30e december 2012

Sista jobbdagen för denna veckan och faktiskt för detta året också, känns lite konstigt att säga så faktiskt.


Juldagen firade jag jul med några vänner, inga klappar delades ut men vi umgicks & hade det super trevligt. Vi börja med förfest hemma hos Coffe och sen for vi alla till tingvalla.


https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1647242/images/2012/pic_50dfe779ddf2b32cc100a975.jpg" class="image">


29e december 2012

Jobbat idag mellan nio - halv sex. Har nu slagit mig till ro i soffan och känner att sängen kallar. Känner mig så jäkla social nu för tiden.. orkar inte göra något!
 
Igår kväll hade jag, Malin & Josse en riktigt mysig och välbehövlig kväll. Var hemma hos Josse och bada jacuzzi i nästan två timmar. Underbart skönt, 40grader i vattnet och lite kall champagne på det.
 

Julafton 2012

Julafton 2012 firades hemma hos min bror. God mat, tomten kom och fina julklappar, jag är hel nöjd!
 
Mira helnöjd med kvällen & på farfars mage..
 
 
Hoppas ni hade en lika mysig jul som jag.

28e december 2012

Det börjar närma sig det nya året, jag längtar faktiskt! Har ni några nyårslöften?

Igår hade jag en super mysig kväll hemma hos Josse där jag, hon & sju andra vänner kolla film. Taken2 riktigt bra, minst lika bra som ettan!

Kan även stolt meddela att jag nu nått -12 !! Lite till sen är jag i mål, underbart!!

Nu ska jag snart hoppa av bussen och gå till jobb, ni får ha en bra dag :)

Kommer fler bilder från julafton snart..


24e december 2012

Nu äntligen är dagen är som så många barn väntat på. Julafton & hur mysigt är inte det?

Har börjat dagen med ett tomtespin på fitness. Nu har vi ätit jullunch hemma och ska snart bege oss iväg till min bror för att fira jul.

God jul ❤


20e december 2012

Nu närmar det sig julafton med stormsteg och för mig är den enbart två dagars jobb kvar, underbart!
 
Fick mig en chock när jag titta mig i spegeln i morse..
 
Det hade kommit fram en svulnad under mitt öga.
 
Har nu en stor lapp över med alsolsprit för att försöka lägga svulnaden och få bort alla bakterier.
 
 Väntar med spänning att få se hur det ser ut imorgon när jag vaknar..

18e december 2012

Har överraskat mig själv idag dubbelt upp. Pröva för första gången Bodycombat, det var release idag & det var svin roligt. Helt klart något jag kommer fortsätta träna.. Men sen, det bara hände och jag orka med även ett bodyjam pass som även det hade release idag.

Känner redan nu att min kropp kommer säga aj i morgon. Men visst är det skönt med träningsvärk, då känns det att man har jobbat!


Ha det underbart ❤


17e december 2012

 
Här är en av de tre tröjor jag införskaffa mig i fredags. Jag gillar den skarpt och den närmsta tiden kommer jag leva i denna.Kommer från VeroModa & kosta 199kr.
 
Idag börja min 6 dagars arbetsvecka, känns faktiskt inte så farligt som det hörs, en dag är ju redan avklarad :)
Hur har ni det i jul, är ni jul lediga? Själv får jag njuta av julledigt från 23 - 26, och självklart den 31, 1. Så vill ni ha en dejt med mig, så vet ni vilka datum jag är ledig nu, haha!

Tänkande tjej!

Är en riktig slappe söndag för min del. Ligger just nu och läser en bok i soffan och funderar på livet och framtiden, ibland skrämmer det mig lite..


16 december 2012

Julmyset är på max på platågatan ❤


15 december 2012

Fler sådana lördagar tack!

Började min lördag med 2,5 timme på fitness. Fortsatte med städning och det sista julpyntet här hemma, är faktiskt ganska nöjd! Hann även med att baka chokladbollar innan jag skulle träffa Martin & Malin som jag sedan har spenderat hela kvällen med. Har haft mysteriet på greveholm maraton. Alla 2; avsnitt från 1996 han vi med :)

Som ni ser så åt vi en av mina favvo rätter, underbart gott!!


14 december 2012

Efter jobb idag åkte jag till Emporia för att möta upp Syrran, Emmie & mamma där, vi skulle ha en mysig fredagskväll där, trodde vi! De stänger ju 20, jag var helt säker på att där skulle vara öppet till 21 men till vår stora besvikelse fick vi istället springa igenom hela varuhuset.. Hittade iallafall trots stress tre fina toppar/tröjor :) återkommer med bild!

Nu är jag precis hemkommen och nerbäddad i sängen från en taxi tur till svågern som skulle hem från Malmö.

Godnatt sötnosar!


13 december 2012

Börja min dag precis som man ska göra när det är Lucia! Titta på min systerdotters förskolas luciatåg, alltid lika duktiga & söta. Idag var det dock väldigt kallt gemfört med andra år. -20 är faktiskt ganska kallt.


11 december 2012

Jag behöver lite tips, har efter två dagars träning kommit fram till att jag behöver nya kläder. Har bara ett par byxor som passar och alla linne är förstora eller så har dom krymt i tvätten.
 
Var burkar ni köpa era kläder? Jag vill ha snygga och fina färger på mina kläder :) Blir mycket roligare att träna när man har fina kläder på sig. Tycker jag, blir mer peppad!
 
 
Missa inte att Sjöbo fitnesscenter kommer att ha kickoff vecka V.2. Detta innebär gratis träning hela veckan!! Kolla gärna in vår hemsida, sjobofitnesscen
 

Weekend

Har haft en weekend i Göteborg tillsammans med min syster och hennes familj. Fick det i present när jag fyllde år.
 
Vi har verkligen haft det super mysigt, dock väldigt kallt. Närmre -17 brr.
 
Hur sysselsätter man en 4åring i 4h, hon fick fläta och leka frisör i mitt år. Det funka en stund.
 
Vi hade underbar utsickt från hotellrummet. Längst upp 13 våningen. Här skulle jag vilja fira nyår!
 
På lördag kvällen gick vi på "Jul på Liseberg", mysigt men otroligt kallt.
 
Söndag morgonen la jag kvar i sängen en extra stund och verkligen njöt. Hotell är lyx.
 
 
Tackar för en mycket fin födelsedagspresenten, måste nog faktiskt säga att hotellet och sällskapet var det bästa denna helgen.

HAT

Detta kommer bli ett hat inlägg så för er som inte vill läsa så ber jag er sluta här!
 
På jobbet idag har jag mest stört mig på alla, säger dom inte fel saker så är dom ivägen eller något annat.
 
Slutar fem, går till bussen och är där kvart över fem. Bussen ska gå 17.28 och bussen kommer 17.58 Det är ju inte kallt ute och och det är ju verkligen sviiiiiin mycket snö ute. Ärligt talat, nu får fan folk skärpa sig. Förra året hade vi det dubbla med snö och vad händer nu när det kommit 10-15cm, allt är kaos! Tåg är inställda och bussar kommer inte. OCH varför har skånetrafiken en app om det inte fungerar? Där stod inte ett skit om att bussen skulle vara sen, detta förstörde min dag helt och hållet..
 
När jag väl var hemma så tog jag ett pass Zumba på underbara fitness, jag såg fram imot att komma hem och äta våfflor, det var super gott.
 
Hade fått ett brev från HRAK ihop om att jag skulle få någon ersättning från a-kassan men ack så fel jag hade. Eftersom dom är så jävla järndöa så förstår dom ingenting och vill ha alla papper upptyckta i huvudet och helst upplästa och skrivit med stor bokstäver.. Varför måste allting vara på komplicerat? A-kassan, facket, försäkringskassan, arbetsförmedlingen.. ja alla är korkade!! Var förresten dessutom på möte på arbetsförmedlingen idag innan jobbet men det gick faktiskt bra och man kan inte drömma om en bättre handledare än den jag har, han är super bra! :) En possitiv sak med denna dag.
 
Tror nog det får bli sängen för min del nu ... Orkar inte ens läsa igenom detta inlägg om det är något stavfel eller inte..!
 
Imorgon är sista jobbdagen för denna veckan sen återstår en weekend i Göteborg och det ska bli underbart skönt :)
 
Hoppas ni haft en lite bättre dag en mig. Kram på er :)

4e december 2012

Det närmar sig jul & jag gillar det :) så mysigt!
 
Efter lite mer än en veckas förkylning har jag äntligen kommit igång med träningen igen. Step intervall fick inviga det, underbart!
 
 
Jag vill ha ett par rejäla vinterskor, har ni några bra tips? Jag fundera på Canada snow?
 
 
 
Ett par skor som man inte fryser i! Snälla ge mig tips.

som en ny..

Har varit hos frisören idag och fått nya slingor i håret. Varje gång jag går ut ifrån den dörren är jag lika nöjd och känner mig alltid som en ny människa. Lika underbart varje gång. Är verkligen super nöjd med Camilla som frisör.
 
Är ni sugna på att testa så är telefonnummret, 0416-17676!
 
 
Igår packa jag in julklappar & kan stolt medela att jag är klar med alla, nästan. Det sista får jag handla precis innan julafton :)
 

Julstämning

Vi är inne i december månad och den första snön har lagt sig så fint. Tycker dock det är lite kyligt ute, kroppen har lixom inte riktigt hunnit vänja sig.
 
Helgen har varit helt perfekt. I fredags hade vi på fitness julmys tillsammans, åt julbord, umgick och drack gott. Trivs så bra i ert sällskap, har alltid lika trevligt! (Tyvärr inga bilder från kvällen)
 
I lördags bytte jag till vinterdäck på bilen, tur var väl det för på kvällen kom snön. Hade en riktigt mysig dag, baka lussebullar tillsammans med syster och Emmie. På kvällen beställde vi mat och bara mös i soffan.
 
 
Julstämningen infann sig.
 
Söndag morgon hade det kommit ännu mer snö..
 
 
Vilket gjort julskyltningen ännu mysigare.
 

3e december 2012

Nästan en vecka sedan jag skrev här sist.Tiden bara springer iväg och har inte riktigt haft tid eller helt enkel bara glömt, inte orkat uppdatera så mycket.
 
I onsdags var jag ute med mitt jobb. Vi hade det super trevligt och det avslutades med ett glas vin på Soft.
 
Började kvällen med ett glas vin hos Kerstin efter jobbet.
 
 
Helt enkel en mycket trevlig onsdagskväll tillsammans med underbara arbetskollegor.

RSS 2.0