna klara sitt körkort & idag får jag sms av Agda att hon klarat sitt ;D grattis till henne!

Nu längtar jag absolut inte ännu mer till jag får mitt körkort :/ eller tills jag får ta .. varför var just mina föräldrar sena? jaja!

Varit på Ikea med syrran & Emmie idag, har även målat räcket till trappan idag, känner mig riktigt duktigt :) Brukar inte göra något pappa ber om eller han ber mig aldrig om saker längre (a) Han uppskatta iallafall det.

Nu ikväll har jag varit med Maria en stund, även fått reda på vilka helger jag jobbar i sommar. Och förstås åkt runder med Agda lite :) & hunnit träffa Louise.



Louise var på semester för ett tag sen, fick ett armband av henne idag :) tack <3


Snart är det midsommar! :)


<3

Cykeltur

Blev en cykeltur ikväll, jag och Therese var inte alls sugna på att gå upp på gymmet och träna en såhär fin kväll så det fick bli en cykeltur med Emmie och en glass på det.



Köpte en almanacka i Ystad igår, min andra tar slut snart. Det var iallafall en som man fick göra framsida till själv & jag hade två foto här hemma, ett på Mira och mig och ett på Mira, Maja och mig. Gjorde en framsida av dem och är ganska nöjd :) Hitta ändå ingen ram till fotona, var en väldigt konstig storlek , 12-12 ?



Köpte ju ett par skor igår också ..





<3


Fotosugen

Idag är det verkligen skiftande väder, tyvärr inget solväder :/ Slår vad om att på måndag kommer det vara stekande varmt, just bara för att jag börjar jobba och kommer göra det dem sista 8 veckorna på lovet..

Jag är jätte sugen på att åka till stranden och ta lite foto med en bra kamera .. får nog ringa min svåger och bestämma en dag, kanske ska ta med Louise & Maria då så vi kan få några bra bilder på oss? :) Tycker då låter som en strålande idé.

Och appropå Maria tänker vi lite extra på henne idag, farmor <3




<3

förberedelser.

Har redan nu börjat planera lite till midsommar. Min midsommar kommer firas hos Louise tillsammans med båda äldre och unga, vilket känns som en riktigt kul grej. Blir lite knydekalas och fick idag reda på att mamma, pappa och jag ska ha med oss Matjesill, gräddfil och 2liter jordgubbar.

Jag har fixat spelningslista som förhoppningsvis passar alla i smak. Och har även planerat in en picknick och blomplockning med Syster & Emmie. Iår känner jag för att ha midsommarkrans :)


Idag övningskörde jag till Ystad, jag och mamma passa även på att gå i stan en sväng. Hitta ett par skor på H&M för 99kr :) lagom för min ekonomi!





<3

The baseballs

Idag var det konsert med The Basebolls på Öja. För min plånbok kosta det en hel förmögenhet så jag, Johanna & Louise tog vars en stol packa picknickkorgen och körde dit och slog oss ner utanför, riktigt mysigt. Man hörde lika bra innanför staketet som utanför :) Ibland får man vara snål








Godnatt <3

Student & 19års fest.

Igår fyllde Robin 19år och passa även på att fira sin student som han tog i måndags. Jag & Louise var där för att fira. Tack för en jätte trevlig & rolig fest :)

Glömde att jag hade kameran med men blev några bilder, dock inte allt för bra kvalitet ..




Ingen bra hållning där inte ..

Bilden säger allt !




<3

Shopping

Idag har jag varit i Lund och handlat present tillsammans med Louise. Varför är man alltid ute i sista minuten med presenter? Vi hitta iallafall och vi är nöjda och det tror vi även Robin kommer bli imorgon :)

Jag hitta en kofta på rea, 100kr det är lagom :)

Skulle på bio men när bussar och tåg aldrig går som dom ska kan det bli lite fel, tyvärr.. Går nog till Conny ikväll och kollar hur han bor, han har flyttat idag.





<3

En mysig grillkväll

Haft en mysig grillkväll med töserna :) Har även haft besök av pågarna! Joel, Robin, Emil och Stoffe.

Grillmäster tar en paus ..









<3

Äntligen!

Äntligen är sommaren här på riktigt :) Legat ute solen hela dagen.

Ikväll ska jag och min bästa tjejer grilla här hemma och ha en allmänt mysig kväll ute i solen ;D älska <3




<3

Raggartur!

Jätte stort grattis till Johanna som har klarat sitt körkort idag ;D

Så ni kan ju tänka er hur min kväll sätt ut? :) I bilen med Johanna & Louise körandes i Sjöbo, såååå jäkla härligt!

Johanna är väldigt svår att få med på bild ..



Har passat mina 3 små urgulliga syskonbarn idag <3


Tidig rea!

Det är sommarlov och jag gick upp halv sju idag :O Min syster drog med mig på rea i Ystad på MQ .. alla som är medlemmar fick första tjing på att kolla reavarorna innan affären öppna. Det börja klockan sju idag och vem var inte där om Linda, Therese & Charlotte? Jodå :) Dem 3 shopping galna tjejerna i familjen.

Jag hitta en Svart tröja på rea och ett par jeans short på ikke rea. (rätt stolt att jag hitta något på rea iaf, brukar aldrig göra det annars..)

Tröjan ..


Shortsen jag köpte fick invigas redan idag :) Har ju varit jätte härligt väder!




Plask & lek

Ikväll har jag varit på plask & lek med Maja även Mira fick följa med. Jag hade ju inte viljat bada en kväll som denna men Maja hoppa i som ingenting och tyckte det var riktigt skoj. Hennes bästa vän var ju där så då kan väl inget vara på tok. Efter allt bad köpte vi glass och börja gå mot brorsans bygge men mamma kom och hämta oss på vägen (a) tihi. Var där en stund och nu sitter vi alla ny duschade i våra soffor och myser :) Maja kollar high school musical och avgudar hon blingbling tjejen :P


Maja hoppar i ..


Mira sitter snällt i vagnen och bara tittar :)


Mina pågar skötte sig ganska bra ikväll :)







<3

Stammis.

Börjar känna mig stammis på vårdcentralen nu. Har varit där ännu en gång och dem hittar ingenting :/ Börjar få smått ångest och bli lite irriterad. Fick en ny pencelin nu som hjälper på ett annat sätt. Jag hoppas verkligen att det ska hjälpa nu!

Men nu ska vi inte klaga med tanke på vad som hänt, tänker på Julia, hennes familj och nära & kära. Fy vad jobbigt och vad mycket dem måste gå igenom en dag som denna. Idag har man förståelse för att det regnar, varför skulle inte gud gråta en dag som denna?


Ikväll ska jag nog ner till min brors bygge, har ju fixat ditt två hantverkskillar Joel & Måns :) Får se så dem sköter sig .. Kanske ska gå med Maja till plask&lek om det inte regnar :/





<3

Vila i Frid <3

Livet är verkligen inte rättvisst på något sätt. Vi som har det bra klagar på alldelse för mycket, t.ex. jag :/ Jag har jätte ont i min hals och vetinte vart jag ska ta vägen, får knappt i mig någon mat. Tänk då på Julia som har lämnat oss idag. Hur mycket hon har kämpat för sitt liv men klara inte det. Det är en mardröm för oss alla!

Det finns inte ord för hur overkligt det känns, en 16årig tjej som hade så mycket framför sig, gymnasiet, student, körkort, familj ?


Även om jag inte kände henne jätte bra så har vi ändå gått i samma Rock & Pop grupp och alltid hälsat på varandra när vi träffats.

Alla mina tankar går till Julia och hennes familj idag <3






<3

Pyjamas

Har legat i soffan och slöat hela dagen. En stor tröja, filt, datorn i knäet och tv;en på :) mysss på hög nivå.

Försöker bli frisk till lördag då jag ska på student och 19års fest, just nu ser det dock inte så lovande ut :( Men det funka ifredags med ipren så det får det väl göra på lördag med...

Har precis duschat och ska snart följa med mamma på tupperwareparty i parken.


Hoppas verkligen att det är bättre imorgon!



<3

Sjuk

Lördag igår och jag gjorde inte allt för många knopp. Var nästintill på sjukthuset hela dagen.

Har fått så fruktansvärt ont i halsen. Var på vårdcentralen i Fredags men dem hitta ingenting och skicka hem mig igen, blev det värre skulle jag komma tillbaka, vilket det blev.. Så vi körde till Ystad för vårdcentralen hade stängt i Sjöbo igår. Sjukhuset skicka oss till vårdcentralen i Ystad, där vi kom ditt fem i tre eftersom vi trodde vi skulle inte sjukhuset .. Dem tog inte imot oss för dem stängde tre och hade inte tid och stanna kvar hela kvällen, alltså blev vi nekade på vårdcentralen. Fick gå tillbaka till sjukhuset där dem egentligen inte ville ta imot mig men var så illa tvungna, för dem kunde inte neka mig sjukvård dem också. Sjukt dålig stil, så alltså under helger kan man inte bli sjuk innan 10 och efter 15 för då har inte vårdcentralen öppet och sjukhuset tar inte imot sådana fall som halsont eller liknande.

Dem hitta inget men har fått medicin för halsfluss. Hade likadant förra året och fick samma medecinkur. Hoppas detta hjälper. Orkar inte ligga sjuk under mina två enda lediga veckor på sommarlovet.


Har varit och tittat på min brors bygge. Dem reser huset denna helgen och veckan som kommer. Nu händer det saker så lite roligare att vara och titta där nu. Jag, Louise och mamma körde ner och titta eller för att äta kladdkaka :) Var även med när dem hängde upp kransen för resegille.




Resten av kvällen spenderas väl i soffan med medicin och ipren :/ Går faktist en rättså bra film på tv ikväll. Maja är här och snart kommer resten av familjen Sixtenson för att kränga lite pizza. Och jag själv ska försöka få i mig lite.. kan inte gapa :(

Nog med klagande, ha en bra kväll! :)



<3


ännu fler bilder från gårdagens studentfirande!

Kvällen blev lyckad trots halsont och inte helt okej mage inu.

Maten och sällskapet kunde inte bli bättre :)




Emils mamma håller tal


Bartender - Johanna stjernfelt :)


Snälla Stoffe sjung en sång, sjung en sång, sjung en sång och snä...

Snälla Emil sjung en sång, sjung en sång, sjung en sång och snä..

skååååååååål




Tack för en jätte trevlig kväll.




<3

Student

Student är det även om det är uselt väder eller om solen skinner. Alla är lika glada för det :)

Har varit nere och sett på när Emil och Stoffe gått ut på trappan, jag läääängtar till det är jag som gör det :)

HR07 .. måste faktist säga att jag kommer sakna dom! <3





GRATTIS STOFFE & EMIL ;D





<3

Klassfest

Bilder från klassfesten igår, blev dock ingen klassfest i slutet.

Två bilder ifrån när vi åt hemma också :) Emmie är översöt!














<3


Sommarlov ;D

Äntligen är sommarlovet här men var är sommaren? Det känns inte som man gått på sommarlov, snarare gått på höstlov med en liten extra avslutning.


Somsagt är jag inte världsbäst på att komma ihåg att jag äger en kamera, men en bild lyckades jag med idag.

Vi åkte iallafall till skolan, lyssnar lite på våra lärare. Gick till aulan för att dela ut lite stependium och lyssna på rektorn.. Onödigt skit men sånt måste väl göras? Tillbaka till skolan och fick betygen, gav en blomma till en lärare som ska gå i pension nu och sen sluuuuuut!

När vi slutat gick jag, Martin och Louise för att äta lite lunch tillsammans med två av våra lärare :) mysigt.

Sitter nu här med Martin och tjuvkikar lite på när jag skriver .. tihi. Men vi ska snart käka hamburgare med mina föräldrar, syster och Emmie. Sen blir det feeeest :) med klassen. Trotts att det inte är fint väder måste man ändå fira att det är sommarlov :)

Outfit för kvällen klassfest :)


Ha en bra kväll :) & imorgon är det student. Nästa år är det min tur ;D bara så ni vet




<3

två underbara dagar med några klasskompisar.

Min måndags kväll och tisdag har varit riktigt bra :)

I måndags ikväll kom Martin och Louise hit och vi gick och handla mat till tisdag och sen vidare hem till Östen och umgicks med honom, Filip och Fredde. Hem till mig igen och kolla på Mysteriet på Greveholm och krängde verkligen hur mycket som helst ;D men det får man väl unna sig själv ibland. (kanske inte en måndag men..)

Tisdag, vi sket i cyklingen och hade en trevlig dag är hemma istället. Östen, Filip och Fredde kom med bullar till frukost och Titti kom också. Vi åt spela kort, fotboll och något annat strandspel :) Mycket trevlig, och mycket trevligare än att cykla. Martin, Titti, Louise och jag cykla till Tofta senare på eftermiddagen och köpte två vinddrusplantor till en lärare som går i pension nu. Cykla hem igen och åt pastasallad, spela lite kort till sen tog dom bussen hem. Jag cykla och träna sen resten av kvällen spenderade jag i mitt uterum tillsammans med Billy och Östen med kortspel.

Idag skulle jag till Lunda och shoppa med Louise och Titti. Men jag mådde inte så bra, trodde jag skulle klara det ändå och åkte in, men han inte merän in förän jag spydde :/ Gjorde de ärende jag skulle och sen tog jag bussen hem igen. Resten av denna dagen har jag sprungit mellan soffan och toan :( Nu har jag ätit en skorpa och vindruvor och änsålänge har det fått blir kvar och nu kokar min kära mamma lite makaroner till mig.

Jag hoppas på att jag kan vara med på skolavslutningen imorgon, känns tråkigt att inte kunna vara med, då har man ju inte fått något sommarlov..?

Orkar inte läsa igenom, så kan hända att här är lite stav fel och isåfall får ni ursäkta mig. Är ju trotsallt sjuk!


<3

Studiebesök

Studiebesök är verkligen ingen höjdare .. men att åka buss är ju alltid kul. Vi har varit på studiebesök med klassen idag, En örtgård, grönsaksleverantör och en strutsfarm där vi även åt en jätte god pastasallad med rostbiff i av strutsen :)



Vissa vill inte vara med på bild..

... och andra vill :p

Sanna och Borgman var så kallade reseledare.


Strutsfarmen

Strutsar springer rätt snabbt..

Martin tjuvläser ..



Min klass är såååå mogen :O ..


Snart kommer Martin och Louise hit för att övernatta :) Blir nog Östen ikväll!



<3

glass, cykel & rollor

Sovit, solat och slappat hela dagen, det är så söndagar ska vara. (Iallafall när man festat dagen innan)

Sommarnatta var awesome! (Räcker nog att jag säger så)

Ikväll cykla jag och Johanna till pe;ges och åt glass med Louise och Stoffe som åkte rollor och anton som gick :P mysig kväll. Dock hamna vi på toget sen.

Imorgon kommer "halva" min klass hit och sover :) Iallafall Louise, Titti och Martin. Vi ska cykla med skolan på Tisdag fast vi planerar nog att skita i det och ha en trevlig dag hemma hos mig istället. Och onsdag är vi lediga.

OCH på torsdag slutar vi ;D

Fredag i bilder

Städningen var klar redan 10 ;D jiiihoo. Så vi flytta fram den andra lektionen så vi sluta redan klockan 12 :) Så fredagen kunde inte haft en bättre start. Satt ute i solen och spela spel sista lektionen och sen åkte jag med Syrran hem och börja sola med Maria som redan låg i min trädgård och stekte :)

Outfit i skolan ..


Resten av kvällen får bilderna tala för sig själv ... Men jag tackar för en otroligt trevlig och rolig 18års fest Josse & My ;D<3











Födelsedagsbarnen lös med sin frånvaro när kameran var framme, tyvärr!




<3

sol :)

Man kan inte merän vara på bra humör när solen skiner :) en smilis på det, jadå!

Idag har vi städat iskolan, vilket vi gör varje terminsslut .. för även kök måste städas så om det är skola eller "vanlig" restaurange. Rätt drygt och tråkigt men funkar när man har humöret på topp och glada vänner + bra musik. Så det har faktist funkat. Imorgon fortsätter vi men är inte alls mycket kvar, vilket vi alla gillar. Slutar halv två imorgon och jag måste hinna med den bussen halv två. Får flörta lite med UB (a).

Tränat idag, var faktist ganska skönt. Särskilt när där är några läckra killar att kolla på, tihi!

1 vecka till sen är skolan slut!


Jag är taaaagggggggad, bästa helgen på länge!



<3

2 Juni

Den 2 Juni idag och vädret stämmer perfekt idag gemfört med igår.

Idag börja jag skolan 11.30 och då skulle vi ha mentorseftermiddag som innebär att man hittar på något roligt med sin mentorsgrupp eftersom man snart går på sommarlov. Min mentorsgrupp gick till ett café och åt glass. Sluta klockan 12.30 och självklart gick inte bussen föräns 13.30 så jag och Titti passa på att gå lite i stan.


Jeans jacka - Vila
Linne - Gina tricot
Byxor - Gina tricot

Jag gjorde värsta kapet idag :) 3 tubtopplinnen och ett par byxor för 123kr :D kan det bli bättre? Clubdag på H&M med 10% rabatt och en 100kr rabatt kupong för att jag hade handlat för mer än 5000 på ett år :) Sånt gillar vi!





<3

1 Juni?

Stämmer det verkligen att det är den 1 juni idag? Det kanske har blivit fel i almanackan? Eller det kanske bara är vädret som är helt fel? Tror inte det är bara jag som är förvirrad och irriterad på vädret. Vid denna tiden i "normala" fall brukar man vara solbränd och börjat få jätte fin färg, men nej inte i år. I år får man ligga i solarium för att få färg till studenten.. 

Ikväll blir det iallafall träning och jag funderar på om jag ska gå och sola innan eller kanske ska ta det imorgon istället? 

Denna helgen kommer bli suverän!
Fredag - 18års fest
Lördag - Sommarnatta
Söndag - BAKFULL!




<3 

RSS 2.0