9 dagar..

Om nio dagar befinner jag mig i detta paradis och jag har nog aldrig längtat till något så mycket som jag gör till detta.. det är så välbehövligt och jag ska verkligen njuta! :)

28 april 2013

En liten bild summering av veckan. Har avnjutit årets första mjukglas, varit ute en hel del på jobb och lekt med lera.. I fredags var jag på marinan med några gamla klasskompisar och åt :)  Igår var jag, mamma, Josse och Martin i lund på södra esplanaden och sålde saker på loppisen, hela 1750 kr tjäna jag, (ska dit på lördag igen) och dagen avslutades med grillning och god dricka med underbara vänner! Jag är så himla glad för vilka fina vänner jag har, jag är lyckligt lottad!  Idag har jag bokstavligt talat shoppat loss, äntligen har jag hittat shorts! Efter några veckor letande så hittade jag två par idag :)  så nu kan de sista 10 dagarna till Turkiet gå snabbt, allt är klart, haha!

22 april 2012

Min helg har varit precis lika bra som alla andra :) I fredags var jag barnvakt till mina kusinbarn. I lördag jobbade jag och sedan grilla jag med mina underbara vänner. Är tyvärr så jäkla dålig på att ta bilder, blev bara en under hela kvällen...
 
I söndags vakna jag upp med tjejerna, vi börja  med att städa undan efter gårdagens festligheter. Sedan tog vi en tur till affären för att införskaffa oss lite frukost. Det är något liknande denna frukost man vill ha varje söndag :) det var underbart gott!
 
Tycker ni att jag är usel på att blogga (jag kan hålla med) så är jag lite mer aktiv på instagram, följ mig där!! Jag heter; challesvensson !

17 april 2013

17 april och nu har vi äntligen fått lite vår i luften men har inte riktigt vågat lägga vinterjackan i nu.. dock har jag börjat cykla till jobbet vilket är ett stort kryss i taket ;) haha! Nu har jag äntligen tagit mig tid till att börja läsa den omtalade triologin av E L James, är bara på kapitel åtta men tycker redan att den är väldigt väldigt grov.. blir nästan lite äcklad av att läsa .. men ändå så är den, -jag måste bara läsa ett kapitel till!!  Har ni läst den? Vad tyckte ni? :)

Torsdag

Får inte riktigt sin rätta färg på bild men sport toppen ska vara lila! Detta beställde jag i söndag på stadium.se eftersom det var 20% och jag väldigt länge har tittat på denna topp, sen bara blev det dessa snygga strumpor också ;) haha.  Imorgon är det fredag och fick reda på idag att jag nog får sluta tidigt imorgon istället, inte helt fel en fredag! Synd bara att det ska regna.. Vad ska ni hitta på med i helgen?

Nu kan sommaren komma..

 
Äntligen har jag hittat exakt en sådan bikini jag har suktat efter länge! Känner mig helt plötsligt lite lugnare inför vår resa i maj :) skulle dock behöva ha några snygga & tuffa shorts. Imorgon var den enda dagen jag sluta nått så när tidigt från jobb denna veckan men det blev ändrat och nu ska jag jobba till 17.15, ser verkligen fram i mot det... Snart är det helg och den är alltid lika välkommen.
 

Härliga måndag

Hektisk men effektiv måndag, härligt med en så bra start på veckan. Är precis hemkommen från ett långt men väldigt bra styrelsemöte :)
 
I fredags fick jag en tassels av Linda som är till för att piffa till kuddarna i soffan men jag valde att hänga det i ett halsband och jag måste säga att jag är väldigt nöjd :) höhö! Eller vad tycker ni, visst är den fin?

Söndag

Söndag morgon och jag har njutit av en enkel men en av mina godaste frukostar, haha ;) Igår kväll lyxa jag & josse till det med middag på Gondolen innan vi gick hem till Coffe. (Jag åt så mycket så det var svårt att andas sen.. men gott var det)! När klockan slog tolv skulle de andra vidare till Öja men jag valde att stanna hem & glad för det är jag :) så bra jag mår i dag. Öja är dessutom ingenting för mig..

fredags mys

Vilken dag! Hade bestämt med Linda att ta bussen till Lund när jag slutat jobba för att hjälpa henne leta klänning till bröllop som hon ska på i sommar. Vi går förbi rådhuset och ser en massa folk och avspärrning, nyfikna som vi är frågar vi vad som ska hända och vi får till svars att kungen ska komma på besök. Jodå så att, idag har vi sett kungen och drottningen i självaste Lund. Klänning hitta vi och en bikini till mig (har nog aldrig köpt så dyr bikini, haha). Sen blev det en väldigt spontan bio men sånt gillas :) Alltså en helt underbar fredag!

Påskpresent nummer två

Har glömt visa er min andra lite roliga påskpresent, fick mig ett gott skratt när jag fick den av min bror m. familj ;) haha. Innehållet var toppen i alla fall! Snart är det helg och den är alltid lika välkommen :)

2 april 2013

Påskhelgen är över och nu är vi tillbaka i vardagen igen och inne i april månad, känns skönt med enbart 4 arbetsdagar denna veckan. Koftan på bilden handla jag i fredags :) gillar den skarpt. På andra bilden ser ni en liten glimt av min vår jacka som jag bara älskar!! Får väl se om jag får till några bilder på resten av inköpen, gillar inte att ta bilder på mig själv, haha.

RSS 2.0