Vårkänslor

Har varit ett helt fantstiskt väder idag :) Blir så himla glad. Tog mina 30 minuter till rast utomhus, en liten promenad & njutning på en bänk. På fredag är det 1 mars och då känns det verkligen som att det går åt rätt riktning, sooool. Imorgon väntas jobb i Ystad, längesedan jag var där så ska bli roligt att få träffa alla igen.

Nedräkningen har börjat!

Idag kom denna trevliga tidning på posten. Alltid lika härligt när den anländer i ens brevlåda :) En vecka i Turkiet har jag att se fram imot, längtar redan.

Nytt i garderoben!

Tröjan hitta jag på lindex för 199kr. Byxorna är från GinaTricot & kostar 499kr. Byxorna är verkligen super sköna :) 

24 februari 2013

Idag har jag gjort ingenting & jag hatar det. Har dock lagt ut lite saker till försäljning och funderat en hel del på hur jag ska prioritera mina pengar. Blev inte mycket klokare på mina funderingar men kom iallafall fram till att jag ska ringa till hudkliniken imorgon och boka tid där, har inte bestämt mig var jag ska gå och få fotvård? Har ni kanske några tips? Jag går och bygger på mina naglar, men dom håller inte länge :( är det värt pengarna då? Oh har sån ångest! haha! Tänkt om man hade kunnat vara oberoende av pengar.
 
Ljusen & faten på bilden hitta jag & mamma på Åhléns i fredgas för en riktigt bra peng. Tycker dom är underbart fina så vi har skickat bud med Linda att hon ska handla fler :) Med tulpanerna till så har det blivit riktigt vårfint i vårt lilla hus.

23 februari 2013

Ikväll har jag haft Martin & familjen Sixtenson på besök. Vi laga middag, drack lite vin och titta på melodifestivalen. Tycker faktiskt inte där har varit ett ända bidag som varit så riktigt kanon bra.. och idag var det helt fel låtar som gick vidare!
 
Börja min lördag med ett morgonspin på fitness. Min eftermiddag spendera jag också på fitness, med Susanne. Nu är det kliniskt rent på SFC! :) Så tyckte jag kunde unna mig en god middag, ett gott vin & en god tobleronemousse, haha!

22 februari 2013

Har varit på kalas ikväll. Vi har firat Emmie & min syster. Det bjöds på hamburgare, tårta & godis. Snart blir det läggdags för klockan ringer imorgon, ett härligt morgonspin väntar.

Heldag i stan

Har haft en heldag i stan tillsammans med Maja & Malin. Fler sånna dagar tack! Handla ett par byxor & en stickad tröja, ni får se sen. Maja handla desto mer så tror hon är ganska nöjd :) Har en period nu då allt är helt värdelöst. Får aldrig rätt på mitt hår, massor av finnar, har inga kläder att ta på mig och hittar ingenting i affären!! Finns bara stickade tröjor eller helt vanliga t-shirts, inga fina blusar alls.. vad ska man ha på sig när man går på fest?? Jag hoppas verkligen denna tråkiga period snart är över för mig. Nej slut klagat för mig! Har ni också haft en bra dag? Ohhh, får inte glömma att skicka massor av grattis kramar till min syster som fyller år idag :)

Röjar Ralf

Bion blev lyckad idag. Vi börja med fika på Snuggles, promenera till hemmakväll för att handla godis och sedan tog vi oss till bion. Filmen var bra för att vara en film för barn, en perfekt familjefilm. Tror födelsedagsgrisen är nöjd med sin dag :) Stort grattis till Emmie!

20 februari 2013

Snart blir vi tre hämtade av Therese & Emmie. Idag står bio på schemat. Sportlov & födelsedags aktivitet :)

16 februari 2013

Denna fina tulpanvas fick mamma i present av mig i torsdag. Nästan så jag vill ha en själv också. Emmie är hos oss idag, ska sova här medan mamma och pappa gottar sig på hotell inatt. Själv ska jag jobba på 35/40års fest ikväll. Vad ska ni göra ikväll?

Fredag

Har varit ledig idag men hunnit med väldigt mycket. Möte på arbetsförmedlingen, fixat till naglarna, storhandlat till mamma, gjort papperarbete till fitness, stått i receptionen, tränat MHL och avnjutit en god sallad från absolut pizza. Snart kallar sängen då jag har en härligt lördags morgon/förmiddag i receptionen på sfc :) Har ni också haft en effektiv fredag idag?

Underbara föräldrar

Mina älskade föräldrar gav mig en fin tröja i alla hjärtans present. Själv gav jag mamma en tulpanvas, pappa fick ett choklad & en dosa snus :) Ikväll har vi avnjutit en god middag med räkor & vin. Hur har er dag varit?

14 februari 2013

Har precis ätit en god lunch & ska snart bege mig till jobbet.
 
Önskar er alla en glad alla hjärtans dag. Hoppas ni får en fin dag älskade vänner.

Smygtitt

Fick fara till Ystad i eftermiddags och jaga lite Alla hjärtans presenter till mina syskonbarn. Allt fixat och lite nytt till mig också :) kommer bilder sen. Imorgon blir det jobb, har inte haft någon feber idag och det känns som det är på bättringsvägen nu, skönt!! Om ni undrar varför bilden ser ut som den gör, så är det för att föräldrarna läser detta och dom inte ska veta helt vad barnen ska få även om man ser det ganska tydligt på bilden :p haha.

11 februari 2013

Hur fin är inte denna väskan? Man hittar den från idag och framåt på Lindex hemsida eller butik för 299Kr. Idag har jag varit hemma och kurerat mig och min förskylning, en långdragen som inte riktigt vill gå över som pendlar med lite feber? Enligt en läkare hade det inte varit någon feber men enligt mig är det med tanke på att jag har väldigt låg i vanliga fall. Har lunchat med min syster också, hon kom hit med en god sallad som vi mumsa i oss :) alltid skönt med lite extra kvalitetstid tillsammans med sin syster, kunna prata av sig lite.
 
Måste även stolt berätta att jag från och med igår ingår i Sjöbo fitnesscenters styrelse :) Någon jag velat ett tag, och nu fick jag chansen att bli invald då där var någon som ville avgå.

10 februari 2013

Igår kväll hade vi melodifestivalskväll hos min bror. Sista bilden är när Sean banan sjunger sin låt, barnen blev helt tossiga. Förövrigt åt vi en god tre rätters middag med choklad fontän till efterrätt. Jag tappa tyvärr min smak under kvällen så jag har inte riktigt koll på om det var gott eller inte men det tror jag med all säkerhet. Idag snyter jag mest mig & lever på ipren, ska snart iväg på årsmöte på SFC.

7 februari 2013

Dessa skor inhandla jag i söndag, 299kr från dinsko. Ni förstår inte hur mycket jag vill använda dessa skorna, dom är så sjukt snygga och jag bara vill ha dom på mig nu! haha. Ligger i soffan nu, helt utslagen. Ont i hela kroppen & lite feber, bara jag inte också får influensan nu! Imorgon är det fredag, sista arbetsdagen denna vecka :) härligt.

6 februari 2013

Efter ett 55 minuters spinningpass känner jag mig väl värd ett choklad och lite cola, är ju trots allt lilllördag idag.

5 februari 2013

Har varit en tuff dag, 7,5h jobb & 4.5h på SFC. Nu sitter jag & tittar på Hissen med Filip & Fredrik, är nog första avsnittet idag, ett program i den stilen gillar jag. Där kändisar öppnar sig och pratar om saker som berör dom och deras privatliv. Ikvällens avsnitt är Anna Anka & Lasse Kronér med, en kul mix. På bilden ovan ser ni min nya sjal jag köpte i söndags, ser att den inte får sin rätta färg på bilden men den är vårig & jag gillar den. :)

Måndag

Hitta ett iphone skal på hm's hemsida. Vill ha & kostar endast 69,50 rena kapet ju. (kanske får bli en alla hjärtans present från mig till mig, ha ha) Har tränat MHL för Sara på fitness ikväll, oj och aj mina ben. Imorgon blir det först jobb och sen en helkväll i receptionen.

Emporia

Blev en tur till Emporia idag med mina föräldrar, (inte ofta pappa är med). Prövade en kycklingsallad på en av matställena där, mycket god och det var riktigt mycket mat, tallriken är  djup (syns inte på bilden) så är man hungrig kan jag verkligen rekomendera den. Visar mina inköp senare, kan berätta att det blev skorna som jag visat här innan :)

2 februari 2013

Har varit en otroligt lugn lördag för min del. Börja dagen med ett receptionspass på fitness & sedan åt jag lunch med mina föräldrar. Ikväll har jag träffat Malin, ätit gott, druckit lite vin & pratat i massor. Glömde helt bort tiden, hon har precis åkt hem & nu kallar sängen!!


RSS 2.0