Post

Idag kom där post till mig :) Mitt körkort hade kommit. 

Varför måste man se ut som en uppstopad kanin som ser vätskrämd ut? Känns som alla gör det på sina körkort.. menmen som tur är visar man inte upp det allt för ofta.



<3

Snökaos!

Varför är inte min buss inställd? Och varför valde jag psykologi så jag måste åka in kl, 8.00 en tisdag när typ resten av klassen har sovmorgon till 9.30 ? Det känns vädligt orättvist. Idag är dessutom den lektionen inställd som jag vara mellan 9.30 - 11.00 så nu har jag en håla på 2½h .. hur känns det? Jag ska försöka flörta med läraren så vi ställer in den lektionen idag, hur många kommer vara iskolan idag för en lektion när det är sånt här väder? Nej den får ställas in idag!


Idag har jag valt att ha min mysiga poncho på mig :)






<3


Pepparkakor

Idag har det varit pepparkaksbak är hemma, jag har dock inte varit med. Emmie, Mamma & Therese har bakat, jag & Martin har spelat kort.






Nu försöker jag sitta & beställa studentmössa men jag har gett upp igen.. Det är svin svårt!

Framsida; Charlotte * Svensson    Baksida; HR08

eller

Framsida; Charlotte * HR08    Baksida; Ingenting

Hjälp mig!!





<3

Malmö arena!

Idol 2010 på Malmö arena var sååååå häftigt. Det var riktigt mycket ös och det var jätte trevligt. Maten var super god och taxin var dyr men vad gör det när man ska titta på idol, haha.

Min syster var där med sitt jobb & hon fixa in oss ideras viprum där Geir, Weise & Daniel kom och skrev autografer (a) Min kväll var räddad! Min framtida man heter Daniel, eller? haha. Han är urgullig.







Geir innan idol börja :)



Idolerna iväntan på att få komma ut ..


Min zoom är underbar, en nackdel är att det inte blir lika bra skärpa..


Daniel i en paus :)


Weise & Jakob i en paus.


Vad tycker ni? Vi är ju som gjorda för varan :)




Ikväll väntas det 17 & 18 års fest ;D




<3

1½h skola

Vilken härlig fredag :) 1½h skola idag, kan det bli bättre..  Ja faktist, jag är botten förskyld :( inget vidare alls.

Ska försöka köra ner till Ystad idag, känns lite läskigt i&med det är glatt ute, men det fixar jag, tihi. Har Billy med mig ibilen så det ska nog gå.


Ponchon är på :) riktigt mysig!






<3

Tusen tack!

Som ni ser så har det blivit lite förändring på min blogg & det tackar jag Cathy för. Verkligen tusen tack! Jag är så oteknisk som man bara kan bli när det handlar om blogg & alla sifforkodar så jätte tack till henne.
Kollar gärna in hennes blogg ..  http://cathyyy.blogg.se/


Idag åkte jag som jag berätta innan in till skolan för att göra ett prov, tror det gick hyffsat bra. Efter provet gick jag en runda i stan med Titti & Martin. Då inför skaffa jag mig en jätte snygg poncho :)


199kr från H&M

Imorgon blir det en lektion iskolan mellan 8.30-10.00. På kvällen väntas det middag på Elysse (eller hur det stavas) och sen bär det av till Malmö Arena för att se Idol tillsammans med Linda :)



<3

Julbord

Idag har jag lärt mig göra korv :) faktist ganska roligt att få pröva på att göra det.. något väldigt bra man kan ha med sig i livet. Dock inte lika kul och veta vad där är i en korv och speciellt inte "skinnet" iheller!

Jag & Louise gjorde Julkorv, den var faktist god. Hjälpte även Fredde & Nico att göra princkorvar .. det var klurigare än våra julkorvar.




Vi fortsätter med våra förberedelser till julbordet nästa onsdag .. kanske kommer några trevliga bilder då också.


Imorgon är jag egentligen ledig men eftersom jag missa religonsprovet i fredags ska jag göra det imorgon, alltså ska jag åka in till skolan för att skriva ett prov imorgon för att sen åka hem igen! .. Är det störigt eller är det störigt?



<3

Foto

Idag har jag varit och blivit fotad till mitt körkort, 198kr kosta det :O rena rånet för ett jäkla foto, fick dock 8 foto men vad har jag för användning av de andra 7 som blir över? jaja, sånt som måste göras och betalas!

Har varit med Maja på pysseldag på henne dagis, väldigt mysigt och roligt :) Så borde alla dagis ha, var väldigt trevligt faktist :) Och fy vad vi var grymma på att pyssla, tihii.


Är förkyld igen :O ligger helt utslagen i soffan och orkar inte göra någonting. Sängen kallar men känns lite tidigt inu.. får kolla klart på Äntligen hemma sen får det faktist bli sängen .. Kök iskolan imorgon också, behövs mycket sömn för det!

Jag önskar även mina två små nervösa vänner lycka till imorgon. Ni kommer klara det galant :)



<3

Bloggtorka ..

Jag måste verkligen komma igång med att blogga igen, jag får sån insperation av att läsa andras bloggar men den försvinner snabbt när jag går in på min egen? Skulle verkligen behöva hjälp med att piffa upp den lite ..

Allt flytter på som vanligt och det känns underbart att ha körkort ;D



<3

Utgång

Hade en riktigt rolig kväll på bar á bar igår kväll, tackar alla för en mycket trevlig kväll :) Speciellt tack till Emma som hade förfest .. & ännu roligare att Linda följde med :)


Ikväll ska jag köra Syrran, Micke och föräldrarna till bowling, ska dock själv med :)




<3

Körkort?

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ;D




<3

Farsdag!

Nu har jag varit sjuk sedan tisdag, inte föräns i fredags börja det bli bättre men känner fortfarande lite ..

Farsdag har firats hemma hos min bror med en 3-rätters middag som var mycket god :) Tackar vi för.
Grattis på farsdag pappa <3




<3

Huvudvärk :(

Har nog aldrig i hela mitt liv haft så ont i huvudet som jag har nu, börja igår och håller fortfarande på. Ipren? Nej det funkar inte .. förstår inte?



<3

Nationellaprov

Nationella prov är aldrig kul och idag hade jag mitt muntliga i svenska B, gick faktist över förväntan riktigt bra :) Nu väntas bara det skriftliga nästa onsdag också ..


Imorgon är det onsdag och då står det kök på schemat, jag ska göra förrätter.



<3

Borta bra, hemma bäst!

Visst är det bra borta men fy vad skönt det är att komma hem :) Jag har haft det jätte trevligt i Stockholm och tackar Hanna så hemskt mycket för att vi fick bo hos henne!


Resan börja på Lunds perong. På kvällen blev det utgång,




På Söndagen var vi på södern och titta på utsikten över Stockholm, fika i gamla stan med två av Hannas vänner. Myspys hemma på kvällen.


Efter en hel Shoppingdag i Stockholm åkte vi hem & laga mat tills Hanna kom hem efter jobbet, måndags mys med god middag.





Tisdag åkte vi på rundtur på Lidingö, ut till havet & åt på en mysig restaurang, gick lite i det lilla centrum där finnt..




Tisdagskvällen blev det utgång till en biljardpub :) väldigt trevligt.

På onsdagen satt vi på ett tåg hela dagen :( ..



<3


Shopping!

Har precis kommit hem från en heldag i stan med Louise, fötterna verker men vi är nöjda med alla våra inköp ! :) NK, drottninggatan, Kungsgatan mf.

Snart ska vi börja med maten, ska vara klara med den tills Hanna kommer hem från jobbet.


Imorgon blir det en runda här på Lidingö och sen ut på kvällen, till en biljardbar.





<3


RSS 2.0