Brunch

Igår fira vi en arbetskamrat som fyllt 50 år med Brunch på Saltsjöbaden och sedan lite vin och sällskapsspell hos Karolina efteråt.




 En mycket trevlig Söndagseftermiddag :)


För er som undrar hur brunchen var så levde det inte upp till mina förväntningar. Alla pratar så gott om det och att det är super gott, hade förväntat mig mer av det faktist. Men allting var super gått, har nog bara förväntat mig lite mer att välja på.


Zumba

Nu har jag skickat sms till 3 stycker och frågat om dom vill med och träna 18.10 ikväll alla 3 har svart nej! Alltså resulterar detta i att jag får helt enkelt träna själv idag men och andra sidan känner jag mig jäkligt duktigt jämfört med dom 3 som tackat nej :)

Coca cola

En kall coca cola ur vinglas är fredagslyx för mig ;D speciellt när en person som jag är sjukt beroende av cola och inte har druckit det sedan i söndags så är det ganska efterlängtat och gått :)


Brännskada

Jobbat som vanligt idag, och måste nu beklaga mig lite över min "brännskada" som min kära arbetskamrat gjorde på mig idag, givetvis inte med mening men ont gör det ändå! Men hon är lika underbar för det ;D


Träning

Nu har jag tränat 3 dagar denna vecka och hinner inte mer denna vecka iheller men 3 av 7 dagar är väl rätt okej. mina vader är ganska möra nu ;)


Beroende

Jag är fast i wordfeud! Men sjukt stolt över mitt spel mot Stoffe, fick in 110 poäng :)


19 oktober 1992

Det var då lilla jag kom till världen :) så idag hurrar vi 19 gånger för mig!


Inringd

Idag blev jag väckt av chefen halv åtta, sånt känns ju bara så härligt! Skulle komma in och jobba så det blev stängning idag. Först var jag hos frissan och färga håret tunna även av ordentligt mycket så nu känns det knappt som jag har något hår kvar ;) men kommer bli skönt att platta det! Ska fortsätta min härliga busstur nu och längta efter maten som väntar där hemma, är riktigt hungrig!


Uppretad

Blir man inte sur? Jag har köpt ett par riktigt snygga skor för 1200kr och efter att ha använt dessa 1 gång så märker jag att dragkedjan går upp hela tiden vilket den inte ska göra. Jag lämnar in dom till affären och dom ska laga dom som nu tagit en vecka. När jag kommer hem och tittar på dom så har dom bytt den man drar upp kedjan med, men bara på ena skon, vilket resulterar i att jag har två olika nu, ska bara påpeka att dragkedjan sitter på utsidan av skon! För det första ska ett par skor inte gå i sönder alls om priset är så högt på dom, då förväntar man sig bra kvalitet. För det andra ska dom byta så det ser lika dant ut, speciellt när jag lämnar in båda. Vad ska jag nu göra? Köra tillbaka måste jag vilket fall som helst, men lämna dom och kräva pengar tillbaka? Få dom lagade igen och se glad ut? Eller begära bensinpengar? Det kommer ju faktiskt bli femte gången jag kör in till Lund för att fixa till dom där förbaskade snygga skorna! Jag behöver råd :)


Tr3 apor

Efter 2arbetsdagar denna vecka tycker jag att jag är förtjänt av några glas vin :)


Lövbiff

Min lövbiff liknar ett hjärta efter att ha ätit lite på den :)


Fredag

Mot jobb! 18.00 håller jag helg.


Biopremiär

Idag har Svensson Svensson biopremiär. En film som är sjukt löjlig men ändå en film man måste se!  




Är ju dock inte samma skådespelare som det varit i tidigare filmen, undra hur bra det egentligen är då?

Önskelista

Jag har kommit på att jag fyller år om 6 dagar. Ingen speciell födelsedag och har nog därför inte riktigt tänkt på att jag fyller år så snart. Har tänkt lite idag på vad jag skulle önska mig och kom på att jag vill åka till Stockholm! Så jag vill gärna ha en Stockholm resa :) Det är något med Stockholm jag gillar, jag skulle absolut kunna tänka mig att jobba och bo där :)


En bild jag tog i Stockholm i November förra året :)

Körkort

Min bästa vän har klarat sitt körkort idag! Jag är så jäkla stolt, stort grattis! :) när jag fick sms ifrån henne idag kände jag precis samma känsla i kroppen som när jag klara mitt som nu snart är ett år sedan. Den känslan glömmer man aldrig! Det är helt fantastiskt underbart :) måste också passa på att säga grattis till Malin som också fått körkort idag :)


Mot Malmö

Ska spendera min eftermiddag i malmö med mamma :) ska byta en tröja till min svägerska.


Lunch

Min lunch idag. Håll med om att det ser ganska gott ut :)


Skogspromenad

Ganska kyligt ute men det var ändå riktigt härligt med en skogspromenad såhär på kvälls kvisten :)


Wordfeud

Denna artikeln http://www.nyteknik.se/nyheter/it_telekom/allmant/article3274582.ece är helt sjuk! Att denna mannen från en dag till en annan bara kan komma på en sån här sak och sen tjäna miljoner kronor varje månad.

Själv har jag ju såklart appen, har dock inte börjat spela inu..


Skippar

Mitt tålamod är noll! Så därför fortsätter jag blogga på blogg.se, där jag känner mig trygg och kan hur det fungerar!


Hoppas ni fortsätter följa mig :)

mys

Idag kör vi på en mysdag, känner att jag har lite huvudvärk så passar utmärkt.



Linnet är nytt, köpte det även i två andra färger också, vitt & grått. Funderar på svart också, otroligt sköna. Gina tricot 149kr tror jag det var, perfekt pris!

Spotlife.se

Har öppnat en ny blogg på spotlife.se

Har suttit och tittat lite nu och är inte riktigt proff på det inu direkt. Och får inte rätt på det med mobilblogg där iheller, mest därför jag ville byta för att lättare kunna blogga från telefonen vilket inte värkar gå lika bra, men jag får se! Bloggar nog lite på båda ställena nu i början.


Så nu hittar ni mig även här: http://charlottesvensson.spotlife.se

?

Jag förstår inte varför jag inte kan publicera inlägg ifrån min mobil! Det är ju därifrån jag tar alla bilder nu för tiden.. Jag gillar det inte alls!

Kanelbulle 3 för 20kr

Såhär på kanelbullensdag och jag sitter på bussen påväg hem så tyckte jag Lisas skafferi kunde bjuda mig på en kanelbulle :) rätt kul att fresta alla andra på bussen också!


jobb

Jobb hela dagen lång och fortsätter så varje dag denna vecka. Min chef är så trevlig så när man bara är extrapersonal så får man alla skit tider. Vilket är sjukt dåligt! De dagarna jag är i butiken denna vecka vilket är 4 av 5 dagar har jag stängning.. på torsdag hoppar jag tilbaka in i köket och vanliga tider. menmen jag ska inte klaga, jag har ett jobb och det är jag glad för!

Fick även nästa schema och där är 3 veckor då jag jobbar fulltid :) tjihoo, inte bästa tiderna där iheller men det har ingen som jobbar i köket, det börjar vankas gåstider på jobb...  vi vet inte om vi ska skratta eller gråta?


Jag längtar redan till helgen och försöker komma på något roligt man kan sysselsätta sig med :)

76års kalas

Efter alla dessa festligheter denna helgen så fick det avslutas lite lugnare med kalas på Sjöbo kaffestuga idag. Och en snabb runda till Nova, efter den turen är jag redo för vintern!


Dagens outfit,

20års fest!

Lördagen bjöd på pizzalunch och bus hemma hos Syrran, Emmie ringde och bjöd mig på fika :) & en mycket trevlig 20års fest för Dennis.











Utgång!

I fredags firade vi min underbara vän Maria som fyllt 18 innan i veckan. Börja med att hon bjöd på middag som sedan fortsatte med allsång i taxin påväg mot Ystad för utgång!


Jag låter bilderna tala..
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description

En otrolig rolig fredag, längesedan jag hade så kul :) Tackar alla för kvällen!

RSS 2.0